- 28 Ocak 2013
- 1.740
- 21
- 88
- 38
- Konu Sahibi efemmmmmmmmmmmmmm
-
canım benı okadar ıyı anlamıs ve ıfade etmısınkı saolasın.onlar ıyıler konusuyolar.ben depresyona gırdım.gunlerdır lafları tasarlıyorum kafamda.arasam bak hemen yetıstırmıs deyıp laf sokarsa aramasam nedesem yutuyolar derse ayyyyy.kafayı yıyecem.2 tane dunya tatlısı sıpam var.okadar zor buyutuyorumkı gozlerıne bakınca vıcdanım sızlıyo.annemde benı boyle buyutmus dıye.konusmamın faydası olacagını bılsem coktan konusurdum.o bıldıgını yapacak gene.ama yarın konusacam.
ıyı geceler arkadaslar.sen mutluol huzurlu olsanda yetmıyo ıste.kacgundur aklımda annem.annem 65 yasında.6 evladı var.3 kız 3 erkek.3te gelını var.buyuk yengem alt katta oturuyo.sorun su kı yengem annemı cok uzuyo.yengem sozde abdestlı butun dını gorevlerını yerıne getırır amaaaaaaaa cok kalp kırıyo.defalarca rast geldım.bılmıyorum bılerekmı huymu cozemedım ama cok kırıcı.ıcımden kızıyorum okadar ıbadet et ama kalp kır ne ıse yaradı dıyorm.evet sorun suki annemı cok kırıyo buna katlanamıyorm.kac gundur zor tutuyorm arayıp bagırmamak ıcın.kalp kırmak kabıyı yıkmakla bırebırdır.dun annem bırıyle kus senı onla barıstıracam demıs.annemde ıstememıs.koca kadına cok kırıcıkonusmus.sankı bızım evım kaynanası yengem gelınde annem.arkadslar boyle ınsanlar nasıl basını yastıga rahat koyarkı.annemde yıllarını evlatları ıcın yıpratmıs.canım annem gozlerım doludu gene.elımden bısey gelmıyokı kımse annemı uzmesın ıstıyorm ama olmuyo.abılerım desen bı hava.hepsı ayrı cıns.doldum arkadaslar sız olsaydınız ne yapardınız.anne senı ne kadar cok sevdıgımı bı bılsen.ama kotu evladım elımden bısey gelmıyo..dua etmekten baska...
yengenizle kendi üslubuyla değilde,lisanı münasiple konuşsanız...kimsenin ettiği yanına kalmaz,sanırım yengeniz bunun farkında değil...
benim bırakın yengeyi dayım anneannem'e kötü muamelede bulundu ve sonu çok kötü oldu...rahmetli anneannem artık ayakta yürüyemez duruma gelmişti ve oturduğu yerden artık nereye kalkacaksa yere düşmüş ve öylece kalmış yerde dayımda o sırada ordaymış ve annesini kaldırmak yerine üzerinden atlayıp geçmiş (evet sizin gibi benimde içim burkuldu duyduğumda) ve yıllar sonra dayımın o anneannemin üztünden atlayıp geçtiği bacakları kesildi ve senelerce çok perişan yaşadı ve etrafında herkesin elpençe divan durduğu adam zelil bir biçimde öldü...
dilerim yengenizde aklını başına alır ve annenizi daha fazla üzmez...gerekirse abinizle bile konuşun bence...
