İzmir'de iş bulurum.İstediğim üniversite ilan verdi Zaten.İstanbul'da maddi destek falan vermez annem.Sevgilim şu an öğrenci.O nerde olacak çok belirsiz ama isteği İzmir veya İstanbul.Bi senesi daha var onun.Benim eğitimimle ilgili farklı düşüncelerim de var ve gerçekleştirmek için İzmir'de kalmam daha iyi.Annem Doğuyu da devlet işi olsun diye istiyor ama çok bi farkı da yok.Benim gençliğim çürüyecek onu düşünen yok
başınızda kavak yelleri esiyor resmen
hiçbir resmiyetiniz olmayan bir adam için devleti itiyorsunuz
hadi doğuyu anlarım da neden istanbulu istemiyorsunuz mesela
görürsünüz erkek arkadaşınız bir kazansın istanbulu gider
18 yaşını geçmiş elinde mesleği olan bir bireysin. kesinlikle bu saatten sonra anneni dinleme gibi bir zorunluluğun yok. gir istediğin işe çalışmaya başla devlete girme hakkın bi bu sene değil ya seneye açılır öbür sene açılır.. bu sırada paranı kazanırsın. annen çok mu bunalttı kendi evine çıkarsın azıcık aşım kaygısız başım.
ne yapayım diye dertlenme çözüm belli kararını kendin vermelisin artık.
İstanbul'da aç kalacağım.O Ne olacak peki?Unıversıte hastanesı tuzel kişilik devlet gıbı mesaı ama devlet sartları yok halıyle bı nevı özel
Doguda mutsuz olcaksınız
Ben olsam kesınlıkle ıstanbulu secerdım hıc dusunmeden
Tamamen katılıyorumCanim bence acele dusunup sadece su gunune gore karar verme.universite hhastanesinde calismak okadar zordur ki az cok gormussundur .ve haklarin sinirli.bir devlet memuru olmak gibi hakkin varken bunu harcama derim.izmir istanbul arasi ulasimda cok kolay ayrica.bende saglikciyim ve batidan anadoluya tayin oldum 14 saat uzakliga.sevgilimle 8 sene ayri sehirlerde yasadik ve inan gercek bi bag varsa 14 saat degil 24 saatin bile onemi olmuyo.evet her aninda yaninda olamiyosun ama o sevgi ask seni ayakta tutmaya yetiyor.ve sabrin sonu herzaman selamettir icini ferah tut dua et.ben suan evliyim ve iyiki sabirla sevgime sahip cikmisim diyorum hergun.hicbir anne sanmiyorumki kizinin kotulugunu istesin annen garanti bir iste olmani istiyordur.sonucta su donemde atanmak cok zor.eger istanbula atanma ihtimalin varsa bu firsati kacirma zaten sevgilinde istanbulu istiyormus seneye oda yanina gelir bakarsin.bir yil ayrilikla ask bitmez bence.
Canim bence acele dusunup sadece su gunune gore karar verme.universite hhastanesinde calismak okadar zordur ki az cok gormussundur .ve haklarin sinirli.bir devlet memuru olmak gibi hakkin varken bunu harcama derim.izmir istanbul arasi ulasimda cok kolay ayrica.bende saglikciyim ve batidan anadoluya tayin oldum 14 saat uzakliga.sevgilimle 8 sene ayri sehirlerde yasadik ve inan gercek bi bag varsa 14 saat degil 24 saatin bile onemi olmuyo.evet her aninda yaninda olamiyosun ama o sevgi ask seni ayakta tutmaya yetiyor.ve sabrin sonu herzaman selamettir icini ferah tut dua et.ben suan evliyim ve iyiki sabirla sevgime sahip cikmisim diyorum hergun.hicbir anne sanmiyorumki kizinin kotulugunu istesin annen garanti bir iste olmani istiyordur.sonucta su donemde atanmak cok zor.eger istanbula atanma ihtimalin varsa bu firsati kacirma zaten sevgilinde istanbulu istiyormus seneye oda yanina gelir bakarsin.bir yil ayrilikla ask bitmez bence.
İstanbul da yaşıyorum dediğiniz doğruİstanbul pahalı,kazandığım maaş geçinmeme yetmez ve yoğun bi çalışma hayatı var.Yeterli mi?
ne kadar maaş alacaksın mesela?İstanbul'da aç kalacağım.O Ne olacak peki?
Onun İstanbul'a gelmesi bi ihtimal sadece.İstanbul'da hemşire maaşıyla nasıl yaşarım tek başıma?
Niye ac kalasınız :)İstanbul'da aç kalacağım.O Ne olacak peki?
konu sahibi istedi ki annesine kızalımKaynım ıstanbulda yasıyor ozel sektorde tek basına
Daha once ev arkadası vardı
Tek basına yasayan bı suru ınsan var sızın gıbı
Bırbırınızı bulursunuz
Kuzenım unv okudu ıstanbulda tek basına hem okudu hem calıstı
Okuldan sonra donmedı hala orda yasıyor calısıyor tek basına
Seneyede erkek arkadasın ıstanbula gelir mis gıbı
Ya bu benim hayatım.Aileme neden mahcup olayım.Erkek arkadaşımdan önce de İzmir'de kalmak istiyordum ben.Tek sebep o değil kiErkek arkadasın olsa durmaz gıderdı
Ah şu kızlar
:)
Seneye hala bırlıkte olcakmısınız bakalım
İnşallah pişman olmazsınız
Hem derdınıze yanar hem aılenıze mahcup oldugunuzla kalmayın da
E ozaman sorun ne ıstedıgınız ıse gırın ben bu işe gırdım dersınız madem oyleYa bu benim hayatım.Aileme neden mahcup olayım.Erkek arkadaşımdan önce de İzmir'de kalmak istiyordum ben.Tek sebep o değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?