Annemi kaybettim

Rabbim size peygamber sabrı versin..Anne bu acının tarifi olamaz zaten.Allah annenize de gani gani rahmet eylesin.her ölüm erkendir hepimiz öleceğiz ama insan en sevdiğine kıyamaz ki....Sabır çokca sabır ihsan eylesin yaradan size.....

Allah sabır versin size. Anneciğinize de rahmet eylesin.
Üzül, ağla. Bunlar en doğal hakkın. Ama zamanla alışacaksın. Ne denir çok acı ta yüreğimden hissettim acınızı. Allah bahtınızı ömrünüzü güzel etsin.

Okurken öyle çok içim yandıki diyecek kelime bulamıyorum gercekrçten çok zor be kardeşim Rabbim Yar ve yardımcınız olsun

Allah rahmet eylesin . Mekanı cennet olsun .
Allah sabır versin .
Ne denilir başka bilemiyorum , bu acıyı hafifletecek bir söz yok sanırım . Tek çözüm zaman . İnsanoğlu böyle yaratılmış . En büyük acıya bile zamanla alışıyor . Evet her zaman üzülürsünüz ama hafifler acınız .
Hayat devam ediyor doğanın kanunu . Bundan sonra her şeyi annenizin istediği şekilde yapmaya çalışırsınız ve onu mutlu ettiğinizi düşünürsünüz . Onu üzdüğünüz zamanlara bir özür olarak düşünürsünüz .Bu sizin içinizi rahatlatır diye düşünüyorum .
Allah tekrardan sabır versin .

Başınız sağolsun daha 2 gün mü oldu annenizi kaybedeli ? Öyleyse daha çok yeni 3 günün acısı farklı olurmuş yaşamayan anlamaz derler tabi . arkadaşım annesini kaybettginde 1 hafta kendine gelemedi delirmiş gibiydi siz iyisiniz en azından bişeylerin farkındasınız burdasiniz dertlesebiliyosunuz . Zamanla yokluğuna alisacaksaksinz insallah mekanı cennet olsn

Basligi gorunce icim gitti rabbim sizlere sabir versin annenizin mekani cennet olsun insallah

Allahim rahmet etsin mekanini cennet eylesin çok ama çok zor inan tesellisi yok bu acının Allahım sabırlar versin sizlere annene bol bol dua et arkadaşım Ailenin ve senin başınız sağolsun. ((

Allah rahmet eylesin .Dış ağrısı gibidir acısını şimdi çekeceksiniz çok, yokluğunu ömür boyu. Ama insanoğlu her şeye alışır. Ben 12 yaşında tattım bu acıyı anlayabiliyorum sizi .

1,5 sene oldu.

Bu siteye onun acısıyla verdiğim savaştan biraz olsun uzaklaşmak adına üye olmuştum.
Ve bugün, ilk günlerden daha çok acıyor içim.
Özlem artıyor,
Boşluk daha çok belli oluyor,
Onsuz zamanlar arttıkça o soğukluk daha çok işliyor.
Ve elden hiç bir şey gelmiyor.
İlk bayram zehir gibi geçiyor mesela,
Doğum günleri gelecek, kalbin sızlıyor.
Onu seven insanları görüp, ah çekiyorsun.
Annesiyle gezen tüm kadınları da kıskanıyorsun...

Hala çocuk gibi ağlıyorum, hala telefonunu arıyorum, hala kıyafetlerini öpüyorum.
Ve hala çok ama çok özlüyorum.

5 sene oldu annemi kaybedeli o gece dizlerimin bagi kopmus tavan uzerime cokmustu oyle bi yangindi ki icimde ki tarifi mumkun degil hep su icerdim belki rahatlatr diye ama nafile..Halam Allah hergun icinde bir atesi söndürücek kizim dua et derdi mezarina her gittigmde sen bu kadar gucsuzmuydun direnemedn mi diye kizar sonra affet et annecim derdim suan bile agliyorum gecen sene evlendim annem dogum gunumde vefat etti tesaduf kina gecemde annemin dogum gunuydu çok zordu Allah sabirlar versin insanlar bugunlerde lazim gulerken zaten yanindalar

Basiniz sagolsun..annenizin mekani cennet olsun insallah..
Su an aciniz dayanilmaz sekilde buyuk ama inanin zamanla hafifleyecek..bende 3 yil once babami kaybettim.Ayni sizin gibi morgta onun buz gibi tenine dokunmak oyle buyuk bir aci vermisti ki anlatamam.Aglamadigim bir gun bile yoktu ilk sene..resimlerine bile bakamiyordum..
Simdi cok buyuk bir hasret var icimde.yoklugunu kabullendim.Hergun aglamiyorum.
Merak etmeyin zaman en iyi ilac..

Ölümden daha büyük bir acı sanmam olsun..
Ben babamda hayat bana bu boşluğu dolduracak ne verir ki diye düşünmüştüm.
İlk zamanlar çok zordu babamı bu kadar sevdiğimi de bilmezdim.
Ondan sonraki en büyük korkum annemi kaybetmek oldu.

Başlığı okumak yetti böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum ben.
Allah rahmet eylesin.
Geçmiyor ama hafifliyor.
Eksikliğini belli günlerde daha çok hissedeceksiniz ama yaşamaya devam edeceksiniz.
Düzen böyle çünkü.
Başınız sağolsun.
Allah sabır versin.

Rabbim sabrını versin.
Bu acıdan büyük acı mutlaka vardır ama yaşanmadan bilinmez.
İki hafta önce doktorlar anneme ömür biçtiler.
Her gün bir adım daha yaklaşırken benden de bir parça ondan da gidiyor.

Önünde sonunda yaşayacağımız bu!
Allah sabır versin.
Anneniz için bol dua edin. İçiniz biraz olsun ferahlayacaktır.

Bu konuya yürek dayanmaz...
Allah sabır versin, nur içinde yatsın.

Anne acısından daha büyüğü; evlat acısı der büyükler.. Allah baska acı yaşatmasın. Bol bol dua edin. "Keske daha fazla sarılsaydım" gibi düşüncelerle doldurmayın zihninizi, bu daha da acı verir.

Rabbim dayanma gücü versin insanın annesini babasını veya kardeşini kaybetmesi çok zor geliyor herşey ben doğmamış dokuz aylık kızımı karnimda kaybettim insan hiç bir şeyden tat almıyor

En çok beni yakan cumleniz" sarilmak istediginde hoşlanmıyorum sarilmaktan" bende öyleyim bu cumleniz hiç unutmayacağım

Mekanı cennet olsun canım

Sırasıyla abimi, oğlumu ve babamı kaybettim 4 yıldan kısa süre içinde geçmiyor ama acıyla yaşamayı öğreniyorsun. en çok babamda üzüldüm sanırım çünkü beni en çok o sevdi şu dünyada..canım babam Rabbim cennette buluştursun..size de büyük sabır diliyorum...

Okurken agladim basiniz sagolsun ne diyecegimi bilemiyorum... cok sukur allahima binlerce kez sukur ki hic sevdigim birini kaybetmedim ama bazen soyle bi dusunuyorum ya birine bi sey olursa diye bogazim dugumleniyor nefesim kesiliyor dusuncesiyle bile allah gercekten yardimcin olsun acin dinmez ama alisirsin yokluguna mecburen kardeslerinle kenetlenin birbirinizde annenizi bulun ve her ne olursa olsun vazgecmeyin birbirinizden nur icinde yatsin annecigin boyle dusunen bi evlat yetistirdigine gore eminim melekti ve cennetdedir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…