Annemi kaybettim, çok perişanım.

Of oyle kotu ki. Aynı sekılde annem beni rahata erdirdi kendisi kayboldu. Kızımın ceyızını bile hazırlamıştı ya anlatamam oyle buruk ki içim. Bu gün anneler günüydü benım günümdü oysa. Ama ben hala anne degil cocuk gibiyim hala annesini isteyen cocuk.
Allah size de sabır versin. Umarım bir gün hepımız görüşünce hasret gideririz cok sağolun

İlk fırsat bulduğumda gideceğim cunku gerçekten iyi degilim. Annem öldügünden beri temizlik yapıyorum artık ellerim catladı yıkamaktan. Korkar oldum gripten mıkroptan. Cok sağolun gece olunca içim ürlerimde buraya girip hic tanışmadığın ama yaradaş oldugUn insanlarla buluşmak gerçekten iyi gelıyor

İçimi parcalıyor bu yazılanlar da dayanamıyorum artık yogun bakım kelimesine bile. Elleri şişmiş bilinci kapalı agzında hortum ve makıneyle şişen gogsu allahım mahvoluyorummhergece. Artık papagan gibiyim. Devamlı aynı seyleri soyler oldum. Keske bu sekılde ımtıhan edılmeseydık. Basınız sağolsun annenıze cok uzuldum

Gercekten gececek mi gülecek miyim ben de. Her sabah uyanınca aklıma ilk annemin öldügü gelıyor mahvoluyorum. Keske hic uyanmasam dıyorum. Hep uyusam. Ama uyuyamam bebegim var. Sabah kalktıgımda annem hep cayı demlerdi hep yumurta kokusuyla uyanırdım bol tereyaglı. Batıracaksın bizi valla der her defasında saka yapardım. Bana bana yerdik. Onun yanında hep doğaldım hep çıplak. Annemi cok ozluyorum. Cok ıhtıyacım var ona. Hafif terlemis sac diplerine. İdareli kullandigi bulasık deterjanina canım annem size de cok üzüldüm mekanı cennet olsun. Onlar da umarım bizi goruyordur onlar üzülmüyordur umarım. O iyi olsun da ben razıyım boyle acıya

Zaten cok iyi gelıyor bu. Normalde pdr egtmi almş briyim. Anlatırken hep kolaymıs hersey. Yazarken basitmiş. Şimdi hangi söz hangi ders hangi terapi gecirir ki bunu. Hicbir sey. Burada sankı nefes aldım gibi. En azından sürekli birinin basının etini yemıosun. Bıktırmıosun. En yakının bile an geliyor yeter artık dıyor..

Bu evi annemle elele vererek aldık. Her kosesiniberaber yaptık. Şşmdi onun hevesini alamadigi yerden gitmek üzer beni. Ama kalmak da üzüyor. Bir süre kirya gecelim dedim ama uygulaması cok zor bebekle kendimolsam tek koyume giderim annemin yanına

Öyle muhtesem bir anne eminim cennettefir, mekanı cennet olsun,Allah sana da sabır versin.

Allah rahmet etsin, çok üzüldüm. Ben de annemi genç yaşında kaybetmiştim. Böyle konularda hala kendimi teselli edemediğim gibi başkalarına da teselli olamıyorum ne yazık ki. Zamansız ölüm çok kötü etkiliyor geride kalanları. Allahın takdiri böyleymiş. Bebeğiniz için güçlü olmak zorundasınız. Onun size ihtiyacı var, sütünüze, ilginize ihtiyacı var. Ne mutlu ki, size anne olmuş böyle güzel bir kadın tanımışsınız. Mekanı cennet olsun, huzur içinde uyusun.

Sizin de basınız sağolsun zaten teselli olunsa keske. Ama olmuyor evet. Amin cok sağolun ama her an yoklugu yuzume carpmasaydı..

