Annemin aldığım kararlara hiç saygısı yok.Benim ne istediğim umrunda değil.Bıktım artık

Okuyan insanlar cokta istedikleri sehirlerde duramiyolar maalesef keske herkes iatedigi yere hemen tayin olabilseydi ama bunlarida goze alip okuyoruz.meshur bir soz varya dogdugun yer degil doydugun yer.ilerde illaki izmire gelirsin.sen kararini vermissin bence.ama universitede calisipta mutlu olan bir hemsire gormedim.varsa yazsin.fakultede staj yaptim zamaninda stajyer oldugum halde canimiz cikiyorduki asil calisan hemsireleri dusun.cok zor sartlarda calisiyorlar.sevgilin istanbula atanirsa peki nasil evleneceksiniz o izmire gelebilecekmi.sen izmirde yasamak.istiyosun ama onun kararida aynimi.

konu sahibi istedi ki annesine kızalım
Kesınlıkle bende oyle dusunmeye basladım...
Anlamadım kı madem hayatıma kımse karısamaz benım hayatım dıyor gıdıp ızmırde ıse gırsın ozaman ben ıse gırdım desın madem annesı herseye karısıyor arkadaslarını begenmıyor ızmırde ayrı eve cıkarsan gerı gelemezsın dıyormus e daha ne ozaman cozemedım

Kadın haklı yanı baska eve cıkacak kadar yetin varsa gelme yanı bende olsam aynı seyı derım cocuk oyuncagı degıl kı bu

Ustelık bı erkek ıcın atanmayı red etse havale gecırırdım heralde guvenım kırılırdı hayatı bukadar basıte almasına

Anne olarak yonlendıremıceksek...

böyle düşünüyorsan bence de uyum sağlayamazsın
doğuda çalışanlar egeden de gidiyor marmaradan da akdenizden de
eğer ki gitmek istemiyorsanız hayır başvurmayacağım diyip yarın özel hastanelerde iş bakın
hem atanmıyo hem çalışmıyo olmayın

Sorun bence şu: Sevgiliniz size uzaktan da olsa devam ederiz şeklinde güven verememiş. Siz de bu yüzden gitmek istemiyorsunuz. İlişki biter diye korkuyorsunuz ama o ilişki Yanyana olsanız da biter. Bir yıl sonra sevgiliniz İstanbul'a gelebilecek durumdayken neden güzelim şansınızı tepersiniz anlamıyorum.

Bundan birkaç sonra sizin bölümlerin alımları durduğunda, siz de yoğun çalışma saatlerinde ya da farklı şekillerde çalışırken, atanma ihtimalimiz kalmamısken "ben sevgilim için bu fedakarlığı Bile yaptım ama yine de ayrıldık" demezsiniz umarım.

Erkek arkadasiniz baska bir ile gitmek zorunda kalsa is icin okul icin vs gelecegini mi dusunur yoksa iliskinizi mi.
Doguda mesleginizi daha rahat yaparsiniz.istanbul ise semtine gore degisiryor gecim durumu.

Madem istemediğin bir bölüm okudun hiç değilse bundan sonraki hayatını sen yönlendir üniversite en akıllıca seçim olur. Doğuya yada İstanbul'a gitmek istemediğini üniversitede çalışmak istediğini söyle burası olursa denerim yapamazsam tekrar sınava girerim devlete geçmek için dersin. Çok istiyorsan sen git doğuya de. Biraz baskın ol bacım hayatının dümenini eline al...

ben olsam gitmezdim

Anlamadım ben niye doğudaki zihniyet diye aşağıladın? Doğu'da doktor da var öğretmen de var asker de var polis de var... Her doğu ili aynı da değil. Doğulu değilim ama ortaokuldayken 3 yıl Doğu Anadolu'da yaşadım. Hiç değiller. Sizin o cahil dediğiniz Doğu Anadolu'da ne cevherler yetişiyor bir bilseniz. Ayrıca İzmirliyim diye övünüp durmuşsunuz. İzmirlisiniz ama Doğu Anadolulu olup da sizden daha iyi yerlerde olan kişiler var. Bilin istedim.

Son düzenleme:
İzmir'de de istediğim üniversite alım yapıyor şu an.Orda çalışabilirim ama devlet değil üniversite hastanesi.Maaşları devletle aynı,sadece tayin hakkın yok o kadar.
hemsıre mısınız uludag unıv tesı de alım yapıyor su an , ıstanbuldan sa burası daha ıyı gecım anlamında hem doguya ben olsma bende gıtmem bence psıkolojınız bozulur sakın doguyu tercıh etmeyın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…