Ben de 20 yaşında kaybettim annemi. Aynı bu duyguları 17 yıl önce yaşadım. Ne yapacağım şimdi ben dedim. Yapayalnız kaldım. Her gün kimi arayacağım dedim. Çok ağır bir yük canım. Ama o beni hep görüyor hissettim ben. Hattâ oradan yardım bile ediyor. Hâlâ annelik yapıyor yani. İnsanoğlu çok güçlü kardeşim. Dayanıyor insan. Allah evlat acısı vermesin. Ona dayanmak daha güç diyorlar. Allah yaşatmasin. Başın sağolsun. En azından yalnız değilsin. Kardeşlerinle atlatacaksin. Başınız sağolsun.O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Başın sağolsun canım. Senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Bende benzer durumdayken annemi kaybettim. Onu çok özledim. Öyle yakıcı bir özlem olamaz. Sabahları uyandığımda ölmüş olduğunu unuturdum. Sonra aklıma gelirdi ve derin bir acı hissederdim. Ama zamanla bu duyguyla yaşamaya alışıyorsun. Artık kalbini acıtmamaya başlıyor. Bu süreci kolaylaştırmak iin kendine uğraşlar bulmalısın. Okul, iş, arkadaş ortamı gibi. Kendi kendine kalırsan üzüntün artar. Bol bol da dua oku annen için. Bu da seni iyi hissettirir. Kardeşlerine ve sana sabır diliyorum. Böyle zamanlarda kardeşler daha bir kenetlenir birbirine. İyi ki yalnız değilsiniz. Tekrar başın sağolsun canım.O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Allah yardımcın olsun canım benim şuan o kadar üzüldüm ki yazdıklarına annemi bir daha üzmemek için elimden geleni yapıcam yani sanki ben kaybetmişim gibi bi acı hissettim içimde. Ama nu dünya gelip gecici bizde gidicez ahirete annen sadece bizden biraz daha önce gitmiş ne fark ederki hepimizin dönüşü Allah a dır. Zaman herşeyin ilacıdır. Allah ım mekanını cennet eylesinO kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Allah rahmet eylesin size de sabir versin cok zor ama alisacaksinjz hayat ...O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Canim benim uzuldum annecigine rahmet sana sabir diliyorum.O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Allah sizede sabr versin inşallah bir mucize olur ömür Allahn elinde doktorlarda yanilabiliyorRabbim sabrını versin.
Bu acıdan büyük acı mutlaka vardır ama yaşanmadan bilinmez.
İki hafta önce doktorlar anneme ömür biçtiler.
Her gün bir adım daha yaklaşırken benden de bir parça ondan da gidiyor.
Önünde sonunda yaşayacağımız bu!
Allah sabır versin.
Anneniz için bol dua edin. İçiniz biraz olsun ferahlayacaktır.
Amin. İnşallah o mucize olur diye dua ediyoruz. Rabbim bize bahşeder inşallah.Allah sizede sabr versin inşallah bir mucize olur ömür Allahn elinde doktorlarda yanilabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?