Aman sakin alisirsin canim zamanla bende 17 yasimda gittim cook uzaklara biraktim geldim anne ozleminden sonra cok pisman oldumm tabi yatay gecis yapabiliyosan yap ama bolumun ne o onemli bazi unilerin bazi bolumlerinin avantaji var ama kpss dusunuyosan hangi uniyi bitirdiginin onemi yokk hayirlisi olsun hakkindaMerhaba. Ben bu yıl üniversiteye başladım şimdi hazırlık okuyorum. Ailemden 10 saat uzakta okuyorum .Daha okul açılalı 1 hafta oldu ben hala arada ağlıyorum ve yata geçiş mi yapsam diye düşünüyorum.Aslında okuduğum üniversite çok iyi yani yaşadığım yerdekine göre çok daha kaliteli eğitimi olan bi yer. Tercih yaparken dayanabilirim diye düşündüm ama şimdi fikrim değişti ve evimi çoook özledim. Sizce ne yapmalıyım ailem de burada okuduğum ve kaliteli bi eğitim aldığım için mutlular ama ben çok özlüyorum onları. Kolay alışabilen ve arkadaş edinebilen birisi değilim o yüzden de pek arkadaşım yok oda arkadaşımla bile az konuşuyoruz. Zamanla alışırsın diyorlar hep ama o alışacağım zaman ne zaman gelicek bilmiyorum Lütfen biraz tavsiye verir misiniz konuşmaya çok ihtiyacım var
Merhaba. Ben bu yıl üniversiteye başladım şimdi hazırlık okuyorum. Ailemden 10 saat uzakta okuyorum .Daha okul açılalı 1 hafta oldu ben hala arada ağlıyorum ve yata geçiş mi yapsam diye düşünüyorum.Aslında okuduğum üniversite çok iyi yani yaşadığım yerdekine göre çok daha kaliteli eğitimi olan bi yer. Tercih yaparken dayanabilirim diye düşündüm ama şimdi fikrim değişti ve evimi çoook özledim. Sizce ne yapmalıyım ailem de burada okuduğum ve kaliteli bi eğitim aldığım için mutlular ama ben çok özlüyorum onları. Kolay alışabilen ve arkadaş edinebilen birisi değilim o yüzden de pek arkadaşım yok oda arkadaşımla bile az konuşuyoruz. Zamanla alışırsın diyorlar hep ama o alışacağım zaman ne zaman gelicek bilmiyorum Lütfen biraz tavsiye verir misiniz konuşmaya çok ihtiyacım var
Yatay geçiş imkanım var ama ben de sonradan pişman olur muyum diye düşünüyorum.Biliyorum bi gün alışıcam ama şimdi günler geçmiyor sanki aylardır burdayım ama daha bir hafta olmuşAman sakin alisirsin canim zamanla bende 17 yasimda gittim cook uzaklara biraktim geldim anne ozleminden sonra cok pisman oldumm tabi yatay gecis yapabiliyosan yap ama bolumun ne o onemli bazi unilerin bazi bolumlerinin avantaji var ama kpss dusunuyosan hangi uniyi bitirdiginin onemi yokk hayirlisi olsun hakkinda
Teşekkür ederim. Zaten mecbur sabredicem ağlasam da özlesem de..Tatlım hayırlı uğurlu olsun okulun. Dur daha yenisin. Hele bi okul bitsin ailen yalvaracak gel diye sen o ortamdan kopamayacaksın. Az sabır lütfen şeker;
SEVGİLER::)
O bir yıl nasıl geçicek hiç bilmiyorum bir haftadır zor duruyorum burada :'( Bu hafta bayram için gidicem aslında buna sevinmem lazım ama ben geri dönüceğimi düşünüp ağlıyorumAcele karar verme 1 yıl en azından sık dişini
Emin ol alışacaksın herşey yoluna girecek.
Hatta çok zevk alacaksın tek başına yaşıyor olmaktan
Dönem başladı başlayalı kaçıncı "annemi özledim" temalı konu.
Ay bende bir gariplik vardı galiba,koşa koşa gittim okula ne annem, ne babam kimse gelmedi aklıma.
Hayırsız evlat diye bana diyorlar.
Teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi alışırım en kısa sürede yoksa gerçekten geri dönmeyi düşünücem :/Bu sene evimden ayrı beşinci yılım, ki hala alışamadım ailemden ayrı olmaya. Her dönüşte zırıl zırıl ağlarım, otogardaki herkes ilk yılım sanar o derece yani. Tatile giderken bile ağlarım, sadece bir hafta kalacağım ailemin yanında diye. Yengeç burcuyum ben, tek çocuğum, tam ana-baba kızusuyum, onun da etkisi var sanırım. Şu an devlet yurdundaki yatağımdan yazıyorum. Keşke anneciğimle, babacığımla ve kediciğimle olsaydım.Diğer arkadaşlarımın hepsi alıştılar ama. Kimse ben kadar ağlayıp, üzülmüyor. Umarım en kısa zamanda sen de alışırsın canım benim. Okulun da hayırlı olsun ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?