Annemi tanıyamıyorum...

Konu sahibinin şekeri fazla kaçıran yengesi çıkıyormuşsunuz bir de 😁

Konu sahibi, böyle insanlar bir yerden sonra asla değişmiyor. Çünkü gerçekten en iyisini kendilerinin yaptıklarına inanıyorlar bir süre sonra. Yani caka satmak için olmayan şeyler söylemiyor. Gerçekten öyle sanıyor. O yüzden he he diyip geçin siz de kendinizi yıpratmayın. Mesafe koyun. İşinize karıştırmadan en az hasarla atlatmaya çalışın. Laf soksanız da değişmeyecek. Ha kendi içinizi soğutmak istiyorsanız o ayrı.

Ben anlattığı kadar mükemmel olmadığını gördükçe ona üzülüyorum. Boşuna kendini beğendirme çabası vs. Bayağı duruyor ya. İtici hale getiriyor kendisini gözümde.

annen kompleksli..kendini kiyasliyor surekli..psikolojisini iyi gormedim bence tedavi gormeli

Benim annem de çok değişti. Bı ara resmen içinden canavar çıktı. Ama sadece bana karşı. Evlat ayrımını aşırı derece yapmaya başladı.
Konuşmadığı sevmediği komşularla konuşup bana nispet yapmalar, apartmanda herkes beni çok seviyor anne diyorlar, evlendiğim günü zehir etmeler, hakaretler ooo yazsam roman olur evir çevir oku...
Hamileliğimde çok riskli gebeyim diye geldi baktı, eşimle baba küsmeler....
Ben çareyi mesafede buldum. Yoksa bigün kendime zarar vericem.
Şimdi kafam rahat.
Hasta gel anne bende kal diyorum. Gelmiyor. Hiç ısrar etmiyorum. Çünkü biliyorum apartman da beni çok severler, beni çok sorarlar, yanlız bırakmazlar, herkes dediğimi yapar. (ben evlenene kadar apartmanda kimse ile görüşmezdi.). Şimdi he deyip kapatıyorum. Eşime de çok etki ediyor. Alttan alttan huzurum kaçıyor. Bende bı aile oldum eşim cocugum var. Şu an kafam rahat.

Back
X