- 14 Ekim 2014
- 414
- 600
- 103
- Konu Sahibi Senbilirsiniz
-
Allah rahmet eylesin boyle bir anneye sahip oldugunuz icin sanslisiniz.
Bu hayat yolunda size hic eslik etmeyebilirdi.
Siz de ona dua ederek ve onun adina iyilik yaparak yavrunuza iyi bakarak onu mutlu etmis olursunuz.
O sizi mutlu gorerek mutlu gitmistir.
Çok sanslisiniz biliyor musunuz? İdolunuz olan bi anneniz varmış, Allah onu almış ana başka bir hediye vermiş, bebeginiz. Eşiniz var bir de . Ne mutlu size ne mutlu.
Benim mesela ne çocuğum var ne eşim. Eşinden ayriliyorum. Annem var ama .. Esin ve çocuğun yeri de çok güzeldir hayatta.
Rabbim verdi ve emaneti geri aldı. İnnalillahi ve ileyhi raciun
Canim icim yandi gece gece annene ve sana dua ediyorum.Seni cok iyi anliyorum dogumuma 1 ay kala annemin kanser oldugunu ogrendik.Dunyam basima yikildi.Dogumum lohusaligim her seyim kabustu 2 yil gecti ustunden daha yeni yebi kendime geliyorum.Gececek inan bana cocuguna saril yardim almayi asla reddetme agla aglayabildindigin kadar icine atma Allah yardimcin olsun
annenız gercek dunyada uzulmeyın yalan kısmında olan bizleriz...o sizi orada beklıyor suan...dua edin...Rabbım geride kalan sizlere omur versin.
O kadar mükemmel bir kadınmış ki anneniz eminim gittiği yerde iyidir ancak sizin bu haliniz onu inanın çok üzüyordur. Öldü diye burda yok sanmayın. Yaşayanlardan çok o yanınızda şu an ama bu halinize gerçekten çok üzülüyordur. Lütfen artık eskisi gibi olun. Gülümseyin. İşte o zaman gerçek huzura kavuşacaktır anneniz. Seninde anneninde tüm annelerinde anneler günü kutlu olsun. Ve sende tabikide kutlayabilirsin. Nasıl mı? Gülümseyerek. Sen gülümsediğinde annen kutlu olacak. Lütfen kendine ve bebeğine eziyet etme. Annen sen mutlu olduğunda hep iyi olacak
Cok tesekkür ederim kusura bakmayın herkrsi alıntı yaptım. Hic ınanmazdım boyle olduguna ama gercekten hıc tanımadigin insanlar destek oluyomus insana bir cümlesi duası ile. Cok sağolun. İns sizler de mutlu olursunuz. Hepınızın derdi vardır elbette dertsiz insan olamaz.Icim parçalanarak okudum. Mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsin. Allah sabir versin bebeğinz icin ayakta kalın . Atlatması cok zor bir durum eminim.kelimeler dugumleniyor insan birşey diyemiyor bu durumlarda hatta teselli vermeye bile utaniyor insan böyle bir acıya .
Amin inşaallah ne güzel yazmışsınız. Bu da bizim sınavımızmış dmeek ne güzel yapmışsınız. İnsan annesi ölene kadar hep cocuk kalırmış. Ne zaman annesi ölür işte o zaman büyürmüş. Ne kadar da gercekmiş. Sizin de annenizin mekanı cennet olsun. Bu dünyada goremedigi güzellkleri orada görsünler inşDua edeceğim. .bende annemi kaybedeli 6 sene oldu ve hala ilk günkü gibi içim yanıyor. .böyle bir annen olduğu için şanslı olduğunu düşün..nur içinde uyusun..mekani cennet olsun..allah sana sabır versin. .ama herkes hayatına bir yerden devam ediyor..ve bebeğin çok küçük onunda sana ihtiyacı var..ağlama demiyorum ağla..ben annemi kaybettiğimde hamile bile değildim. .cocuklarimi göremedi koklayamadi. .oysaki ne hayallerimiz vardı. .annem vefat ettikten 8 ay sonra hamile kaldım. .kızıma annemin ismini verdim ona sarıldım. ..şuan seni nasıl görmek istiyorsa o şekilde ol..Rabbim sabır versin ne zaman istersen yazabilirsin içini dokebilirsin bana..MELEKLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN.
HAYATTA OLAN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..KIYMETİNİ BİLİN. .
Cok tesekkür ederim kusura bakmayın herkrsi alıntı yaptım. Hic ınanmazdım boyle olduguna ama gercekten hıc tanımadigin insanlar destek oluyomus insana bir cümlesi duası ile. Cok sağolun. İns sizler de mutlu olursunuz. Hepınızın derdi vardır elbette dertsiz insan olamaz.
