annemi sevmiyorum..daha da ötesi

ben 7 de işten paydos ediyorum..kreş çıkışı kim bakar ki kızıma..(

Kreşle konuşursanız belki sizin iş çıkışı saatinize kadar durmasına izin verirler işyerinizlede konuşur 1 saat erken çıkabilirsiniz sizde belki.

Bana sen diye hitap etmeyiniz.Size böyle bir hak vermedim.Bu üslupla sayfama yazmayınız.Sizi kaale almayacağım zira.Size yazacak çok şeyim olurdu ama okuduklarınızı bile anlama kapsiteniz mevcut diil.

bu dayılanmaları çocuğunu korumak için yapsaydın böyle ağlamazdın buralarda.. seni mutsuzluğunla başbaşa bırakıyorum..

kendini bilmez sensin.. az önce çocuğu şutlamak için bir tarafllarını yırtan sen değil miydin? sen doğruyu söylesene. sevgilin çocuğu istemiyor başından atmak istiyorsun. ailen vermediği için çıldırıyorsun. senin gibi annelerin allah belasını versin.
ağla belki sevgilin acır sana..

Son düzenleme:

komplekslerinizi başka bişeylerin üzerinde tatmin ediniz.Durumunuz benden daha vahim gözüküyor.Sanal klavye şövalyesi.
sayfamı tartışma platformu haline getirip hakaret ettiğiniz için sizi yönetime bildireceğim.

birden bire salon hanımefendisi oluverdin. ne oldu? benimle birlikte sen de ceza alacaksın. çünkü ben seni çoktan kibledim. bile..
ha bu arada senin elde edemeyeceğin kadar mutlu bir hayatım var. bir evlat sahibiyim. ikinci yolda. ben evlatlarım için canımı veririm. aramızda çok büyük farklar var. dilerim sen çocuğunu şutlayamadan sevgilin seni şutlar

eğer eviniz gerçekten böyleyse o çocuğa yazık orda bakamıyosan babasına ver yapacak bişey yok önemli çocuğun kimde kaldığı değil nerde iyi bakıldığı

bu nasıl bi yorumdur yarabbim

zorr boşanmadan sonraki aşamalar çookk zorr
Allah yar ve yardımcınız olsun

Konularını da okudum hep başkaları kötü senin hayatında. Hep birileri sana kötü davranıyor eziyor..

Evleniceksin çocuğu annenlerde bırakıcaksın heralde. E burda millet sana ev tut paranı ailene verme bilmm ne demiş. Ailemin borçları var kendime kötü evlat mı dedirtiyim gibi bir savunma yapmışsınız. E şimdi evlenince çalışıp paranızı annenize mi götürceksiniz?

Peki kızınızı bıraktığınızda arkanızdan iyi evlat iyi anne mi diyecekler. Ne kadar tutarsız yazdıkları..

Esas dert belli

34 yaşında bir kadının dışarı çıkmasına karışan o ebeveynin borçlarını düşünmeyin bence. anne babasına bakmadı diyende ,desin.
siz kendinizi biliyorsunuz. sigara çocuğun körpecik ciğerlerinni mahveder. sırf çocuğunuzun sağlığı için, hem fiziksel,hem psikolojik o evden ayrılıp, ev tutmak zorundasınız. 1 artı 1 ev bile yere size.
ama kafanız rahat olur. çocuğuda bir kreşe verin.
tek yapacağınız bu. yoksa bu hayat çekilmez.

Yaşadıklarınız üzücü fakat bu kadar acınası olduğunu düşünmüyorum. Nedenine gelince; olaylar bu haldeyse hatanın çoğu sizde bence. Çünkü aklı başında hiç bir insan çocuğuna ve kendine bu hayatı lâyık görmez, görmemeli.. Bırakın kötü bir evlat desinler, bırakın arkanızdan atıp tutsunlar. Siz önce kendinize iyi olun sonrada çocuğunuza iyi bir anne olun. Tutun ayrı evinizi. Kendi aldığınız maaşla evinizi gecindirirsiniz çocuğun nafakasiylada çocuğunuzu. . Isterseniz bunu çok güzel basarabilirsiniz. Bahanelerin arkasına siginmayin lütfen.
şu an sağlıklı dusunemiyorsunuz belli ki.. psikolojik destek alarak bunu atlatabilirsiniz. Once kendinize saygı duyun, güçlü olun gerisi çorap söküğü gibi gelecektir hayatınızda..

