Annemi kaybettim dayanamıyorum.

Bende gecen hafta anneannemi kaybettim. Insan sasiriyor daha dun konustugun insandi burdaydi diyorsun ve ömur bitiyor. Bizimde varacagimiz yer orasi. Dunyaya baglanmamak gerek . amel etmek hazirlanmak gerek cidden. Kiyamete kadar kabir hayati yasiyacagiz. Tekrar cirilciplak dirilip 50 000sene güneşin dibinde herkes gunahi kadar ter icinde kalip bekliyecegiz. Sonra hesab verecegiz Yuce rabbimizin huzurunda. Anne cocuklarindan kacacak o gun, baba kardes kimse kimseye faydasi dokunmayacak. Kimse kimseyi tanimayacak. Gercekten ürkutucu. Zamani iyi degerlendirmek Rabbimize kul olmak gerek. Kafamiza taktigimiz cogu sey nerdeyse sacma seyler. Ugrastigimiz hedef koydugumuz seyler hep dunya icin. Peki ya ahiret? Rabbim hepimize yardim etsin.

Ölmus annenin ardindan yapilacak en guzel sey dua, umre ve hac ...
50 bin sene ha?Allah kulunu hesaba çekmeden ceza verecek öyle mi?
Islami nerenizden anlıyor ve aktarıyorsunuz insanlara bilmem ama kurani okumanızı şiddetle tavsiye edebilirim..böyle saçma sapan şeyler demezsiniz o zaman..

Başın sağolsun canım..
Rabbim sabır versin..
Evladına sarıl, babana kardeşlerine destek ol..
Geçmeyecek bir acı, ama zamanla alışacaksın,
mezarlıklar ürkütmeyecek.. Farklı bir huzur hissedeceksin,
anacağının yanına her gittiğinde... Ve elbet günün birinde kavuşacaksın...

Basınız sağolsun,
2.5 sene önce 46 yaşındaki anneciğimi kaybettim. Ölümünden 35 gün önce 4. Evre kolon kanseri olduğunu öğrendik. Halbuki sapasaglamdi hastalığını öğrendiğimiz güne kadar. Son 1 hafta çok acı çekti,morfin bile etki etmedi ve ben Allah'im daha fazla acı çektirme anneme diye çok dua ettim. İnsan annesi ölsün diye dua eder mi,ediyormuş ne yazık ki... öldüğü gün içimde tuhaf bi huzur oldu, hem deli gibi ağladım,hem acıları dindi diye rahatladım. Sonra 1 hafta hiç aglayamadim o zman oglum 14 aylikti . 1 hafta sonunda oglum kapıya bakıp nane ( anane) deyip gülümsedi. O beni kendime getirdi,şoktan çıkardı. O günden sonra 3 ay sürecek olan bunalıma girdim ,kimseye tahammül edemedim hep ağladım,herkesi kırdım. Çocuğumu emzirdigim için ilaç kullanamadım. Sürekli olmayan anneme mesajlar attım,mektuplar yazdım. .. Hem anneydim,hep abla,hemde bir eş. Bu vasiflarim toparlanmama biraz yardim etti,zmanla alıştım ama özlemim her geçen gün artıyor ve ona kavuşacağım günün hayalini kuruyorum. Onu hep rüyamda görüyorum hep gülerek görüyorum. Allahım mekanlarını cennet eylesin. Sizede sabırlarin en büyüğünü diliyorum.

Son düzenleme:
Başınız sağ olsun
Çok üzüldüm içim sızladı mekanı cennet olsun

Ahirette kavuşun inşaALLAH cennet bahçelerinde
3d043-gif.1318261

50 bin sene ha?Allah kulunu hesaba çekmeden ceza verecek öyle mi?
Islami nerenizden anlıyor ve aktarıyorsunuz insanlara bilmem ama kurani okumanızı şiddetle tavsiye edebilirim..böyle saçma sapan şeyler demezsiniz o zaman..

bunca yıllık keşim, böyle kafa görmedim...

hele ki anne kaybı konusuna bunu yazmak çok çok garip. dediğiniz gibi keşke düzgünce okusa da doğrusuna inansa.

konu sahibi, başınız sağolsun.

bunca yıllık keşim, böyle kafa görmedim...

hele ki anne kaybı konusuna bunu yazmak çok çok garip. dediğiniz gibi keşke düzgünce okusa da doğrusuna inansa.

konu sahibi, başınız sağolsun.
Sanırım bu üye kendince bir misyon yüklendiğini düşünmüş ki birde acayip bir nick edinmiş kendine..gerçekten gerçek bilgiler paylaşsa neyse de birde dediğiniz gibi olmadık bir konuya gelip resmen kafasında ki örümcek ağlarını dökmüş gitmiş

Back
X