Mrb arkadaşlar.. güzel annemi 1 hafta önce kaybettik. 65 yaşında şeker hastasiydi garibim su icse boğazında kalırdı. Helaliyle yiyip icemezdi hep boğazında kalıyordu. Felçde geçirmişti her acıyı her hastalığı yaşadı. En kotusude 8 çocuğunda bakmadı. Annemin boğazında mandalina kalmış babam bakiodu dişlerini takmayı unutmuşlar ve mandalinanin yarışı boğazında kalmış orda can çekise cekise can vermiş. Sonra sadece kalbini calistirmislar 4 gün Sivas'ta makineye bağlı kaldı sonrada kalbide durdu. Zaten yaşasaydı sadece gözleri bakacakti çünkü beyin okjisensiz kalmış. Ben anneme 12 saat uzakliktaydim. Ve 2 yaşında çocuğum var ve 6 buçuk aylıktan hamileyim ve annecimi 2 yıl göremedim uzak die gidemedim hep çağırıp duruyordu maddi manevi gucsuzlukten dolayı. Cenazesinde yine göremedim hamilesin bakma dediler. Ve diğer çocuklarında uzaktı. Sadece ona yakın iki tane ablam vardi ama kadincigaza bakmamislar bile bir kaşık çorba vermemişler igrenmisler altına yapio yemeği üstüne döküyor die. Her gün ağlıyorum bakamadım diye vicdan azabı çekiyorum. Eşim bana sen nasıl bakacaktin kucağında bir çocuk karnında bir çocuk. Ne olursunuz günaha girdimmi