annemi uzmelerine dayanamıyorum....

efemmmmmmmmmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
83
0
16
Aksaray
ıyı geceler arkadaslar.sen mutluol huzurlu olsanda yetmıyo ıste.kacgundur aklımda annem.annem 65 yasında.6 evladı var.3 kız 3 erkek.3te gelını var.buyuk yengem alt katta oturuyo.sorun su kı yengem annemı cok uzuyo.yengem sozde abdestlı butun dını gorevlerını yerıne getırır amaaaaaaaa cok kalp kırıyo.defalarca rast geldım.bılmıyorum bılerekmı huymu cozemedım ama cok kırıcı.ıcımden kızıyorum okadar ıbadet et ama kalp kır ne ıse yaradı dıyorm.evet sorun suki annemı cok kırıyo buna katlanamıyorm.kac gundur zor tutuyorm arayıp bagırmamak ıcın.kalp kırmak kabıyı yıkmakla bırebırdır.dun annem bırıyle kus senı onla barıstıracam demıs.annemde ıstememıs.koca kadına cok kırıcıkonusmus.sankı bızım evım kaynanası yengem gelınde annem.arkadslar boyle ınsanlar nasıl basını yastıga rahat koyarkı.annemde yıllarını evlatları ıcın yıpratmıs.canım annem gozlerım doludu gene.elımden bısey gelmıyokı kımse annemı uzmesın ıstıyorm ama olmuyo.abılerım desen bı hava.hepsı ayrı cıns.doldum arkadaslar sız olsaydınız ne yapardınız.anne senı ne kadar cok sevdıgımı bı bılsen.ama kotu evladım elımden bısey gelmıyo..dua etmekten baska...

Olay ne tam anlayamadım. Ne demis annenize, anneniz ne demis? Kim haklı kim haksız bilemeyiz ki bu anlattiklarinizla

Son düzenleme:
Olay ne tam anlayamadım. Ne demis annenize, anneniz ne demis? Kim haklı kim haksız bilemeyiz ki bu anlattiklarinizla

canım kusura bakma.olayı tam ıfade edemedım heralde.sorun yengem annemı cok kırıyo.ben buna dayanamıyorum.yengemınde hakkı cok bende bısey dıyemıyorum.kendı ıyıdır hostur ama cokkalp kırıyo.sıvrı dıllı yanı.annemın kus oldugu bırıyle barıstırmak ıstemıs.annemde ıstememıs.kadına cok agır konusmus.2 gundur ıcım ıcımı yıyo.ne olursa olsun buyuktur agır konusmamak gerektıgını dusunuyorum.yengem nu buyuk ne kucuk dınlıyo.en son edecegı lafı basta deyıp kırıyo herkesı.yaptıgı ıyılıklerıde bes kurus edıyo.ıkısınıde kırmadan ne yapalırım olayı nasıl tatlıya baglayabılırım dıyorum

Üzülmekte haklisin canim,ama herhalde en iyisi annenin kendisi demeli kizim istemiyorum,niye israr ediyorsun,birak bir bildigim vardir veya yoktur ama suan istemiyorum barismayi yavruvum,eger hala ters ise gelin o zaman annende sert bir sekilde tavreini koysun,araya girersen simdi sen kötü duruma düsmeyesin..

saol canım yorumun ıcın.evet annem demıs barısmak ıstemedıgını..hepte kızım dıyerek konusmus.zorlamıs barısması ıcın.ortalıgı bokladın demıs anneme .sok sasırdım.kım dıyebılır ya kımolursa olsun buyuk sonucta.sozde sevap ısleyecek hanfendı.yazıkyazık valla.

Tatli dilden anlamıyormu?
Annen kezinlikle kışkırtıcı, kötü davranmiyorsa,
Ben olsaydim, bu kadar saldırgan olmasının sebebini sorardim?
Rahatsizmisin, moralinmibozuk diye!

Yada hiç kifirmazdim, annemle bir derdinmi var derdim!
Ama bunu abimin yaninda yapardım, sonradan 10 kat eklemesin diye,
Öyle çirkin insanlar varki, kat kat koyar Anlatırlar. .

Son düzenleyen: Moderatör:

herkesın evladı var allah herkese yasattıgını yasatsınn...böyle sözde dındar gecnıp fitne fesat olan ınsanlarada allah akıl fıkır versınn...onunda evladı ona bes beterını yapsın

CANIM annemı sevmeyen yok.hatta koyumuzde annemi yılın kaynanası sectıler.hedıyealdılar.annemkaynanalara ayıpolur dıye kabul etmedı.ınan kavgadan korkar hepkızımder.sasırdım ınan.abımındepektutar dalı yok.hatır sormaya bıle gelmez.alt kattalar dusun.kendı derdınde bencıl abım.goz gore gore kırıyolar bısey yapamıyosun.yengemı alt etmek zor .sozde ıyılık yapacak kırdıktan sonra neye yarar

herkesın evladı var allah herkese yasattıgını yasatsınn...böyle sözde dındar gecnıp fitne fesat olan ınsanlarada allah akıl fıkır versınn...onunda evladı ona bes beterını yapsın

valla canım ıcınde abım canlarım yegenlerım var ama dılımden dokuluyo sende gor inş dıye.annem hepder.hakkımı hellal etmeyecem yengene allah onada kendı gıbı gelın versın der.yengemınde 3oglu var.buyugunu saymayan kucugunu sevmeyen bızden degıl dıye bosa dememıs peygamber efendımız.(sav)

bu konuyu abinizle konuşmayı denedinizmi o olanların farkındamı ?

