bence annen ilişkinin bitmesini istiyor
Evlı degılsınız evlenecegınız kesın de degıl
Eger sevgınız gucluyse dunyanın bı ucunda da olsa sonu mutluluk olur
Bence once kendı hayatınızla ılgılı dogru karar verın sevgılınıze gore karar vermeyın
Istanbul veya doğuya gıtmek ılerısı ıcın dogru olacaksa gıdın
İstanbul neden olmasın ızmır de hıc kadro acılmamıs bıleEvli değiliz ama yine de ayrılmak istemiyorum.Uzaktan ilişki yürütülmez böyle.Ben buna inanmıyorum şahsen.
İstanbul'a da annem istedi diye gidip iş dışındaki vaktimde dilencilik yaparım,Doğuda da muhtemelen Kafayı yemekle meşgul olurum.İzmir'de doğmuş büyümüş bi insanın doğudaki zihniyetle yaşaması mümkün değil.Burda Doğuyu kötülüyormuşum gibi anlaşılmasın.Oranın zihniyeti,kültürü başka İzmirinki bambaşka.Ben uyum sağlayamam.Gençliğimi mahvedecek resmen.
İzmir'de de istediğim üniversite alım yapıyor şu an.Orda çalışabilirim ama devlet değil üniversite hastanesi.Maaşları devletle aynı,sadece tayin hakkın yok o kadar.İstanbul neden olmasın ızmır de hıc kadro acılmamıs bıle
Hem ıstanbulda kendınızı daha cok yetıstırebılırsınız ızmırde de yıne iş arayısınız devam eder .
Suan ızmırde gırebılecegınız beklemeyecegınız ıs varsa ızmır en mantıklısı tabı
Peki anneniz neden böyle diyor
Devlet işi olsun diye mi
Örneğin İstanbul da size maddi destem olacak mı
Sevgiliniz İzmir de sabit mi
İstanbul olsa gelemez mi
Ayrıca da İzmir de o kadar kolay iş bulabilecek misiniz arkadaşlarınız vs buldu mu
Mesela doguya gıtsenız kac yıl gorev yapmak zorundasınızİzmir'de iş bulurum.İstediğim üniversite ilan verdi Zaten.İstanbul'da maddi destek falan vermez annem.Sevgilim şu an öğrenci.O nerde olacak çok belirsiz ama isteği İzmir veya İstanbul.Bi senesi daha var onun.Benim eğitimimle ilgili farklı düşüncelerim de var ve gerçekleştirmek için İzmir'de kalmam daha iyi.Annem Doğuyu da devlet işi olsun diye istiyor ama çok bi farkı da yok.Benim gençliğim çürüyecek onu düşünen yok
Mesela doguya gıtsenız kac yıl gorev yapmak zorundasınız
İstedıgıniz yere tayın ısteme hakkınuz var mı varsa kac yıl sonra var ve evlılık olsa tayın ısteme kolaylasır mı ?
Mesela ızmırde ozelde baslar tayın hakkınızı red edersenız tekrar ıstesenız de ele gecmez buyuzden ıyı dusunmek gerek
Doğuya giderseniz bitecek ilişkinin sağlam bir ilişki olduğunu sanmıyorum. Annenizi kırmaya değmez. Üniversite hastanesinde sürünmeye hiç değmez.
Kendi hedefin planların için İzmirde kalman daha iyiyse İzmirde kal.
Kendi ayakları üzerinde durmak, kendi kararlarını verebilen bağımsız bir yetişkin olmak için okumuyor musun? O halde annen bile olsa geri dursun, planına göre seçimini yap.
sadece maaşa bakma. özel hastanede insanın canını çıkarırlar neden herkes kpss ye hazırlanıyor sanıyorsun?
Ayrıca işten çıkarma durumu vb de var özelde. hiç göründüğü gibi değil. özelin güzelliği müşterisine. Yoksa çalışanının canını çıkarır.
Emeksiz yemek olmaz.
İstanbul'da çalış biraz sonra tayin istersin. 24 yaşındasın artık. Eline ekmeğini al.
İstanbul da yoğun ki.Orda bi maaşla geçinmek zor,iş yoğun.Sağlık sektörüyle sizin sektörünüz ayrı demek kibelki erkek arkadaşın da istanbulda iş bulur. 1 sene sıkı dişinizi. erkek arkadaşına göre belirleme hayatını.
Ayrıca ben de izmirde okudum. izmirli olup izmirde kalacağız diye direnen tüm arkadaşlarım tıpış tıpış istanbul'a geldi çalışmak için.
başınızda kavak yelleri esiyor resmenİzmir'de de istediğim üniversite alım yapıyor şu an.Orda çalışabilirim ama devlet değil üniversite hastanesi.Maaşları devletle aynı,sadece tayin hakkın yok o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?