Annemi özlüyorum

İçim ürperdi okurken :((
Derdimde Yok onlarla ilgili ama buz gibiyimdir yani yada nötr , sebepte Yok bilemedim ...
Nasıl bir iç dökme olmuşsa bendeki de:) üzülmeyin lutfen.gayet mutlu bir insanım güzel bir hayatım var çok sukur:)
Allah sizi de öyle yaratmış hayirsiz olmaktansa mesafeli olmak daha iyidir

Allahım annelerımızı basımızdan ayırmasın.Babalarımızıda tabiki.Anne babası hayatta olmayanlarada rabbım dayanma gücü cersin.

Bende sen gibiyim bende annemi çok özlüyorum 😢ama benim annem vefat etti o kadar zor ki keşke anneler ölümsüz olsa.. 😭
Sağlığında çok çok kıymetini bil..!! Allah sağlıklı ömürler versin anneciğine.🤲
Annenizin mekanı cennet olsun
Allah dayanma gücü versin
Bencede keşke anneler ölümsüz olsa

Bende annemi çok özlüyorum valla.. Daha 2gün önce ondaydım hatta 3gün 2gece kalıp da döndüm. Ama şimdi annemi özledim yazısına ağladım :( çok özledim bende ya :(

Bu duyguyu tanımıyorum. Annemle aramız iyi değildir çünkü. 10 dakikalık mesafede oturmasına rağmen 15-20 günde bir telefonda 5 dakika, 3-4 ayda bir yüz yüze görüşürüz. O yüzden annenize bu kadar değer vermenize imrendim. Ne güzel. Allah bozmasın, daim etsin inşallah. Ona da uzun ömürler versin sağlıkla.

Ama her sorununuzda anne desteği aramayın. Onun desteği elbette çok önemli ve çok güzel. Allah da eksik etmesin tabi. Ancak kendi kendinize başardığınız şeyler ve üstesinden geldiğiniz sorunlar da sizi geliştirir. Kendi ayaklarının üstünde durmanın özgüveni sizi olgunlaştırır. Bağımlı değil bağlı olun özetle ;)

Son düzenleme:
Ben de öyleyim inanki bastıra bastıra bir hal oldum... Düşünememeye çalışıyorum. Benim hiç kimsem yok yaşadığım şehirde (ailemle 11 saat arası) ve bir çok sorun yaşadım, boşanma aşamasına geldim eşimin ailesi yüzünden hep güçlü durmaya çalıştım eşimin sevgisiyle. Uzaktılar ama destekleri hep üzerimdeydi, sıcaklıklarını fotoğraflarından seslerinden hissediyordum hala da öyle. Hep diyorum yeterki sağlık olsun acı haberlerini duymayayım da buna da alışılır. Allah yardımcımız olsun.

Back
X