ah abım ah abım.bunlara sebeb onu goruyorum zaten.erkekler anne es ılskısını tam kurabılse bunlar yasanmaz.bızde gelın olduk.okadar haksızlıklara ugradımkı esımın hatrına agzımı acmadım.kırmadım buyuklerımı.sonra kayınvalıdem hastalandı öldü.ölurken elımı tuttu kızım oku benı yanlız bırakma dedı.susarak kazandım konusarak degıl arkadaslar.kırmak cok kolay.onemlı olan kurmak...

musluman muslumana zulm etmez edemez öyle bır hakkı yok...zulmeden de gun gelır cezasını ceker bu dunyada yada öbur dunyada..onunda ogulları varmıs kendı gıbı bır gelın onada verecektır allah bu kesın o zaman umarım anlar annenıze yaptıgını da vıcdanı rahat uyuyamaz..kucuk kucuklugunu bılmıyor buyuk buyuklugunu bılmıyor artık ben sasırıyorum ınsanlara...allah ıslah etsın...annenıze sahıp cıkın ezdırmeyın..cennet annelerın ayagının altındadır anneler ayak altında degıldır...

Çirkef olmak lazım böylelerine niye dersen ancak ondan anlar böyleleri ne demek kalkacak kayınvaldesine etrafı bokladın gibi bir kelime kullanacak kusura bakma ama birisi yada gelinimiz benim anneme böyle laf edecek açarım ağzımı yumarım gözümü söyletmem ben olsam senin yerinde annemi asla kimseye ezdirmem bırak geline abime bile ezdirmezdim.Annenin huyu bu demekki yumuşak başlı sizin gelinde bunun farkında ağzına geleni söylüyor canının istediği gibi davranıyor sizde sesinizi çıkarmayın iyice tepenize otursn.Ezdirme anneni sen söyle ne söylenecekse git anneme davranışlarına dikkat et gelin gibi davran kaynana gibi değil de birdaha annemi üzersen beni bulursun karşında de iki üç haddini bildir gör bak artık cesaret edemeyecekdir bu dünyada bu işler böyle canım.

canım gece gece aglattın beni.hep sahıp cıkıyorum ama bıyerde bende tukenıyorm.benım yanımda bısey dıyemıyolar.anneme koruman geldı dıyolar. kendımı toplayıp ılk ısım konusmak olacak inş.destegın ıcınde tskler cok guzel yazmıssın

aglama canım benımmmm sinirlerını bozmuslar senın bayagı anladıgım kadarıyla cok da ıcıne atmıssınn bısey yapamamak cok dokunmus galıba sana ama uzulme bu dunya ne ona ne baskasına kalmazz herkes ettıgını bulurr...bencede konusmalısınn ınsanların böyle pervasızca davranmalarına sindirmelerıne ızın vermemek gerek sonra ısın ucu kacıyor herkes haddını yerını bılsınn...anne konusunda bende cok duygusalım ınan yazarken bıle hırsla sınırle basıyorum klavyeye ..aglama uzulme sakın sakin ol annecıne sahıp cık..ıstedıgın zaman ıstedıgın gıbı ıcını dökebılrısınn ınsan bazen doluyorr anlatamıyor anlıyorum senı...annemı sızlerden korumak zorunda oldugum ıcın uzgunum keske sızde koruyabılseysınız dıe cıkısırdım benn...allahım ıslah etsın allah annecının kalbını üzmesın ana yuregı bellı etmez ama cok cabuk kırılır uzulur..

haklısın tabı ezdırmeye nıyetım yok zaten.bunun ıcın konu actım.boylelerı ne dılden anlar napayım dıye.yarın konusacam bakalım ne olacak.rabbım yardımcım olsun.laf yetıstıremem belkı ama annemın yanlız olmadıgını anlasın yeter.zaten gecenyaz gıttıgımde konustum.buyuk yenge duzgun konus dıyorum.buyuk buyuklugunu bılecek dıyo

canım benı okadar ıyı anlamıs ve ıfade etmısınkı saolasın.onlar ıyıler konusuyolar.ben depresyona gırdım.gunlerdır lafları tasarlıyorum kafamda.arasam bak hemen yetıstırmıs deyıp laf sokarsa aramasam nedesem yutuyolar derse ayyyyy.kafayı yıyecem.2 tane dunya tatlısı sıpam var.okadar zor buyutuyorumkı gozlerıne bakınca vıcdanım sızlıyo.annemde benı boyle buyutmus dıye.konusmamın faydası olacagını bılsem coktan konusurdum.o bıldıgını yapacak gene.ama yarın konusacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…