Amin insallah canim.benim cumlemiziRica ederim canım Allah hepimizi hidayete erdirsin inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah canim.benim cumlemiziRica ederim canım Allah hepimizi hidayete erdirsin inşallah..
Aa bu iste supermis :):) ne guzel masallahh.. Buda aklimda tamamdir :) Rabbim herkese nasip Etsin boylesini insallah.. Seccade islemeyi bilmiyorum ama hadisler ve nic secdelere fikride super cok sagol canim Allah razi.olsun :)Canim güzel duana Amin diyeyimins ve Allah her aileye nasip etsin ins.Ben söyle bi olay duymustum:
Evli ciftten birisi esinin namaz kilmasini cok istiyor kendisi 5 vakit kiliyor ama esi kilmiyor ve bu onu üzüyor. Bu es namaz kilarken esinin oldugu odaya önüne bi seccade seriyor arkasina kendine bir seccade serip kiliyor namazini. Bunu hergün yapiyor. En son esi neden böyle yaptigini soruyor o da cevap olarak diyor ki, ben senin icin seriyorum bu seccadeyi seninle birlikte namaz kilmayi cok istedigim icin. Ve esi de böylelikle basliyor namaza..
Belki sende böyle birsey yapabilirsin cnm. Seccade hediye etme fikri de güzel, kart hazirlayabilirsin ayrica, icine namazla alakali güzel yazilar hadisler yazabilirsin. Ben olsam yazi olarak birde birlikte nice güzel secdelere yazardim.. Zamanin varsa seccadeyi kendin hazirlarsan, islersen vs. bu da cok anlamli olur.
Fazlasiyla oldun canim Allah razi olsun sanada hayirli dogumlar nasip etsin bebegin salih evlat olsun insallah :)Faydali olabildiysem ne mutlu
Bende bu duana cok sevindim Allah razi olsun canim insallahh.. :)Rabbim yuvana huzur mutluluk versin..Aminnnn ins canimm cok sevindim bu yazina ve duana :) Allah seninde herseyi gönlüne göre versin ins
Estagfurullah canim benim.. Kirletmemeye calisiyorum diyelim. Allah razi olsun cumlemizin yardimcisi olsun insallah bugunume sukur..Amin hepimizin ins cnm. Gönlü cok güzel birine benziyorsun masaallah barekallah. Allah daima yardimcin olsun
Allah razi olsun canim cok sagol.. Bu guzel duana amin diyelim o zaman :) Rabbim sanada layigiyla yasatmayi nasip etsinMasallah ne kadar tatli ve dusuncelisiniz :) bende kilmaya calisiyorum ama 5 vakit olmuyor... Insallah banada nasip olur bir gun