- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 33
- Konu Sahibi forestnight
-
Üzüldüm... yazık olmuş emeklere. Ben anneme uymam da ama tek istediğim benim mutlu olduğum şeylere o da sevinsinBöyle bi anneye sahip arkadaşım vardı
Kızın aklını yedi yedi yedi kızda yoldan çıktı şu olsun bu olsun demeye başladı
Nişanlısı artık illallah etti düğüne bi hafta kala ayrıldı. Hemde öylesine seviyodu ki tarifi yok
Ayrılıktan üç ay sonrada başka biriyle ttanıştı ve hemen evlendi
Diyeceğim o ki annenize uymayın
Parası zaten kalmadı hatta 300 lira borç kaldı erkek arkadaşım yarın maaşını alınca ödicek. Hem de düğünde alır şimdi hiç hevesim yok küpeye falanKupe neden istemediniz?
yazın fındık toplayıp toplu para geçiyo ellerine 20 bin falan maximum. Şu an borçla düğün yapıtılar bende bu Seneki fındığa kadar zorlamak istemiyorum kimseyiÖbür geline yağdırıp size yapmamaları garip... o geline de bütçemiz yetmez,sırada bir oğlum daha var deyip kenara çekilmeleri gerekirdi... anneniz bence haklı, hangi kız annesi gelin ayrımına ses çıkarmaz ki ha siz "altın falan umrumda değil ben sevdiğim adama bakarım" diyorsunuz orası tamam ama ortada terazini dengesini şaşan bir aile var can sıkan, ve can yakan bir durum gerçekten
Peki sonra ne olduAnneler bu dönem biraz huysuz oluyor benimki de öyleydi..hep bi savunmayla geçmişti o dönemim..
Ben annemin moralimi bozmasına üzülüyorum. Benim moralim bozulunca mutlu mu olacak yani hevesim kırılınca herşey daha mı güzel olacak
Tamamen geçmedi açıkcası..herşeyin en iyisine layık görüyor tamam kabul ama maalesef öyle herşey istediğimz gibi olmuyor malesef...azaldı ama tamamen geçmedi arada bi eder laf yine..Peki sonra ne oldu
Öbür geline yağdırıp size yapmamaları garip... o geline de bütçemiz yetmez,sırada bir oğlum daha var deyip kenara çekilmeleri gerekirdi... anneniz bence haklı, hangi kız annesi gelin ayrımına ses çıkarmaz ki ha siz "altın falan umrumda değil ben sevdiğim adama bakarım" diyorsunuz orası tamam ama ortada terazini dengesini şaşan bir aile var can sıkan, ve can yakan bir durum gerçekten
yazın fındık toplayıp toplu para geçiyo ellerine 20 bin falan maximum. Şu an borçla düğün yapıtılar bende bu Seneki fındığa kadar zorlamak istemiyorum kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?