Annemi kaybettim

Öncelikle Allah sabır versin..
Şuan acın çok yeni ve taze o yüzden bol bol ağla.
Ağladıkça insan açılıyor.
Belli bi zaman sonra kalbinle düşünmeyi kesiyor mantığınla düşünmeye başlıyorsun.
Işte o an sende şunları düşüneceksin...
"Çok şükür gitti, çok şükür ki Allaha kavuştu. O kadar ağrıyı sancıyı çekeceğine ruhunu teslim etti rahat etti" diyeceksin.
Ben dedim.
Hem anneme hemde babama dedim.
Babamın altından almak canımı asla yakmadı ama onun gözlerinin doluşu beni kahrediyordu.
Annem ise aşırı ağrı çekiyordu. Artık hiç bir ilaç çare olmuyordu.
Çok şükür ki bu illet hayatın dertleriyle acısıyla sancisiyla uğraşmaktansa gittiler..
Allah rahmet eylesin. Cennetin en güzel yerinde her daim senin gülüşünü seyretsin..

Mekani cennet olsun , huzur icinde uyusun annecigin pelin
Cok uzuldum , sana guc ve sabir diliyorum

ben de annemi 3 sene önce kaybettim. 18 yaşındayım sizi çok iyi anlıyorum yaşa başa bakmıyo bu acı her şekilde parçalanıyo insan. ama eğer bugün başa çıkmayı öğrenirseniz, yarın biraz daha az acıtacak sadece bunu söyleyebilirim. hiçbir acı ilk hissettirdiği gibi kalmıyor ama bir yanınız da eksik oluyor her zaman.

Allah sabır versin.
kasım ayında annemi kaybedeli 3 yıl olacak. gerçekten hala alışmadım, nasıl alışılır onu da bilmiyorum.
elbette hayat devam ediyor ama o yokluk sızısı hep kalıyor.
sizin için daha çok yeni, ilk günler ben de ruh gibiydim. hele bazen, istemeden de olsa kırdığım zamanlar o kadar çok aklıma geliyordu ki, deliriyordum.

belki şimdi imkansız gelecek ama gerçekten zamanla o ilk anki acı kalmıyor. hiç geçmiyor ama değişiyor.
çok klişe bulurdum şu "sevdiğin ölünce yüreğinde 40 mum yanar, her gün biri söner ama en son biri kalır" lafını. gerçekten öyleymiş.
o bir mum da kocaman bir özleme dönüyor.

biz çok arkadaştık, şimdi onunla konuşamamak o kadar zor ki. çevremde hep yanımda olanlar var sağolsunlar ama hiçbiri annem gibi değil.

bir de acınızı doya doya yaşayın. ben bazı sebeplerle acımı bastırmak zorunda kaldım. sağlıklı bir yas sürecim olamadı. ama şu anda bu beni daha çok yoruyor.

hayat elbette devam edecek ama şu an üzülme zamanınız.

dilerim mekanı cennet olsun..

Back
X