Annemi özlüyorum

damla8806

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
277
410
23
37
Annem hayatta çok şükür ayrı şehirlerdeyiz
Ben yalnız yaşıyorum
Annemi çok arıyorum 5 yıl oldu yanlarından gideli en yakın arkadaşımdı benim, şimdi diyeceksiniz ki sık sık görmeye git, gidiyorum elimden geldiğince
Ama özellikle hasta olunca bir derdim olunca biriyle tartışınca annem olsaydı beni iyileştirirdi diyorum
Annemin yanındayken takmadığım şeyleri takıyorum
O bana güzel mutlu rahat yaşamayı öğretmişti
O yokken yine karamsar oldum çok yalnız hissediyorym kendimi 😢

ben de seninle ayni duygular içindeyim şu anda :( dokunsalar ağlayacağım ...
her an Doğum yapabilirim ve maalesef annem sağlık sorunları nedeniyle yanımda değil (tabii ki onun sağlığı herşeyden önemli ) aramızda 2100 km var .. insan sığınacak liman arıyor gerçekten kendine . Fakat bazen de şımarıklık yaptığımı düşünüyorum , anneciği hayatta olmayan o kadar çok insan var ki (!) haksızlık yapıyoruz gibi biraz onlara ... sağlıklı , sıhhatli hayatta olsunlar da varsın uzakta olsunlar canım :( Allah herkesin annesine sağlıklı uzun ömürler versin , hayatta olmayanlara da rahmet eylesin inşallah :(

Allah gecinden versin bir şey oldu sandım.
Bende anneme çok düşkünüm. 1gün görmesem özlüyorum.
Ama şöyle düşünün elbet evleneceksiniz ve o zaman da her gün göremeyeceksiniz. Bu arada özel sektörde misiniz ?
Evet özel sektördeyim izinlerim mesailerim çok değişiyor gitsem bile 2 3 gün anca

ben de seninle ayni duygular içindeyim şu anda :KK43: dokunsalar ağlayacağım ...
her an Doğum yapabilirim ve maalesef annem sağlık sorunları nedeniyle yanımda değil (tabii ki onun sağlığı herşeyden önemli ) aramızda 2100 km var .. insan sığınacak liman arıyor gerçekten kendine . Fakat bazen de şımarıklık yaptığımı düşünüyorum , anneciği hayatta olmayan o kadar çok insan var ki (!) haksızlık yapıyoruz gibi biraz onlara ... sağlıklı , sıhhatli hayatta olsunlar da varsın uzakta olsunlar canım :KK43: Allah herkesin annesine sağlıklı uzun ömürler versin , hayatta olmayanlara da rahmet eylesin inşallah :KK43:
Bende aynu şeyleri düşünüyorum Allah gecinden versin annesini kaybedenelrin acısını elbette anlayamayız
Ama özlemekte insani bir duygu
En zor anlarımda annem yokken eksik kalıyorum
Neden böyle bu ya bu yaşta

Cok sukur hayattaymis anneniz benimki de hayatta cok sukur ama bende cok ozluyorum.
Benim annemde hasta maalesef. Eskiden hasta oldugumda bana nasil bakardi. Hemen bir corba ve bitki cayi...gecenlerde hasta oldum annnneeeee diye agladim 35 yasindayim ve cocugum var benim. Ama tabi onu da hasta etmemek icin yanina gitmiyorum ama cok ihtiyac duydum. Anne kac yasina gelirsek gelelim hep yanimizda olmasini istiyoruz..sizi anliyorum ama cok sukur sesini duysam yeter diyorum. Onun olmamasina sesini duymamaya nasil tahammul ederim bilmiyorum.

Bende anneme çok düşkünüm :( evlendiğim ilk iki sene neler cektim. Seni çook iyi anlıyorum. Çocuğum olunca biraz hafifledi bu durum. Darısı basına.