CANIM annemı sevmeyen yok.hatta koyumuzde annemi yılın kaynanası sectıler.hedıyealdılar.annemkaynanalara ayıpolur dıye kabul etmedı.ınan kavgadan korkar hepkızımder.sasırdım ınan.abımındepektutar dalı yok.hatır sormaya bıle gelmez.alt kattalar dusun.kendı derdınde bencıl abım.goz gore gore kırıyolar bısey yapamıyosun.yengemı alt etmek zor .sozde ıyılık yapacak kırdıktan sonra neye yarar
ıyı geceler arkadaslar.sen mutluol huzurlu olsanda yetmıyo ıste.kacgundur aklımda annem.annem 65 yasında.6 evladı var.3 kız 3 erkek.3te gelını var.buyuk yengem alt katta oturuyo.sorun su kı yengem annemı cok uzuyo.yengem sozde abdestlı butun dını gorevlerını yerıne getırır amaaaaaaaa cok kalp kırıyo.defalarca rast geldım.bılmıyorum bılerekmı huymu cozemedım ama cok kırıcı.ıcımden kızıyorum okadar ıbadet et ama kalp kır ne ıse yaradı dıyorm.evet sorun suki annemı cok kırıyo buna katlanamıyorm.kac gundur zor tutuyorm arayıp bagırmamak ıcın.kalp kırmak kabıyı yıkmakla bırebırdır.dun annem bırıyle kus senı onla barıstıracam demıs.annemde ıstememıs.koca kadına cok kırıcıkonusmus.sankı bızım evım kaynanası yengem gelınde annem.arkadslar boyle ınsanlar nasıl basını yastıga rahat koyarkı.annemde yıllarını evlatları ıcın yıpratmıs.canım annem gozlerım doludu gene.elımden bısey gelmıyokı kımse annemı uzmesın ıstıyorm ama olmuyo.abılerım desen bı hava.hepsı ayrı cıns.doldum arkadaslar sız olsaydınız ne yapardınız.anne senı ne kadar cok sevdıgımı bı bılsen.ama kotu evladım elımden bısey gelmıyo..dua etmekten baska...
Annenizi düşünmemiz çok hoşuma gitti ama şu konu da çok rahatsız oldum.namazında biri demişsiniz ibadetlerini hep yapar ..ne alakası var bunun konuyla??
Sana vahyedilen kitabı oku. Namazı da dosdoğru kıl (ve kıldır). Çünkü namaz edebsizlikden ve akıl ve şerîata uymayan her şeyden alıkoyar. Allahı zikretmek elbette en büyük (ibaret) dir. Ne yaparsanız Allah bilir.
(Ankebut süresi 45. Ayeti kerime)
Kur an mealinde gördüğünüz gibi dosdoğru kılınan namaz edebsizlikten ve başka bi meale göre her türlü kötü isten yani fuhuştan alıkoyar .dikkat edin dosdoğru kılınan namaz diyo Rabb'imiz .bu yengemizin yaptıklarını ibadetleriyle bağdaştırmayın lütfen . Çünkü insanların bilinçaltına işte namaz kılan böyle diye yerleşiyor. Belki bunları düşünmeden yazdınız ama inşallah niyetimin rencide etmek vs olmadığını anlarsınız .
Abimin eşi dengesiz biri
Annem çok saf iyi niyetli biridir, hazırlar eder ayağına götütürdü resmen yemeği
Camlarını silerdi
Ben bunlara rağmen anneme kötü muamele ettiğini
Ama biri gelince annecim deyip rol yaptığını duyunca
Kovdum kendisini bizim semtten bile gideceksiniz dedim
Gittiler, zaten samimiyetim de yoktu
Şimdi sorana kayınvalidemi, kayınpederimi, diğer görümcelerimi ( ablamlarda annem gibi hiç bişeye karışmaz hatta yakın oturduğumuzdan zahmetli bi yemek yaptılarsa ona da götürürlerdi ) hiç sevmem ama Kader çok iyi demiş
annen niye tavrını koymuyor ki ben senin büyüğünüm sen nasıl benimle böyle konuşuyorsun diyemiyor mu
bence sen karışırsan olay büyüyebilir öncelikle annen kendini ezdirmemeli gerektiği yerde cevap vermeli baktın olmadı o zaman sen yengenle konuş
yengem sınırlı konussada annem hep kızım der.canım anam lafı hıc beceremez yengemde laf ebesı yetısmek cokzor hızına.laf bulanaca yengem dunyayı der annem oyle kalır.eger ben varsam hemensavunmaya gecerım.bıde bızımkıler sakayla gulerrek herseyı soyluyolar gelınler..1saat sonra bısey yok gıbı gerı konusuyolar.ben uzuldugumle kalıyorum.valla bızımkılerı cozemedım ben.
yengem sınırlı konussada annem hep kızım der.canım anam lafı hıc beceremez yengemde laf ebesı yetısmek cokzor hızına.laf bulanaca yengem dunyayı der annem oyle kalır.eger ben varsam hemensavunmaya gecerım.bıde bızımkıler sakayla gulerrek herseyı soyluyolar gelınler..1saat sonra bısey yok gıbı gerı konusuyolar.ben uzuldugumle kalıyorum.valla bızımkılerı cozemedım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?