valla canım bi sabah ola hayrola..gecenin hayrından gündüzün şerrii iyidr demişler..sen git uyumaya çalış...yarın emininim sana akıllıca tavsiyede bulunan birileri olacaktır..
arkadaşlar dün arkadaşım çok acil diye konu açmıştı ve annemin yaptıklarını anlatmıştı. bgn sizin dediğiniz gibi bilgisayara casus programı yükledim ve arkadaşımın evinden yaptıklrını,konuşmalarını izledik ve hatta kaydettik. KESİN OLARAK ALDATTIĞINDAN EMİNİZ ARTIK. bna bi akıl verin bu olayın önüne nasıl geçeblirim. Annem 42 yaşında, konuştuğu adamda maksimum 25 - 30 yaşında. adamın sevmediği belli,sürekli hakaret ediyo,küfür ediyo annemi kullanıyo. Napıcam şimdi çıkmazdayım. nolur yardım edin, lütfen..
zaten bn ilk başta bişiler olduğunu anladığımda tehdit ediodum. hiiiç umrunda deil, gülüp geçiyo, iyice yüzsüzleşti. yeri gelio bnde hakaret ediodum hiç gocunmuo bile. hatta bi kere vurdum kendine gel napıosun die hala aynııı..
adamla konuşurlarken adam sen git kocanın koynuna gir diyo,annemde ben onunla bişey yaşamıyorum sana söz verdim diyo. iğrenç kadın yaa.
babası erken saatte yatıyomus. tatile gittiğinden babasının haberi yokmus,annemlere gitcez cocuklarla demiş. kadın tek basına gitmiş arkadasımla gitcem diye,arkadasımda jeton yeni düsüyo.
anneniz " çocuklarla annemlere gideceğim" diyor babanıza..
tatiile o adamla çıkıyor..
1...peki babanız, sizi yada annenizi aradığı zaman , en azından annenizden sizi, sizden annenizi istemezmi telefonda, hepinizi tek tek mi arar?
2.. diğer konuda tek çocuk demişsiniz ama yukarıdaki mesajınızda "çocuklarla" ifadesini kullanmışsınız..
3...babanız bu kadar kıskanç bir adam, anneniz adamla tatile gidiyor, hafta sonu eve almaya bile kalkışıyor..
4.. babanızla anneanneniz küsmü? konuşmuyorlarmı? yani annenizin oraya gitmediği nasıl çıkmadı ortaya şaşırdım..
ya babanız da annenizi gözden çıkarmış zaten, yada siz şakasınız..
--------------------------------------------------------------------------------
babası erken saatte yatıyomus. tatile gittiğinden babasının haberi yokmus,annemlere gitcez cocuklarla demiş. kadın tek basına gitmiş arkadasımla gitcem diye,arkadasımda jeton yeni düsüyo.
diğer konudan alıntı.
çocuklarla anneme gideceğim diyor.1 hafta. yok oluyor.
peki
sizler neredesiniz o 1 hafta
anne güya sizlerle gidiyor. ama siz yoksunuz yanında. baba sizi aramıyor mu.? anneyi telefonda o 1 hafta aramıyormu.? anneyi aradı ,sizi istemiyor mu?
sizi aradı, anneyi istemiyor mu?.anneaneyi aradı,anneanne bende yok ki demiyor mu?
peki o 1 hafta içinde, anneanne evi arasa,baba açsa,kızını, istese çocukları,
baba,
eee,sende değiller mi demeyecek mi.
peki sizler o 1 hafta nereye kayboluyorsunuz. neredesiniz.?.
yersek değil mi:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?