Annemi kaybettim

Ben de 20 yaşında kaybettim annemi. Aynı bu duyguları 17 yıl önce yaşadım. Ne yapacağım şimdi ben dedim. Yapayalnız kaldım. Her gün kimi arayacağım dedim. Çok ağır bir yük canım. Ama o beni hep görüyor hissettim ben. Hattâ oradan yardım bile ediyor. Hâlâ annelik yapıyor yani. İnsanoğlu çok güçlü kardeşim. Dayanıyor insan. Allah evlat acısı vermesin. Ona dayanmak daha güç diyorlar. Allah yaşatmasin. Başın sağolsun. En azından yalnız değilsin. Kardeşlerinle atlatacaksin. Başınız sağolsun.

Benim annem de 1.5 yıl önce kanser tanısı kondu eskiden böyle şeyler okuyunca vah vah der geçerdim şu an gozyaslarima hakim olamıyorum daha çok kucuksunuz kimse annesiz kalmayı hak etmiyor anası babası 90 yaşına gelip hala yanında olanları öyle kiskaniyorum ki diyecek söz bulamıyorum sabır dilemekten baska

Başınız sağ olsun.
Şu an acınız çok taze, zamanla unutmayacaksınız tabii ama Allah dayanma gücü verecektir.
Anneciğinizin mekanı cennet olsun, sizlere de sabır versin Rabbim.

Basin sagolsun kuzum ,hafifliyor tabiki acisi zamanla, insaAllah kisa surede gecer uzuntun ,bol bol dua et annene,kendine acin cok cok hafifler insaAllah ...hersey cok taze suan bitmeyecek gibi gelebilir ama geciyor Allahin izniyle bende babami kaybettim ozluyorum uzuluyorum ama ne yapalim hepimiz olecegiz sen simdi guclu ol kardeslerine sahip cik kendine sahip cik Allaha sigin o sana yardim eder

Başın sağolsun canım. Senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Bende benzer durumdayken annemi kaybettim. Onu çok özledim. Öyle yakıcı bir özlem olamaz. Sabahları uyandığımda ölmüş olduğunu unuturdum. Sonra aklıma gelirdi ve derin bir acı hissederdim. Ama zamanla bu duyguyla yaşamaya alışıyorsun. Artık kalbini acıtmamaya başlıyor. Bu süreci kolaylaştırmak iin kendine uğraşlar bulmalısın. Okul, iş, arkadaş ortamı gibi. Kendi kendine kalırsan üzüntün artar. Bol bol da dua oku annen için. Bu da seni iyi hissettirir. Kardeşlerine ve sana sabır diliyorum. Böyle zamanlarda kardeşler daha bir kenetlenir birbirine. İyi ki yalnız değilsiniz. Tekrar başın sağolsun canım.

Allah yardımcın olsun canım benim şuan o kadar üzüldüm ki yazdıklarına annemi bir daha üzmemek için elimden geleni yapıcam yani sanki ben kaybetmişim gibi bi acı hissettim içimde. Ama nu dünya gelip gecici bizde gidicez ahirete annen sadece bizden biraz daha önce gitmiş ne fark ederki hepimizin dönüşü Allah a dır. Zaman herşeyin ilacıdır. Allah ım mekanını cennet eylesin

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insaAllah eminim cok zor bi acidir Rabbim sabir versin

Anneler çocuklarına gönül koymaz hiç. Size darılmamıştır anlaşamadığınız zamanlarda. Mekanı cennet olsun anneciğinizin.

Allah rahmet eylesin size de sabir versin cok zor ama alisacaksinjz hayat ...

Canim benim uzuldum annecigine rahmet sana sabir diliyorum.

Sadece başınız sağolsun demeye geldim. Öyle şeyler yazmışsınız ki söyleyecek birşey bulamadım. Rabbim size sabır versin anacığınıza da rahmet eylesin

Canım başın sağolsun, annenin mekanı cennet olsun inşallah...

Allah rahmet eylesin. Size ve yakınlarınıza büyük sabır versin. Ben de 6 yaşında annemi kaybettim. Küçüktüm, maalesef o duyguyu hiç tadamadım ve bu yaşıma kadar her olumsuzlukla kendim mücadele ettim ve eksikliğini hissettim. Geçen sene ise en yakın arkadasım annesini kaybetti. İçimden bir parca koptu. Sohbet ederiz bazen geçmiyor ama zaman uyuşturuyor, yokluğuna alıştırıyor. Onun yeri hep özel kalıyor.

Ne denir ki ne desekte annenin yokluğu hep hissedilir zamanla alisilir unutulmaz tabiki Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermez onunda acısına katlanirsiniz Allah size güç, annenize rahmet versin

Allah sizede sabr versin inşallah bir mucize olur ömür Allahn elinde doktorlarda yanilabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…