Cok sukur hayattaymis anneniz benimki de hayatta cok sukur ama bende cok ozluyorum.
Benim annemde hasta maalesef. Eskiden hasta oldugumda bana nasil bakardi. Hemen bir corba ve bitki cayi...gecenlerde hasta oldum annnneeeee diye agladim 35 yasindayim ve cocugum var benim. Ama tabi onu da hasta etmemek icin yanina gitmiyorum ama cok ihtiyac duydum. Anne kac yasina gelirsek gelelim hep yanimizda olmasini istiyoruz..sizi anliyorum ama cok sukur sesini duysam yeter diyorum. Onun olmamasina sesini duymamaya nasil tahammul ederim bilmiyorum.
Benim annem hasta değil ama kardeşim babam hasta onlara bakıyor beni görüntülü arardı hep artık aramıyor bilşyorum hep ağlatıyorlar öyle görmeyeyim diye, hem özlüyorum hem üzülüyorum
Dünyada hiç kimse anne gibi olmuyor

Ne anneme düşkünüm,ne de babama. Üstelik ben yengec burcuyum,aileci ve anneci olur derler ama mesela 1 haftadır annemle konuşmuyorum,dun sehir dışına cıkmış kardesimden öğrendim. Bugun babam aramis uyuyordum geri dönmedim. Bilmiyorum ailemi coki sevmiyorum ben.
Sizi anlayamiyorum suanda ama üzüldüm. Demekki cok iyi bir anneniz varmış,hem anne hem arkadas hem sırdaş onu arıyorsunuz. Allah annenize uzun ömür,sağlık sıhhat versin. Cagirsaniza yaniniza ;) gelemez mi ozlem giderirsiniz

Ne anneme düşkünüm,ne de babama. Üstelik ben yengec burcuyum,aileci ve anneci olur derler ama mesela 1 haftadır annemle konuşmuyorum,dun sehir dışına cıkmış kardesimden öğrendim. Bugun babam aramis uyuyordum geri dönmedim. Bilmiyorum ailemi coki sevmiyorum ben.
Sizi anlayamiyorum suanda ama üzüldüm. Demekki cok iyi bir anneniz varmış,hem anne hem arkadas hem sırdaş onu arıyorsunuz. Allah annenize uzun ömür,sağlık sıhhat versin. Cagirsaniza yaniniza :KK66: gelemez mi ozlem giderirsiniz
Ne enteresan bende yengecim aynen hiç düşkün değilim aileme , halbuki tam tersi bilinir , demekki evlendikten sonraki evine ailesine bağlanıyor yengeç sanırım ...

Ne enteresan bende yengecim aynen hiç düşkün değilim aileme , halbuki tam tersi bilinir , demekki evlendikten sonraki evine ailesine bağlanıyor yengeç sanırım ...
Değil mi.. hep oyle derler çünkü ama dedigin mantıklı olabilir. Evlendikten sonraki ailesine bagli oluyor. Hani bazı arkadaslara ters gelebilir belki,mesela benim annem ya da babam eşim ile alakalı birsey dese hemen cevabini veririm. Asla laf söyletmem.tartisirim bile. Zaten esime olan düşkünlüğüm yüzünden sorun yaşıyorum.

Sizi anlayamiyorum suanda ama üzüldüm. Demekki cok iyi bir anneniz varmış,hem anne hem arkadas hem sırdaş onu arıyorsunuz. Allah annenize uzun ömür,sağlık sıhhat versin. Cagirsaniza yaniniza ;) gelemez mi ozlem giderirsiniz
Yukselenleriniz etkiliyor demek:) aileye düşkün olmak bir yandan iyi bir yandan kötü.cok saçma kel alaka bir yaklaşım olabilir ama ben 12 yaşındaydım babam öldüğünde inanilmaz düşkundum babama .yanimda aniden kalp krizinden öldü.dondum kaldım gözümden bir damla yaş akamadi.milat gibi bişey oldu anneme hep saldırgan tavırlar içinde oldum buyudukce azaldı bu durum ama ölürse uzulmeyeyim diye hep mesafeli oldum küçücük aklimla:) en iyisi belki de hayatin ya da ölümün getirdiği ayrılıklarda yikilmayacak kadar ölçülü büyük bagliliklar.

