Annemi seçtim diyen eş

Bence seniz olmasanız ana oğul gecinemezler. Benim gördüğüm gelin olunca daha iyi geçiniyorlar. Çünkü her işi yapan evin düzenini sağlayan anlaşmazlık olunca günah keçisi olan bir kadın var ortada. O olmayınca ana oğul birbirlerini yerler. O yüzden bosanın da dünyanın kaç bucak olduğunu görsün diyesim var ama bir yandan da böyle kv yüzünden olan boşanmalara üzülüyorum.

Büyük hata yapmışsın. Bu iş böyle ömür boyu gider. Can çıkmadan huy çıkmaz size huzur yok kocan da en ufak dolduruşa gelip çantasını toplayabiliyor evde çocuk var zerre umrunda değil evladı. Ben olsam çantamı toplar kendim giderim bakalım çocuğu bidaha görebiliyormu. Terbiyesizler.

Hayat uzun kadının ne kadar yasayacagi belli değil. Bu yüzden kendi mutlu olduğunuz şekilde yaşayın. Erkekler sadece kendi kök ailesini düşünüyor bunu unutmayın. Bende cikarimaa yaşıyorum çocuklar var mecbur düzenleri lazım. sinirlenirsem git ananın babanın kucağına yat diyorum. Mecbur bırakıyorlar.kadini kavgacı olmaya. Son durum nedir?

çocukta yoksa otur düşün derim.
İnsan gücüne güç katmak,ortak bir ömrü beraber olabildiğince mutlu yaşamak için evlenmeli.
kahır çekmek,birini idare etmek için değil.
E para da kazanıyorsunuz,bu hayatı kendinize layık görmeyin.
anne oğul yaşasınlar bi ömür.
Amaçları sizi hizmetçi yapmak.
Hem çalışan hem evin işlerine koşturan biri.
Tabiki ikna etmeye çalışacaklar sizi.
üzgünüm ama görünen tam da bu

Hayır annesi gitsin ayrı yakından ev tutsun yoksa boşa

Ya az yesin de 1+1 ev alsın , bu kadının maaşı yok mu kiraya çıksın ne demek evi yok. Ömür boyu gelinin tepesinde yaşanır mı ya? Bırak sal hiç bişey yapma . Kocan seni boşamak istiyorsa tamam de gitsin davayı açsın kolaysa. Bırak bence ikisi ev tutsunlar yaşasınlar biraz , sonra dönerse senindir, dönmezse anasıyla yaşar ömür boyu. Hem de annesine ev açılmış olur. Sen evinden düzeninden çıkma. Çok ciddiyim bu yöntem en etkilisi

`