annen babanda olsa hayatın sana zından edıyorlarsa ne hallerı varsa gorsunler demekten baska caren yok suan kızın daha fazla etkılenmeden senın daha fazla psıkolojın bozulmadan en ıyısı ayrı evbenim paramla geçiniyolar.kendi maaşları borca gidiyo.savurdular savurdular tabi nolcak..yakamı bırakırlarmı sanıyosunuz..
çocuğu gezmek için götürdükleri yere sölesem gülermisiniz ağlarmısınız..
dedeee hadi markete ggidelim.çocuğa her gün en az 20 tl harcıyolar saçma salak şeylerle..e figan kazanıyo eşşek gibi..ya anlatmakla bitmiyor ki..ben üstüme bişey alsam annem denen kadın resmen günlerce işkence ediyor.oysa onların sigara parası kadar bile tutmaz aldığım..ki ben kazanıyorum(
Bencede evini ayir. Kizin da anne ve babanin huyunu almis diyorsun hem sagligida tehlikede sigara iciyorlarmis evde.. senin icin en iyisi ayri eve cikmak
anliyorum seni benim annemde sigara kullanir fakat cok sükür disarda icer yaz kis. Madem dayanamiyorsun kendine ve kizina bir ev tut 2 oda bile olsa. En azindan bukadar yük olmaz üzerinde.. bisey sorcaktim az önce unuttum: neden maasinin hepsini annene babana veriyorsun? Harclik ver onlara kadar. Madem parayi oraya buraya savuruyorlar fazlasini haketmiyorlar benim gözümde.sağlıkmı kaldı arkadaşım..böyle bencillikmi olur ben bilmiyorum ki..çocukluğumdan beri genizlerimin yanmasından bıktım bu insanlarla dumanlar içinde yaşamaktan bıktım..
anliyorum seni benim annemde sigara kullanir fakat cok sükür disarda icer yaz kis. Madem dayanamiyorsun kendine ve kizina bir ev tut 2 oda bile olsa. En azindan bukadar yük olmaz üzerinde.. bisey sorcaktim az önce unuttum: neden maasinin hepsini annene babana veriyorsun? Harclik ver onlara kadar. Madem parayi oraya buraya savuruyorlar fazlasini haketmiyorlar benim gözümde.
Allah sabir ve kolaylik versin. Isin zor. Sana bir fikirde bulunmak isterdim ama aklima baska bisey gelmiyor dedigimden haric. Tekrar evlenmeyi düsünüyormusun? Sanirim en gec ozaman o evden ayrilabilirsin..anladigima göreyapta gör dünya kaç bucak canım benim..çok fenalar çokkk bildiğin gibi değil..dili yılan gibi kadının.ve her dakika konuşur.saldırır..babam desen para diye kendimi satsam görmezden gelecek..bazı derin gerçekler vardır ya..bu da onlardan bir işte.maaşı verdim.20 tl sini istedim diye surat yapıyo,napcan 20 lirayı diyo..ooo figan nasıl para harcarrrrrrrrrr!
Durumunuza çok üzüldüm fakat şöyle de bir gerçek var. Bütün maaşınızı ellerine verseniz bile yaranamıyorsunuz.
Söyleyeceklerini yine söylüyorlar. O yüzden sizin yerinizde olsam bütün paramı onlara vermezdim.
Ayrıca 34 yaşındasınız. İnsanlara hayır demeyi öğrenmeniz gerekli. Hatta psikolojik destek alsanız hem sizin hemde çocuğunuzun
açısından daha yararlı olur. Şimdiden çıkarları doğrulusunda hareket etmeyi öğrenen çocuğunuz ileride daha büyük sorunlar yaşayabilir ve yaşatabilir. Allah yardımcınız olsun.
düşünüyorum tabiki..ama o defada kendi keyfini düşünen vicdansız anne modu yakanızı bırakmıyor..babaya vereceğim ama bu defada anane dede izin vermiyor..canlarını verirlermiş onu vermezlermiş..bende üzülürüm tabiki ama bilmiyorum ki..
en başta yazdıkların da haklısın..bi çok şeyi seçemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?