Annemi Özledim :( :(

1. dönem bocalama dönemi oluyor ama 2. dönem o kadar alışıyor ki insan... Evine giderken ağlıyor bu defa da. :)

Bence üniversite aileden uzak okunmali yoksa universite mi okuyosun lise 5 mi belli degil
Ben ailemin yaninda okuyorum sehirdisi yazmadigim icin 1000000 pismanim, hic uzulme alisacaksin zamanla hatta tatillerde bile gitmek istemiyceksin

1. dönem bocalama dönemi oluyor ama 2. dönem o kadar alışıyor ki insan... Evine giderken ağlıyor bu defa da. :)
Herkes öyle diyor ama ben gerçekten 2.dönem geçiş yapıcam belki erken karar vermek için ama böyle yaşanmaz ya

Bence üniversite aileden uzak okunmali yoksa universite mi okuyosun lise 5 mi belli degil
Ben ailemin yaninda okuyorum sehirdisi yazmadigim icin 1000000 pismanim, hic uzulme alisacaksin zamanla hatta tatillerde bile gitmek istemiyceksin
Herkes kendinde olmayanı istiyor ama ben simdi şehir dışında okuyan biri olarak ailenin yanında durmanın değerini anladım

Keşke ben de derslere verebilsem kendimi ama yapamıyorum aklım sürekli evde

Herkes öyle diyor ama ben gerçekten 2.dönem geçiş yapıcam belki erken karar vermek için ama böyle yaşanmaz ya

Bunu üzülerek söylediğime emin olabilirsin ama bu sene hazırlık okuyacağınızı söylemiştiniz galiba. Ve maalesef hazırlıkta okurken geçiş yapılamıyor. Sıkın dişinizi biraz. Eğer seneye de fikriniz değişmemiş olursa geçiş yaparsınız o zaman.

Ben çok araştırdım ama tam emin değilim Neyse zaten bu dönemi bitirsem biraz daha alışırım ve bu kadar zorlanmam inşallah.

Cevap yazan herkese çok teşekkür ederim :) Biraz geç oldu ama yine de son durumumu bildirmek istedim. Dediğiniz gibi alıştım tabi ki de :) Kolay olmadı, ilk bir ay hep ağlıyordum ama mecburen alıştım hem yurt ortamına hem arkadaşlara. Oda arkadaşlarımla neredeyse hiç konuşmadan geçirdim 1 yılımı ama o halde bile eve gelmek istemediğim üşendiğim zaman oldu :) Tabi evde olunca orayı da özlemiyorum ama en azından gittiğimde o kadar zorluk çekmiyorum artık çok şükür (ilk gittiğim gün içimdeki sıkıntıdan boğazımdan geçmeyen yemeği saymazsak ). Ama her şeye rağmen güzel bir seneydi ve yorumlarınız en azından ruh durumum için faydalı oldu, ne zaman sıkılsam açıp okuyordum, tekrar teşekkürler.. :)

Benim annem beni bırakıp gitmişti elime de biraz para sıkıştırdı sonra ne aradı ne sordu.Durumu olduğu halde doğru düzgün para göndermedi.Onlardan 2 saat uzaklıkta bir sehirdeydim bölümüm 5 yıllık idi 5 yılda sadece 2 kere geldi yanıma ilkinde 1gün ikincisinde bi hafta kaldı.Sizin gibi ağlayan çok arkadaşım vardi bana çok şımarık gelirlerdi.Bence halinize şükredin.Ne hayatlar ne insanlar var.En azından özleyebileceğiniz aile vasfına gerçekten yakışan insanlar var.

Şükrediyordum zaten ama yine de o zaman sıkıntı olmuştu işte içime. Bence siz de şükretmelisiniz, durumunuzu bilmiyorum tabi ama her durumda bizden iyilere bakmak yerine daha kötü durumdakilere bakıp şükretmeliyiz bence. Allah yardımcınız olsun..

6 ay önce seninle ayni durumdayim canim ...
Bende annemle arkadasim gibiyim...
neyseki stajim bitti ve eve dönüyorum ve arkaya baktigimda ben 6 ay isten eve evde aglayip uyup calisip eve gelip aglamisin ........
Yeni cevre edinemezsen bile zamanla olur cnm :)) biraz etrafindakiler ile ugras...
cok zor coook aileden uzakta Bende baya aci cektim ... yüzüm gözüm sisene kadar agliyordum sabahlara kadar ablamla konusuyordum hatta ilk 2 hafta babamla telefonda konusamiyordum cünkü oldugum yerde selale gibi aglamaya basliyordum .... ama dedigim gibi arkama bakiyorum hic birsey yapmamisim :)) KK is aglamak

Pozitif yanlarini görmeye calis ... :)) Hakkinda hayirlisi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…