dua et canim once.. kalpler Allah in elinde.. ornek ol ve bogmadan, onemini guzelliklerini anlatarak tesvik et..Arkadaslar annem ve babam cok inancli insanlar hatta babam onceden camii de ezan okurmus.. Elhamdulillah bagliyiz lakin Uzulurek soyluyorum Babam cumadan cumaya kiliyor namazini annemde bugun yarin zaman geciyoronlarda hep soyluyorlar baslasak kilsak.. Yasadigimiz sikintilar hepimizi yipratti..ben kiliyorum sadece evde cok uzuluyorum Allahim ne olursun onlarda baslasin ucumuz kilalim huşuu icinde istiyorum.. Annemin dogumgunu 30 aralikta.. Acaba guzel bi seccademi alsam hatta babamada alayim guzel bi not yazayim ne bileyim yani vesile olurmu bu dersiniz ? Fikirleriniz varsa bekliyorum arkadaslar.. Ayrica annem kuran bilmiyor onada ogretmeye baslicam yakinda insallah..
dini ve siyasi konular ortaligi cok karistiriyo burda, o nedenle yasak..Hep ediyorum canim cok sagol.. Yok asla lafini bile etmiyorum yuzlerine hep icimden ediyorum duami.. Oylemi canim kusura bakma bilmiyordum yasakmi bu tarz konular ?
ay çok güzel ve ince bir düşünceArkadaslar annem ve babam cok inancli insanlar hatta babam onceden camii de ezan okurmus.. Elhamdulillah bagliyiz lakin Uzulurek soyluyorum Babam cumadan cumaya kiliyor namazini annemde bugun yarin zaman geciyoronlarda hep soyluyorlar baslasak kilsak.. Yasadigimiz sikintilar hepimizi yipratti..ben kiliyorum sadece evde cok uzuluyorum Allahim ne olursun onlarda baslasin ucumuz kilalim huşuu icinde istiyorum.. Annemin dogumgunu 30 aralikta.. Acaba guzel bi seccademi alsam hatta babamada alayim guzel bi not yazayim ne bileyim yani vesile olurmu bu dersiniz ? Fikirleriniz varsa bekliyorum arkadaslar.. Ayrica annem kuran bilmiyor onada ogretmeye baslicam yakinda insallah..
Allah razi olsun canim cok istiyorum cokda dua ediyorum insallah olcak..niyetin çok güzel.
sen niyetini bozma onlarıda teşvik et.
tebrik ediyorum seni.
Evet once benim iyi bir ornek olmam gerek cok haklisiniz..Bir insani tesvik etmenin yolu tatbikten gecer. Cok guzel ki siz kilabiliyorsunuz, Allah kabul etsin.
Sizin kildiginizi gorerek onlarda kisa surede baslarlar insallah, hem hediyenizi de verirsiniz.
Yeni yilda hep beraber kilarak girersiniz, guzel bir baslangic olur. Darisi tum kilmak isteyenlere
Hediyeleri çok iyi düşünmüşsün canım..Allah kabul etsin inşallah seninde namazını,dualarını..Ama annenleri alıştırırken çok fazla ısrarcı olup onları sıkma..Güzel güzel sakince konuş o şekilde ikna etmeye çalış..Sevaplardan ve günahlardan bahset..Dinimizin güzelliklerinden bahset..Ama bu konuşmayı çok düzgünce yap baskı yaparak yapma veya kılcaksınız bak kılmazsanız cehenneme gitceksiniz şöyle olur böyle olur tarzında şeyler sakın söyleme daha çok soğutursun..Sakince,iyi niyetle konuş..Allah herkese nasip etsin inşallah..Sevgiler...Arkadaslar annem ve babam cok inancli insanlar hatta babam onceden camii de ezan okurmus.. Elhamdulillah bagliyiz lakin Uzulurek soyluyorum Babam cumadan cumaya kiliyor namazini annemde bugun yarin zaman geciyoronlarda hep soyluyorlar baslasak kilsak.. Yasadigimiz sikintilar hepimizi yipratti..ben kiliyorum sadece evde cok uzuluyorum Allahim ne olursun onlarda baslasin ucumuz kilalim huşuu icinde istiyorum.. Annemin dogumgunu 30 aralikta.. Acaba guzel bi seccademi alsam hatta babamada alayim guzel bi not yazayim ne bileyim yani vesile olurmu bu dersiniz ? Fikirleriniz varsa bekliyorum arkadaslar.. Ayrica annem kuran bilmiyor onada ogretmeye baslicam yakinda insallah..
