Annemi kaybettim

Bugun yokluğunun 5. Günü,
Elleri ellerimde son nefesini verdi annem,
1.5 yıl önce, ilk teşhis konduğunda içten içe biliyordum böyle biteceğini, ama bir yanım hic kabullenemedi, o yuzden mi boyleyim bilmiyorum, icimdeki acı bir an olsun hafiflemiyor, aldigim nefes cigerimi yakiyor. Sanki ben öldüm, annemi gömdüler, öyle agir ki şimdi onsuz yasamaya calismak, beceremiyorum. Yazamiyorum da.

Bu surecte bana manevi destegini hic esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam kusuruma bakmayin, yazacak gücüm yok ama okuyacağım.

Şimdiden dualariniz icin de cok teşekkür ederim. Benim için de sarılın hayattaki annelerinize, ben son 4 aydir agrilarindan dolayi hic sarilamiyordum melegime, kaderimde cansiz bedenine sarilmak varmis. Siz hala kalbi atiyorken sarılın, en çok sarılmayı özlüyor insan.
Rabbım cennetine koysun annenızı.Sizede güç kuvvet versin.Acınızı dindirsin.

Allah sabirlar versin Pelin,ahirette kucaklasirsiniz insallah,bil ki o sizler mutlu oldukca hissedecek,gercek annelerin kalbi hisseder...

1.5 yıl önce, ilk teşhis konduğunda içten içe biliyordum böyle biteceğini, ama bir yanım hic kabullenemedi, o yuzden mi boyleyim bilmiyorum, icimdeki acı bir an olsun hafiflemiyor, aldigim nefes cigerimi yakiyor. Sanki ben öldüm, annemi gömdüler, öyle agir ki şimdi onsuz yasamaya calismak, beceremiyorum. Yazamiyorum da.

Bu surecte bana manevi destegini hic esirgemeyen arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum, cevap yazamazsam kusuruma bakmayin, yazacak gücüm yok ama okuyacağım.

Şimdiden dualariniz icin de cok teşekkür ederim. Benim için de sarılın hayattaki annelerinize, ben son 4 aydir agrilarindan dolayi hic sarilamiyordum melegime, kaderimde cansiz bedenine sarilmak varmis. Siz hala kalbi atiyorken sarılın, en çok sarılmayı özlüyor insan.
Başın sağolsUn canm okdar içten yazmışsn ki aglamamak elde degil 😢😢

Ölüm gidene değil kalana zor derler ya...

Başınız sağ olsun. Sabırlar diliyorum. Bu süreci tek başınıza atlatmamaya çalışın, sevdiklerinizden güç alın.

Allah rahmet eylesin çok zor ama birgün buluşcaz tüm gidenlerle

Başınız sağolsun, acınız her kelimenizde belli. Allah size dayanma gücü versin, annenize de rahmet eylesin. Ben de bir Fatiha okudum 🙏🏻

Başınız sağolsun. Ne güzel ki kendini arkasından böyle güzel hatırlayacak bir evlat bırakmış arkasında. Demek ki çok güzel bir insanmış. Mekanı cennet olsun. Allah sabırlar versin inşallah.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun😔🙏

Başınız sağolsun cok uzuldum mekani cennet olsun cektigi acılar günahlarının kefareti olsun
Yanınızda olup sarılmayı çok isterdim ne yazık ki bu acıları hepimiz yaşayacağız

Ölüm çok soğuk çok acı. Annelerin ölmesi evladı yarım yalnız bırakır.. Allah yardımcınız olsun

Başın sağolsun canım. Dilerim acın bir şekilde azalır. Karşına seni mutlu edecek güzel şeyler çıkar ve hiç değilse teselli olur. Senin için dua ediyorum ve tabii güzel annen için 🙏🏻 💕

Başınız sağolsun... Yattığı yer incitmesin mekanı cennet olsun inşallah 🤲

Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun nurlarda uyusun inşallah :dua:

Başınız sağ olsun. Allah size sabır versin.

Başın sağolsun pelin,anneciğinin mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın.
Bende annemi 37 gün önce kaybettim,çektiği acılar ızdırıplar çoktu, ama onların yokluklarına alışmak cidden çok zor oluyor.
Şunu anladım ki anne acısı daha ağır oluyormuş.

Ahhh arkadaşım....
Kabullenmek uzun zaman istiyor, bu bilinse de kabullenilecek bir şey değil, geçtim o yollardan
Başın sağolsun, Rabbim kalbine ferahlık versin

Başın sağolsun pelin,anneciğinin mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın.
Bende annemi 37 gün önce kaybettim,çektiği acılar ızdırıplar çoktu, ama onların yokluklarına alışmak cidden çok zor oluyor.
Şunu anladım ki anne acısı daha ağır oluyormuş.

Başın sağolsun ablam😢
Nurlarda yatsın anneciğin🤲🏻

Back
X