Ama anlatamam size nasıl oldugumuzu. Hep benim icin yasadı hep. Aklımı yitiririm sandı herkes cunku en buyuk korkum onsuz kalmaktı. Unıversitede bir kere rüyamda annemi ölmüş gormustum. Gece yarısı annemin sesini duyana kadar aradım herkesi komsuları. Öyle takıntılı derecede ona baglıydım. Şişman kollarına sarılıp derdimi unuturdum. Yogun bakımda onu çökmüş solunm cıhazları icinde şuuru kapalı gorunce ölüyorm sandım. O temiz kalbi durdugunda inanamadım. Can cekısen balıklar gibi kaldım. Bebegim sayesinde ayaktayım ama icimde kıme ve neye olduhunu bilmedigim kin var sanki. Gülen acıkan unutan herkese. Hatta hala yasıyor dıye dedeme bile. Artık aglayamıyorum bile kurudu gözlerim. Biz de ölüleri br gece evde bekletirler dondurucuda. Onu o halde evde gorunce psikolojim mahvoldu. Ayakta duramıyorum. Evimde duramıuorum. Kış için bastıgı tursulara dayanamıyorum. Annnem evden oksurerek cıkmıstı. İyiydi. Nasıl ölüsü geldi nasıl hersey bi anda bole oldu anlayamıorm. İhmal var diye dava actık ama yoktu. Vucudu antibiyotige dayanamamıs. Benım güzel annemin o melek kalbi durmuş. Ahh cok sağolun Allah rızası için ona dua okuyun. Ben nasılsa iyi olurm insanoglu nankordur alısır herseye. O iyi olsun. Cok sağolun. Insanlar dertlilerden hep uzak durur iyi gün dostlarım artık yoklar. Yapayalnız kaldım kızımla eşşmle. Herkesin ne derdi varsa ben de onlara edıyorum. Anneler gununuz kutlu olsun tekrardan..
Mekanı cennet olsun inşallah..
Ebedi hayatta anneniz..
Hepimiz bir gün öleceğiz.
Kişi sevdiği ile beraberdir der efendimiz i..
İnşallah sevdiklerimiz ile berbaer olacağız..
Bol bol sadaka verin anneniz adına..
Eğer imkanınınz varsa su getirin ihtiyaç olan bir yere.
O kadar yoksa yapılmakta olan cami ye yardım edin..
Ya da bir cocuk okutun yetim sevindirin..
Annenizin ruhuna okuyun ve sadaka verin inanın o hediyeler ona ulaşır..
Birde belki de kızacaksnz ama zamanla alışırsacaksz..
Maalesef zaman bize herşeyi alıştırıyor.. Tekrar başınız sağ olsun
Allah razı olsun. Anne demeyi tercih etmıyorum baska sehırde yasıyorlar yengem olur. Aram kotu degil ama annem 1 tane. O da öldüAllah annene rahmet eylesin; senin de yuregine ferahlik versin insallah.
Bol sabir dilerim.
Biyolojik ailenle aran nasil?
Tabii ki anne asla olamaz da en azindan akraba olarak ynindadirlar belki diye dusundum.Allah razı olsun. Anne demeyi tercih etmıyorum baska sehırde yasıyorlar yengem olur. Aram kotu degil ama annem 1 tane. O da öldü
Tabıkı gitsem arasam destekler aktaba sonucta ama teselli cümleleri bile beni kırar oldu. Annemi hafife aldıklarını dusumup kahroluyorum o zaman.Tabii ki anne asla olamaz da en azindan akraba olarak ynindadirlar belki diye dusundum.
Allah yardimcin olsun cok uzuldum gercekten.
En cok da boyle ani olumlere alismak zor geliyor insana
O zaman anlarsınız beni cok zor bi durumdayım. Tek tesellim kızımı gormesi ve babama kavusması. Şimdi annemın alyansını takıyorum. 22 senedir dul oldugu halde hic cıkarmamıstı onu. Amin nur icinde yatsınlar inşaallahSeni o kadar iyi anlıyorum ki. Anneyi kaybetmek çok zordur, ben de çok ani kaybetmiştim, nurlar içinde yatsınlar. İnşaallah onlar şimdi çok iyiler merak etme. Sen de iyi olacaksın zaman herşeyin ilacı. Evet unutmak mümkün değil ama acı ilk günkü kadar taze kalmıyor bu da bize Allahın lütfu aslında yoksa yaşamak çok zor olur. Ben de senin gibi o dönem yaşlı birini görsem neden o değil de benim annem öldü diye düşünürdüm (tövbe) ya da hastaya denk gelsem yine aynı düşünceler sarardı beni. Tevekkül edip sabretmek lazım bunlar da imtihan
Amin allah razı olsun cok sağolunGece gece aglattiniz beni. Allah sabrinizi bol versin mekani cennet olsun. Rabbim bunu unutturacak aci vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?