Annenizi ve babanizi dusunmenizi takdirle karsiladim. Ne güzel düsünmüssün. Takdir etmeden gecemedim...Arkadaslar annem ve babam cok inancli insanlar hatta babam onceden camii de ezan okurmus.. Elhamdulillah bagliyiz lakin Uzulurek soyluyorum Babam cumadan cumaya kiliyor namazini annemde bugun yarin zaman geciyoronlarda hep soyluyorlar baslasak kilsak.. Yasadigimiz sikintilar hepimizi yipratti..ben kiliyorum sadece evde cok uzuluyorum Allahim ne olursun onlarda baslasin ucumuz kilalim huşuu icinde istiyorum.. Annemin dogumgunu 30 aralikta.. Acaba guzel bi seccademi alsam hatta babamada alayim guzel bi not yazayim ne bileyim yani vesile olurmu bu dersiniz ? Fikirleriniz varsa bekliyorum arkadaslar.. Ayrica annem kuran bilmiyor onada ogretmeye baslicam yakinda insallah..
Tamam canim Allah razi olsun dediklerinizi uygulucam ayrica inanin suana kadar ya bir ya iki kez bunu keske beraber kilsak diye soyledigim olmustur oyle sogutacak sekilde konusmam yada soylemem.cok.haklisiniz tesekkurlerHediyeleri çok iyi düşünmüşsün canım..Allah kabul etsin inşallah seninde namazını,dualarını..Ama annenleri alıştırırken çok fazla ısrarcı olup onları sıkma..Güzel güzel sakince konuş o şekilde ikna etmeye çalış..Sevaplardan ve günahlardan bahset..Dinimizin güzelliklerinden bahset..Ama bu konuşmayı çok düzgünce yap baskı yaparak yapma veya kılcaksınız bak kılmazsanız cehenneme gitceksiniz şöyle olur böyle olur tarzında şeyler sakın söyleme daha çok soğutursun..Sakince,iyi niyetle konuş..Allah herkese nasip etsin inşallah..Sevgiler...
Allah razi olsun o kadar cok istiyorum ki Anlatamam gercekten cok istiyorum.insallah olur..Annenizi ve babanizi dusunmenizi takdirle karsiladim. Ne güzel düsünmüssün. Takdir etmeden gecemedim...
Rica ederim canım Allah hepimizi hidayete erdirsin inşallah..Tamam canim Allah razi olsun dediklerinizi uygulucam ayrica inanin suana kadar ya bir ya iki kez bunu keske beraber kilsak diye soyledigim olmustur oyle sogutacak sekilde konusmam yada soylemem.cok.haklisiniz tesekkurler
Evet canim icin ciglik cigliga ama disin susmak zorunda tabii.. Bisey diyemiyorsun zaten saygi duymak durumundayiz. Ah iste o huzuru annem babamda tatsin istiyorum tek amacim oCanim boyle seyler insanin icinden gelmesi lazim. Benimde etrafimda okadar dindar olan arkadaslar var ama namaz kilmiyorlar. Ya bir kilin bakin nasil huzur bulucaksiniz, cok kolay bumuydu diceksiniz diyorum ama yok anam icinden gelmedikce olmuyo. Bende ha bugun ha yarin diye diye en sonunda basladim allaha sukur.. Rabbim o huzuru isteyen herkese taddirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?