- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
- Konu Sahibi derandiren
Deranımm ne diyeceğimi bilemiyorum çok şaşkınım.. Başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah. Tesellisi olsa da sayfalarca yazsak ama =( Sabır diliyorum. Çok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun=(Allah sabır versin, annenizin mekanı cennet olsun.
Bu acı geçen bir şey değil de, gittikçe şekil değiştiren, bizi olgunlaştıran, onunla yaşamayı öğreten bir şey. Hayatınızda sevdiğiniz, size destek olan, sarılan insanlar varsa, bu süreç daha kolay olur. Acınızı yaşayabilmek bile önemli, hiç kolay bir şey değil çünkü, acınızı yaşayın, paylaşın, sevdiklerinize tutunun. Bol bol konuşun, güzel günleri yad edin. Bir süre sonra daha az ağlamalı, hüzünlü de olsa daha çok gülümsemeli günler gelmeye başlayacak. Böyle böyle öğreniyoruz sabretmeyi.
Ben anne, baba ve kardeşimi aynı anda kaybettim, çok gençtim. Ve çevremde acımı anlacak bir Allah'ın kulu yoktu. Çok parçalandım o zamanlar. Ama bakın hala hayattayım ve şuan özlemlerle dolu olsam da, mutlu bir insanım. Sizin de daha sakin, mutlu hissettiğiniz günler gelecek.
Allah dayanma gücü versinNe yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bir süre önce annemi kaybettim hiçbirşeyi yoktu sapasağlam annecim 54 yaşında serseri bir araç sürücüsü yüzünden öldü (Allah bırakmasın) Babam ve iki erkek kardeşim tek kaldı babam kalp hastası zaten..
Psikolog psikyatr tedavisi görüyorum görüyoruz hepimiz.ama kendime gelemiyorum kabullenemiyorum benim gibi olan insanların yaşadıklarını merak ediyorum nasıl dinecek bu acı?? Geçecekmi
Çok sağ olun.Başınız sağolsun=(
İki sene oldu annemi kaybedeliNe yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bir süre önce annemi kaybettim hiçbirşeyi yoktu sapasağlam annecim 54 yaşında serseri bir araç sürücüsü yüzünden öldü (Allah bırakmasın) Babam ve iki erkek kardeşim tek kaldı babam kalp hastası zaten..
Psikolog psikyatr tedavisi görüyorum görüyoruz hepimiz.ama kendime gelemiyorum kabullenemiyorum benim gibi olan insanların yaşadıklarını merak ediyorum nasıl dinecek bu acı?? Geçecekmi
Kuzum başın sağolsun Rabbim sabır versin inşallah..Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.
Ne yazacağımı ne diyeceğimi bilmiyorum.