Şuanda icin yaniyor, birak yansin. Özlemen,.aglaman en doğal hakkin.
Zamanla geciyor canim. Allah o gücü veriyor kuluna. benim aklima gelmedigi gün yok ama artik ağlayarak değil gülerek aniyorum annemi. Yeri dolmuyor, düğünümde olmicak mesela. Yanim boş kolacak. Bayramlar biraz buruk gececek. Ama acisi diniyor. Şuan senin acin daha cok taze. Bol bol dua et. Hem annene hemde kendine.

Fırsatı bekleme bence .. ben hic istemiyordum yardım almayı ..evden de çıkmıyordum .eşim kucaklayıp arabaya bindirdi ,ayağımda çoraplarla :) ayakkabı almayi da unutmuş :) ilk doktorla hiç konuşmadım denebilir hatta adam benden korkmuş da olabilir :) sadece dik dik bakıyordum ..sonrakiyle biraz daha iyiydi durumlar :) yavaş yavaş konuşmaya ,ilaç kullanmaya başladım .bu sayede hayatıma geri donebildim. Unuttum mu ,acım azaldı mi : hayır ! Yalnız biraz alıştım ..en azından hayata karıştım ..lütfen tedaviyi aksatma ..ne zaman istersen bana yaz ..umarım kolaylıkla atlatırsın bu süreci .

Ne kadar zor donemmiş bu
Anlıyorum ben de öyleydim sadece aglıyor ve ısyan edıyordum. Kucagıma bebegimi getiriyorlar emziriyorm goturuyolar
Tabi şimdi yalnızım herkes dagıldı hayatlarına devam ettiler cok iyi anlıyorum sizi. Cok sağolun cok tesekkurler

Okurken gözyaşlarıma engel olamadım. Anne konusunda çok hassasım. Beni de annem tek başıma büyüttü hem anne hem baba oldu. Hayatta yüzü gülmedi hep çalıştı çabaladı benim için kardeşlerim için didindi durdu. Elim kolum canımın bedenimin bir parçası gibi annem. Onsuz bi hayatı düşünmek bile acı veriyor . Ama Allah her derdin sabrını da veriyor. Senin annenin ayakları altındaydı cennet . Allah gani gani rahmet eylesin . Kavuşacaksın birgün annene . O güne kadar Allah sana da sabır versin güç versin.

Cok tesekkürler amin sizin de annenize uzun omurler diliyorum

Basiniz sagolsun.

Bu nasil imtihan? Diye dusunmeyin

Hayatta..evlat acisi..diye daha agir bir imtihan var.
Babam öldü annem ben tek basımıza hayata tutunduk. Tam bebegim oldu mutluluk bizim oldu annem öldü. Lohusa haldeyken neler yasadım Allahım dusunmek bile kör hançer gibi. Bu durumda evladım var annem ölse de bisey olmaz diye düsünemıyorum ki. Evet en agırı evlat dıyırlar zaten o olmasa asla yasayamazdm. Eş aşk hepsi boşa cıkıyor en onemlisi evlat ve anne

Evet fazlaca zor ..
herkesin acısını yaşayış şekli farklıdır . Kimi kahkahalariyla ağlar kimi gözyaşlarıyla. .takma kimseyi ,bebeğine ve kendine dikkat et ..
Rica ederim ..

Allah yardımcınız olun çokça sabır versin inşallah . Çok zor bi durum ama zamanla biraz dha iyi olacaksınız Allahın izniyle. Size kimse teselli olamaz , tavsiyem çok dua edin Allaha sığının o zaman daha iyi hissedeceksiniz kendinizi. Derdi veren Allah sabrınıda verecektir. Birde evkadınızı düşünün onun için iyi olmak zorundasınız o daha minicik şefkatinize sizin iyi ruh halinde olmanıza ihtiyacı var hem anneniz de dik durup bebeğinize iyi bakmanızı isterdi değil mi ? Allah anneninizin mekanını cennet etsin yavrunuza da hayırlı bi ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…