Annemin Babam aldattn ispatladm. Yardm!

valla canım bi sabah ola hayrola..gecenin hayrından gündüzün şerrii iyidr demişler..sen git uyumaya çalış...yarın emininim sana akıllıca tavsiyede bulunan birileri olacaktır..

uyuyamıorum bile delircem ya resmen. bide adamı bişeylere inandırmaya calısırken allahım cocuklarımı benden alsın diye yemin ediyo. oturdum hüngür hüngür agladım.

iş adamla bitmioki. onla olmasa baskasıyla konusur,bulusur belki. iş annemin zihniyetinde bitiyo.

böyle bi durumda ne denir bilmiyorum cünkü allah koroson sonu faciyayla bile biter en azindan anneni al karsina mahsati ne babani sevmiyor yada istemiyorsa ayrilsiin böyle adamcazi aldatmak la nereye varacagini saniyor dürüst olsun ayrilsin bence en mantiklisi bu

anneni al karşına konuş. sadece çocuklar yanlış yapmıyormuş anne de. elimde msn cep tel. vs. ne kanıtın varsa bunlar var de. hepsinin bir kaç kopyasını sakladım de. ya bir yön ver ayrıl git yada aldatma bunu sen seç ama bize bu durumu yaşatma anne diye söyle.
adam annenizin evli olduğunu biliyorr mu?

annenizle konuşmaktan yada konuyu kapatmakdan başka çaren yok gibi canım. babanla konuşman çok zor.

bence mantıklı ol. daha büyük faciaya yol açma. annenle konuşmaya çalış başkalarına anlatıp annenin kendine kötü bişe yapmasından korkmuyormusun . hata yapmış olabilir ama sen evladısın otur karşısına ve güzelce anlat konuşun eğer ki çözemezsen başka bişe düşünürsün

benim burnuma yine kötü kokular geliyor. neden acaba:sinifsinif:

bir kadın kocasının bunu bilmesinden korksa ,öldürecek kapasitede bir adamsa vede kızının bunu bildiğini bilerek, kızıyla alay edip, gülüp geçemez. korkar.babaya der diye..
neyse

Son düzenleyen: Moderatör:

annen 5 yaşında çocukmu, yetişkin insan hem 42 yaşında diyorsun, sen kaç yaşındasın, ne hakla annene vuruyorsun, varsa bi hatası güzellikle konuşursun gerisi ona kalmış

adamla konuşurlarken adam sen git kocanın koynuna gir diyo,annemde ben onunla bişey yaşamıyorum sana söz verdim diyo. iğrenç kadın yaa.

ayrıca iğrenç diye tabir ettiğin bi anneyi ne diye umursarsın, madem iğrenç madem nefret ediyorsun, ilgilenme sende
madem baban anneni ölürür buna rağmen annen nasıl bu kadar futursuz olur
ayrıca ne biçim bi evlat annesinin taaaa sevgilisyle yatakodası konuşmalarını kamuya açık forumlara döküyorsun
sadece ve sadece aldatıyo napabilirim diyebilirdin

yani eşittir hiç inandırıcı değilsin

Son düzenleme:
bilgisayarı ortadan kaldır girmesini engelle ancak kurtulursun

babası erken saatte yatıyomus. tatile gittiğinden babasının haberi yokmus,annemlere gitcez cocuklarla demiş. kadın tek basına gitmiş arkadasımla gitcem diye,arkadasımda jeton yeni düsüyo.

anneniz " çocuklarla annemlere gideceğim" diyor babanıza..

tatiile o adamla çıkıyor..

1...peki babanız, sizi yada annenizi aradığı zaman , en azından annenizden sizi, sizden annenizi istemezmi telefonda, hepinizi tek tek mi arar?

2.. diğer konuda tek çocuk demişsiniz ama yukarıdaki mesajınızda "çocuklarla" ifadesini kullanmışsınız..

3...babanız bu kadar kıskanç bir adam, anneniz adamla tatile gidiyor, hafta sonu eve almaya bile kalkışıyor..

4.. babanızla anneanneniz küsmü? konuşmuyorlarmı? yani annenizin oraya gitmediği nasıl çıkmadı ortaya şaşırdım..

ya babanız da annenizi gözden çıkarmış zaten, yada siz şakasınız..