Yukselenleriniz etkiliyor demek:) aileye düşkün olmak bir yandan iyi bir yandan kötü.cok saçma kel alaka bir yaklaşım olabilir ama ben 12 yaşındaydım babam öldüğünde inanilmaz düşkundum babama .yanimda aniden kalp krizinden öldü.dondum kaldım gözümden bir damla yaş akamadi.milat gibi bişey oldu anneme hep saldırgan tavırlar içinde oldum buyudukce azaldı bu durum ama ölürse uzulmeyeyim diye hep mesafeli oldum küçücük aklimla:) en iyisi belki de hayatin ya da ölümün getirdiği ayrılıklarda yikilmayacak kadar ölçülü büyük bagliliklar.
Evet yükselen ile alakali olabilir. Esim sizinle ayni yaştayken babasını kaybetmis. Ayni sekilde annesine mesafeli bir durusu var. Acaba ondan mı ya. Bak olabilir gerçekten. Annesini sever mi tabiki sever ama o yaslarda hep uzaklara gitmis okumus falan. Hala anne duskunlugu yoktur. Kizkardesiyle de aynı sekilde.

Annem hayatta çok şükür ayrı şehirlerdeyiz
Ben yalnız yaşıyorum
Annemi çok arıyorum 5 yıl oldu yanlarından gideli en yakın arkadaşımdı benim, şimdi diyeceksiniz ki sık sık görmeye git, gidiyorum elimden geldiğince
Ama özellikle hasta olunca bir derdim olunca biriyle tartışınca annem olsaydı beni iyileştirirdi diyorum
Annemin yanındayken takmadığım şeyleri takıyorum
O bana güzel mutlu rahat yaşamayı öğretmişti
O yokken yine karamsar oldum çok yalnız hissediyorym kendimi 😢
Bende sen gibiyim bende annemi çok özlüyorum 😢ama benim annem vefat etti o kadar zor ki keşke anneler ölümsüz olsa.. 😭
Sağlığında çok çok kıymetini bil..!! Allah sağlıklı ömürler versin anneciğine.🤲

Evet yükselen ile alakali olabilir. Esim sizinle ayni yaştayken babasını kaybetmis. Ayni sekilde annesine mesafeli bir durusu var. Acaba ondan mı ya. Bak olabilir gerçekten. Annesini sever mi tabiki sever ama o yaslarda hep uzaklara gitmis okumus falan. Hala anne duskunlugu yoktur. Kizkardesiyle de aynı sekilde.
Olabilir...insan hayatta kendi başının çaresine bakmaya çalışırken de duygulanimi azalıyor.o kadar küçük yaşta ayrilmadim ailemin yanından 18 yaşında üniversite öğrenciliği ile ayrıldım.ama her işimin peşine kendim düştüm.cok da ilgili bir ailem var sevgi dolu koruyup kollayanim çok oldu.ablalarimi yegenlerimi çok severim annemi de öyle.. ama işte bende durum bu...belki eşiniz de oyledir

İçim ürperdi okurken :((
Derdimde Yok onlarla ilgili ama buz gibiyimdir yani yada nötr , sebepte Yok bilemedim ...

Olabilir...insan hayatta kendi başının çaresine bakmaya çalışırken de duygulanimi azalıyor.o kadar küçük yaşta ayrilmadim ailemin yanından 18 yaşında üniversite öğrenciliği ile ayrıldım.ama her işimin peşine kendim düştüm.cok da ilgili bir ailem var sevgi dolu koruyup kollayanim çok oldu.ablalarimi yegenlerimi çok severim annemi de öyle.. ama işte bende durum bu...belki eşiniz de oyledir
Kesinlikle esim de sizin gibi. Hep her isinin pesine kendi düşüyor ve düşmüş onceden de ailesi de ilgili akrabalari falanda kendisini cok seviyor mesela hic tanimadigmiz bir insan bile hemen esimi seviyor sahipleniyor arkadas olmak istiyor ya da.. demekki insanı güçlendiren bazi ayriliklar var ya da acılar

Değil mi.. hep oyle derler çünkü ama dedigin mantıklı olabilir. Evlendikten sonraki ailesine bagli oluyor. Hani bazı arkadaslara ters gelebilir belki,mesela benim annem ya da babam eşim ile alakalı birsey dese hemen cevabini veririm. Asla laf söyletmem.tartisirim bile. Zaten esime olan düşkünlüğüm yüzünden sorun yaşıyorum.
Ben eşimede öyle çok düşkün değilim , Allahım duygularımı kaybetmişimya ben ...

Back
X