- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.492
- 83
Oncelikle basin sagolsun.Annenizin mekani cennet olsun. Ah evladim resmen icimi yaktin. suan hungur hungur agliyorum. Siz yine uc kardessiniz birbirinize sarilin teselli edin birbirinizi. Sanki gelecegimi yazmissinizO kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
allah rahmet eğlesin,mekanı cennet olsun çok üzüldüm,gözlerim doldu.O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Allah rahmet eylesin ,kalanların başı sağolsun.O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Anneciğin ahhh içim acıdı bizim herşeyimiz onlarO kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
Sen insansın, sen de hata yapabilirsin, sakın böyle her ailede olan küçük şeyleri hatırlayıp kendini üzme.O kadar büyük bir acı ki bu etraftaki insanlar gidince ne olacak bir başımıza 3 kız kardeşiz 19-21-27 yaşlarında. Daha ne mesleklerimizi ne evliliğimizi ne torununu görebildi. İki gün içinde uçtu gitti. Çok özlüyorum. Ne yapıyordur şimdi diye düşünmekten çıldırıyorum. Onu morgda,yıkanırken hareketsiz,bembeyaz,buz gibi görmek çok kötü. O canlı neşeli kadın yok. Ne zaman diniyor bunun acısı? Diniyor mu arkadaşlar? Bir küçük şey olduğunda bile bunu anneme söyleyim diye geçirip sonra hatırlıyorum onun olmadığını. 2 günde bu şekildeyse ilerde ne olacak. Hep böyle mi kalacak acım. Ciğerim yanıyor. Daha fazla öpüp koklasaydım, sarılmak istediğinde yaa anne hoşlanmıyorum sarılmaktan diyip sevgimi göstermekten utanmamalıydım, böyle şımarıklık yapmamalıydım. Affeder mi onu üzdüğüm anları ona bağırdığım lafını dinlemediğim zamanları. Arkasından şöyle iyiydi böyle iyiydi diyorlar. Hastanede güvenlik eks'imiz diye bahsediyor. İnsanlar ona rahmetli diyor.Hayattaki en büyük acı bu mu ? Bundan başka büyük acı var mı bu hayatta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?