şaka şakadelikafadulden
o kadar açıklar var ki konuda..
anneye diye gidiyor..baba , kayınvalideyi arasa yada bir gün karşılaştığında tatil nasıldı. dese ne olacak. anneanne ne tatili bana kimse gelmedi demeyecek mi.

Vallaha ben o ilk konundada yazmistim yine yazicam.

Baban bu tür konularda elini kana bulayacak kadar kati bir insansa Annen nasil oluyorda
böyle özgürce pc basinda, tatilerde olabiliyor, anlayamiyorum.CADIARZU

Ne olursa olsun, karisi ile ilgili bir erkek mutlaka böyle bir durumu cakardi....sen ne yapiyorsun saatlerce pc basinda diye merak ederdi, diye düsünüyorum.:hulya:

Ayrica nasil oluyorda bir Kadin 20 yasindaki kizinin böyle agir sözlerine karsilik gülüp gecebiliyor???

Ya Annen iyce zivandan cikmis
Ya Baban durumu gayet iyi biliyor ama sallamiyor ve kabullendi
Yada sen güzelce bizimle kafa buluyorsun....

Hanig ihtimal dogru bilemem tabiki....ama insanoglundan hersey beklenir!

Kıskanç hiçbir adam, eşini tatillere tek yollamaz..
Yollasa bile, aileden birileriyle mutlaka görüşür..
Annenin bu kadar gözükara hareketlerini farkeder..
Annenin çok iyi rol yapıyor olması gerekir..
Kısacası attın bir KITIR millet yesin diye bekliyorsun galiba..
Baban anneni vuracak derece kıskanç olsa..perdeyi bile kıpırdatamaz..Değil adamla buluşmak..

Ya da anlattıklarının doğru olduğunu düşünürsek..Baban senin gözüne kıskanç geliyor..

--------------------------------------------------------------------------------

babası erken saatte yatıyomus. tatile gittiğinden babasının haberi yokmus,annemlere gitcez cocuklarla demiş. kadın tek basına gitmiş arkadasımla gitcem diye,arkadasımda jeton yeni düsüyo.
diğer konudan alıntı.

çocuklarla anneme gideceğim diyor.1 hafta. yok oluyor.
peki
sizler neredesiniz o 1 hafta
anne güya sizlerle gidiyor. ama siz yoksunuz yanında. baba sizi aramıyor mu.? anneyi telefonda o 1 hafta aramıyormu.? anneyi aradı ,sizi istemiyor mu?
sizi aradı, anneyi istemiyor mu?.anneaneyi aradı,anneanne bende yok ki demiyor mu?
peki o 1 hafta içinde, anneanne evi arasa,baba açsa,kızını, istese çocukları,
baba,
eee,sende değiller mi demeyecek mi.
peki sizler o 1 hafta nereye kayboluyorsunuz. neredesiniz.?.
yersek değil mi:hulya:

Son düzenleyen: Moderatör:
güzelim sakın annenin görüştüğü erkekle göreseyim falan deme sakın haa senşnde basına musallat olur madem annen her türlü işi yoluna koymuş seni falan dinlemio o zaman sende babana anlat herşeyi ki adam boşu boşuna ladatılmasın ama şuda var bunun sonucları agır olabilir ki senin acındanda ööle bunu kaldırabilecekmisin önce bunu düşün kaldırabileceksen madem o zaman delillerinle birlikte babana git ama önce bi nabız yoklaması yap babanla sohbet et sonra bi şekilde konusmayı annene getir şöyle diyebilrsin baba son zamanlarda annemi ihmal ettiğin oldumu hiç yni hiç bööle düşündüğün oldumu gibisinden hani sana karsı tavrı nasıl die belki babanın ihmalinden kaynaklanıoda olabilr belki baban ööle bi ihmals etgiliosa düzeltir ve annen o sevgilisini bırakabilir ama baktın olmuo acıklamandan bsaka yolun yok tabi önce annene sööliceksin bunu tehdit gibi deil sadce buna daha fazla dayanamadıgını falan gibi ne diyeyim koly gelsin canm

değilmi ya... ama kk nın zeki kadınları yemezopuyorumnanaktan

yada yemiş gibi yapalım..

sorularımızın cevabını bekliyoruz.. -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…