benim de 3,5 yaşında bir oğlum var,ssğlıklı bir aile ortamında olmasına karşın,huysuzluğu,agresifliği ile bazen başa çıkamıyorum.yaşı gereği oluyor böyle durumlar ne yazık ki.
ama siz sanki komşunun çocuğuymuş gibi,ben başa çıkamıyorum,yapabilen varsa alsın baksın diyorsunuz sanki...ki sanırım annenize dediniz...
önceki konularıma bakın demişsiniz,baktım..daha 3 aylık bebek,anneniz tarafında kucağa alıştırıldı diye,cazgır ,işe yaramaz gibi yazmadığım pekçok sıfata dönüştüğünüz söylemişsiniz yavrucağın.bu durumda annenizin öyel canavar ruhlu bir akdın olduğunu düşünesim gelmiyor,en azından abarttığınız kadar..
kusura bakmayın ama,polemik diye banlattığınız arkadaşımız haksız sayılmaz,sanırım,kendinizi haklı göstermeye çalışıp,evlenip çocuğu annenize vereceksiniz.bizden destek istiyorsunuz..
kusura bakmayın da kk dan öyle bi destek çıkmaz size...
günahıyla sevabıyla,huyuyla suyuyla,hırçınlığı agresifliğiyle sizin çocğunuz o,siz dünyaya getirdiğiniz,emanet sizin emanetiniz...

O çocuk bu dünyaya kendi gelmeyi istemedi ya, siz onu dünyaya getirdiniz ve onu berbat bir hayat yaşamaya mahkum ediyorsunuz.

sonrada çocuğunuzdan soğudunuzu söylüyorsunuz

hafta sonları erkek arkadaşına ayıracağınız zamanı kızınızla ilgilenseniz belki bu hallere düşmez yavrucak ,

düşünün bakalım ona yeterince anne sevgisi ve şefkati veriyor musunuz ?

olan küçücük çocuğa olmuş kimseye değil maalesef.

Kusura bakma konu sahibi burada herkes sana akıl veriyor ama sen yok olmaz diyorsun sen ailenin bataklığından kurtulmak için bir sevgili bulmuşsun kendin için çözüm bulmuşsun ama çocuğun için hiçbir çaban yok.Sanırım evlenince sevgilinde çocuğu kabul etmiyor sen de bir adama canın olan evladından vazgeçiyorsun.bundan da bir çocuk yaparsın annenlere postalarsın pes artık diyorum.Benim de 2 tane evladım var bir yerleri acısa içim yanar hasta olsalar keşke ben olsaydım derim.Hiç tanımadığım birinin öldüğünü duysam hemen çocukları varmı derim küçükse eger çocuğu oturur ağlarım rabbim hiçbir evladı annesiz bırakmasın diye hep dua ederim ama senin gibilerine de rabbim evlat vermesin.Kusura bakma ama sen annende daha da betersin.Sende o çocuğun ahı olduğu sürece de asla mutlu olamazsın işin var eski eşin 300 tl nafaka veriyor bir sen birde çocuk çok rahat geçinirsin artık kreşler de ücretsiz ne yaramaz çocuklar var onlar kreşe gidebiliyorda senin çocuğunu mu almıyorlar hani devlet kreşi almıyor ise gidersin meb şikayet edersin nasıl almazlar.Sinirden artık ellerim titreyor yazamıyorum da :18:

İlerde Kızında buraya üye olur aynı konuyu oda senin için açar ANNEMİ SEVMİYORUM.......DAHA DA ÖTESİ diye o zaman da bizim kızlarımız senin kızını teselli etmeye çalışır.....

Hiç kimsenin hayatı kolay değil.
Benim de annem babam boşandı. Babamı hayatımda hiç görmedim. Dedemler büyüttü beni. Annemde tekrar evlendi ama hiç bir zaman yokluğunu hissettirmedi. Anladığım kadarıyla babada ilgilenmiyor çocukla. Sizde elinizden geleni yapıyor izlenimi vermişsiniz ama hiç bir şey yapmıyorsunuz bence. Silkelenin kendinize gelin o çocuğun vebali hiç bir tarafta kaldıramazsınız.

Arkadaslar gerekeni soylemisler...

cok ilginc,

kiziniz icin neler soyluyorsunuz. daha 5 yasinda bir cocuk o. Annenize babaniza eliniz mahkum deyil. Gitsinler is bulup calissinlar. o kadar seviyorsunuz kizinizi madem ayri eve cikip kendiniz yetistirin. yazik gunah. Annesigile vermismis filan. zavalli cocuk. bari babasina verin o garibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…