- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Yok bir anda değil ama koz tarafı sağolsun kendi yapması gereken şeyleri bile erkek arkadaşımın ailesine yükledi maalesef sıfırı tükettilerSizin nişan olayı bir anda mı karar verildi önceki düğüne tüm maddiyat ortaya konulup size durumumuz yok tarzında davranıyorlarsa annen biraz haklı ama tabi siz evleniyorsunuz nişanlınla senin mutlu olman daha önemli
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinkım butcesı ne kadarını elverıyorsa okadarını yapar herkesde kendı kısmetını yer
babası annesı para verıyor onların cebınden cıkıyor dıgerıne 20 gr oldu buna 11 gr gıbı kupe de ıste ucuza gıttın gıbı kucuk hesaplar yapılmamalı
sız dogru olanı yapıyorsunuz konu sahıbı ınsallah huzurlu guzel yuvanız olur bır omur saglıkla askla yasarsınız
hepsı gelır gecer sonra ozel gunlerde esınız sıze hedıye olarak alır kendı kazancınızla veya bırıktırdıklerınızle alırsınız
İnanın bende çok üzülüyorum. Ama şu da varki kendi asla paradan kaçmaz . Nasıl oluyo da böyle şeyler söylüyo aklım almıyorSimdi anneniz olduğu için kırıcı konuşmak istemiyorum ama anneniz düğüne kadar sinirinizi daha cok bozar. Ucuz gitmek ne demek? Mal mı satıyor tövbe tövbe. İşte böyle anneler de ortalığı karıştırıyor.
Size birşey soyleyim ve bu zamanla yaşayıp gördüğünüzde aklınıza gelsin.o herşeyi yaptıran aldıran gelin kıymetli olacak sizse hiç...bu hep böyledir.Yok bir anda değil ama koz tarafı sağolsun kendi yapması gereken şeyleri bile erkek arkadaşımın ailesine yükledi maalesef sıfırı tükettiler
Orasına bişey diyemedim annemde gelsin diyemem ki o konuda annem haklı olsa bile neden küçümsüyor aldıklarını moralimi bozuyor anlamıyorumYanlis anlama ama annende sizinle ayni sehirde ve cagirmamasi garip yani , ama yukardaki arkadasin dedigi gibi nisana aniden karar verilmediyse annen hakli
Aslında çookkk haklısınız ama benim yapımda yokSize birşey soyleyim ve bu zamanla yaşayıp gördüğünüzde aklınıza gelsin.o herşeyi yaptıran aldıran gelin kıymetli olacak sizse hiç...bu hep böyledir.
Yanlis anlama ama annende sizinle ayni sehirde ve cagirmamasi garip yani , ama yukardaki arkadasin dedigi gibi nisana aniden karar verilmediyse annen hakli
Inan ben dugunde nisanda hic altin istemedim ama ne yaparsanz o dedim hic 11 gram bilezik yapmadilar ne bileyim hediye takilanlar bile 20 gram falandi, 11 gram bana da garip geldi simdi diger gelinde cok acildik diye sende baya kisacaklar ve annen buna tepkili...ya i annen senden para kismiyor ama karsi taraftan bunu hissettiyse ona kiziyor...tabi insanlarin durumu onemli ama o zaman da abisnn dugunde sizi de dusunerek temkinli davransalardiOrasına bişey diyemedim annemde gelsin diyemem ki o konuda annem haklı olsa bile neden küçümsüyor aldıklarını moralimi bozuyor anlamıyorum
Ben annemin moralimi bozmasına üzülüyorum. Benim moralim bozulunca mutlu mu olacak yani hevesim kırılınca herşey daha mı güzel olacakInan ben dugunde nisanda hic altin istemedim ama ne yaparsanz o dedim hic 11 gram bilezik yapmadilar ne bileyim hediye takilanlar bile 20 gram falandi, 11 gram bana da garip geldi simdi diger gelinde cok acildik diye sende baya kisacaklar ve annen buna tepkili...ya i annen senden para kismiyor ama karsi taraftan bunu hissettiyse ona kiziyor...tabi insanlarin durumu onemli ama o zaman da abisnn dugunde sizi de dusunerek temkinli davransalardi
Kesinlikle Katılıyorum.Size birşey soyleyim ve bu zamanla yaşayıp gördüğünüzde aklınıza gelsin.o herşeyi yaptıran aldıran gelin kıymetli olacak sizse hiç...bu hep böyledir.
Tabi ki daha iyi olmayacak ama bilemedim annenizn dedikleri cikacak bu durumda ne yapilir bilmiyorum ama durum sizin icin cok iyi olmayacak ve inann o soylendikleri gelin daha kiymetli olacakBen annemin moralimi bozmasına üzülüyorum. Benim moralim bozulunca mutlu mu olacak yani hevesim kırılınca herşey daha mı güzel olacak
İnanın bende çok üzülüyorum. Ama şu da varki kendi asla paradan kaçmaz . Nasıl oluyo da böyle şeyler söylüyo aklım almıyor
Tamda düşündüğünüz gibi herşey. Ama bende tükendim artık böyle şeylerle uğraşma istemiyorumSanırım burda birkaç faktör bir araya geliyor: elalem ne der derdi, diger geline daha fazla alındı düşüncesi, belkide karşı tarafa ısınamadı. Sebebi ne olursa olsun sizi boşuna üzmemesi gerek. Sonuçta maddi imkanlar şu anda kısıtlı. Milleti borca sokmanin anlamı da yok, çünkü o borc eninde sonunda size döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?