- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
- Konu Sahibi pambuk-apla
-
Merhaba hanımlar suan cok kotuyum morelim bozuk agliyorum. Annem el bileginden ameliyat oldu akşam esimle annemlere gidicektik ama k.v bizde oturmayi sevmezken dun akşam gidicegimizi bildigindenmidir nedir çıkmak bilmedi evine aslinda uzakta oturuyo ama ust kattaki kizinda kaliyo geldiginde esimde yurek yarmayi sevdiğinden hic unutmus gibi davraniyo annemin yaninda babamdan baska kimse yok iyilesene kadar kalicaktik esim ordan ise gidicekti aksami zor ettim zaten saatler geciyo esimde tik yok annesi bi koltukta esim bi koltukta uyuyakaldi cocuklarimin sesini bile duymadilar neyse 22.00 da uyandilar cay, kahve, meyve derken 23 oldu esim hala annesini memnun etmenin yollarına bakiyo uyu anne, cay ic kahve ic sinirlerim tavan yapti annesinin gözünü kapattigi bir anda usulca eşime dedim kacta gidicez dedim demez olaydım annesinin yanında aileme bir küfürler bana hakaretler yarin gudiyosun bi kere ye mahsus bi daha da gitmek yok kim bakarsa baksin anneme gittim ama bedenim yoktu sanki o kadar morelim bozuktuki islerini yaptim yemegini yaptim eve geldim aglamaktan harap oldum neden bu kadar merhametsiz,Allah korkusuz birine dustum diye kendime kızıyorum sadece kendisi icin yasayan, bencil, kibirli ayni zamanda çocuklarım icin çekmek zorunda oldugum bir esim var
Merhaba hanımlar suan cok kotuyum morelim bozuk agliyorum. Annem el bileginden ameliyat oldu akşam esimle annemlere gidicektik ama k.v bizde oturmayi sevmezken dun akşam gidicegimizi bildigindenmidir nedir çıkmak bilmedi evine aslinda uzakta oturuyo ama ust kattaki kizinda kaliyo geldiginde esimde yurek yarmayi sevdiğinden hic unutmus gibi davraniyo annemin yaninda babamdan baska kimse yok iyilesene kadar kalicaktik esim ordan ise gidicekti aksami zor ettim zaten saatler geciyo esimde tik yok annesi bi koltukta esim bi koltukta uyuyakaldi cocuklarimin sesini bile duymadilar neyse 22.00 da uyandilar cay, kahve, meyve derken 23 oldu esim hala annesini memnun etmenin yollarına bakiyo uyu anne, cay ic kahve ic sinirlerim tavan yapti annesinin gözünü kapattigi bir anda usulca eşime dedim kacta gidicez dedim demez olaydım annesinin yanında aileme bir küfürler bana hakaretler yarin gudiyosun bi kere ye mahsus bi daha da gitmek yok kim bakarsa baksin anneme gittim ama bedenim yoktu sanki o kadar morelim bozuktuki islerini yaptim yemegini yaptim eve geldim aglamaktan harap oldum neden bu kadar merhametsiz,Allah korkusuz birine dustum diye kendime kızıyorum sadece kendisi icin yasayan, bencil, kibirli ayni zamanda çocuklarım icin çekmek zorunda oldugum bir esim var
Cnm icim icimi yedide yine korkudan cikip gidemedim kalkip daha kotu şeyler yapar diyeNe kadar da saygısız bir eşin var.
Senin yerinde olsam çıkar giderdim onların keyfini beklemezdim.
Konustum az once hala annesine karşı saygisizlik yaptigimi söylüyor bende dedimki ne zmn senden birsey istesem surunduruyorsun dedim sesi çıkmadı zaten c nm sıkķin daha da konusmadimDaha bu yaşımda soğudum şu kv'lerdenEşler arasındaki sorunların%60 ı kv Eşiniz git diyememiştir annesi sonuçta ama fevri ve anlayışsız davranmış en iyisi sakinleşince düzgün düzgün konuşun halledersiniz bu sorunu sıkmayın canınızı
Kv esim geldikten sonra geldi esimden alicagi birsey vardı alirda gider diye dusundum dunde ona anlatmıştım annem ameliyat olucak diye anlayissiz , oglunun bnm aileme yakinligini içten içe kiskaniyo sesli sormadım esim kizar onun yanında rencide eder diyeKv ye neden demedin
Sen yukarı çık annem ameliyat oldu biz X eve gelince gideceğiz diye ya da ne bileyim çok mu uzak
gidin gündüzden annenize Kv ye buyur gel deyin gelirse gelir gelmezse üstte kimde kalıyorsa kalır
Eşin kendi annesini düşünür sen de kendininkini peşin düşün yani neden Kv nin yanında açıktan ne zaman gidiyoruz diye sormadın ki
Gidecem gidicem diyodu yok kaldikca kaldi huzurumu kacirip gitti bugunde esimi aramis oglum soyleseydiniz ben giderdim demis esimde aradi annem alinmis diyo bende dedim ozur dileyim istersen diye yok gerek yok dedi yuzume kapattiAaaaa degisik tip kendi annesi anne de seninki degil mi yani terbiyesiz! Valla oyle bir durumda sana ananla mutluluklar koyun koyun yatarsiniz artik der cocuklarimi da alir kapiyi carpar cikardim. Iyi sabrediyorsunuz ama kimse esinize bu hakki veremez vermemeli. Kv ne dedi bu duruma? Agzini acip sehzadesine laf soyleyebildi mi?
Esim geldikten sonra geldi kv once gelseydi soylerdim pek samimi degiliz bayadir dasuc senin cnm kusura bakam, ilk basta kv gelecekken, anneme gitmem gerekiyor malum ameliyat oldu demen gerekirdi.
esin bus eviyeye nasil gelmis onu sen daha iyi bilirsin ama kimsenin sana lutfedip ailenin yanina gondermesine izin verme, gitmek istediginde bildir ve git. heleki boyle ameliyat durumunda.
esinin ne tarz bir insan oldugu ortada zaten, iyice alttan alinca hicbirsey duzelmiyor gordugum, tepeden inme bir merhamet falan gelmiyor bu kaddar adamlara.
Valla esim kendi menfaati icin yaşıyor gecen sene bnm ailemde yan gelip yatti bir kurus para harcamadan 1 ay gecirdide ailem hizmette kusur etmedi nankor hemde korBukadar duyarsız olamaz insanlar. Eşin annesiyle kalsın sen çek git. Anne yani bu hemde ameliyat oluyor. Yaptıkları düpedüz saygısızlık.
Mecbur bacim ne yaparsın ekonomik özgürlük yoksa ve ailenin durumuda zayifsa cekiyorum cilemiee siz gitmişken neden kalmadınız annenizde tıpış tıpış geri mi döndünüz o kadar küfüre..
Siz boyle dusunun, sonra esinizden saygi, empati bekleyin. Zaten merhametsiz, dengesizin teki belli.Mecbur bacim ne yaparsın ekonomik özgürlük yoksa ve ailenin durumuda zayifsa cekiyorum cilemi
Mecbur bacim ne yaparsın ekonomik özgürlük yoksa ve ailenin durumuda zayifsa cekiyorum cilemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?