Annemin Babam aldattn ispatladm. Yardm!

Evet annem iyice zıvanadan çıktı,içimdeki kini öfkeyi bilemezsiniz. Bu sordunun cevabı bu işte.

Sanırım bütün sorularınıza cvp verdim. daha da inanmadığınz bişe varsa sorun söyleyim. Gerçekten inanıpta cvp verenlere,yardımcı olmaya çalışanlara çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun.

olay buysa sen anneniiii durdurmalısın
yoksa annen boynuz takmaya devam edecek
biraz kaba olduuu ama ne yapım sinerlendimmm bennnn

Annen bilgisayar başındaysa burayı okumaz mı? Belki aklı başına gelir diyorum.
Bence mutlaka boşanmalarını sağlamalısın bir şekilde.
Söylediğine göre onun için takıntı olmuş artık. Vazgeçeceğe benzemiyor.:1no2:

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin.

bir ınsan neyse odur bence huylu huyundan vazgecmez. olan size ve babanıza olacak sizin için üzüldüm..

al bi msn adresi erkek olarak tavla anneni sonra ilerleyen konuşmalarda aslında kendinin bi aile dostu komşu vs olduğunu söyle tesadüf olmuş gibi ama isim verme sadece birdaha görmeyeyim falan gözünü korkut.

canım benim bence dayına babana söylememen şartıyla usulune göre söylemen olcakki annen senin ne kadar ciddi oldugunu anlasın.telefonla teyzelerinede söyleyebilirsin içinde oldugun çıkmazı..onlarda bi şekilde gelebilirler..

Son düzenleme:
anladığınız için tesekkür ederim. annemle telefonda konustum bugün. herseyi bildiğimi, elimde kanıtların oldugunu söyledim. konusmalarınıda biraz okudum,onada bildiğimi ıspatladım. ve sizinde dediğiniz gibi yarın teyzemleri arayacagımı söyledim. beni ve kardeşimi tehdit ediyo, bi daha dısarı cıkamıycamızı söylüyo. herkesi söyliycem dediğimdede "söylersen söyle,bende kendimi öldürür kurtulurum" dedi. cık git hayatımızdan seni istemiyoruz dedim,oda bende sizden kurtulmus olurum dedi. sanırım teyzemlere söyliycem ama ben bile utanıyorum.

arkadaşım senin mesleğinde bankacı yazıyor.gayet güzel bir şekilde çalışan bir bayansın.rahat bir şekilde işe gidip geliyor olman lazım.ee annen nasıl sizi tehdit ediyor.bir daha dışarı çıkamayacağınızı söylüyor?siz kaç yaşındasınız ki anneniz sizi böyle kısıtlayabilecek cümleler kuruyor,anlamış değilim.bunu açıklayabilirsen sevinirim.umarım herşey yoluna girer.allah anneni doğru yoldan ayırmasın.sizede allah kolaylık versin.

arkadaslar kafama takilan bir soru, casus programi o bilgisayarda yapilanlari tutmuyormu ayni bilgisyarda ? siz baska bir bilgisayarda nasil gordunuzki baska programmi? o zaman program ismini fln verin belki cok kisinin isine yarar.

arkadaslar kafama takilan bir soru, casus programi o bilgisayarda yapilanlari tutmuyormu ayni bilgisyarda ? siz baska bir bilgisayarda nasil gordunuzki baska programmi? o zaman program ismini fln verin belki cok kisinin isine yarar.

programın ismini yazmıstım aslında. okumadınız sanırım. teamviewer ismi programın arkadasım.

Son düzenleme:
evet annemlede konustum. 2 gün öncede teyzeme söyledim, ilk basta inanmadı ama kayıtları gösterince inandı. annemle konusmuslar dün, annem inkar etmiş ama teyzem herseyi gördüğü için bana inanıyo hala. bugünde annem aradı, konustugu adama olayları anlatmıs, kocam bosar ortada kalırım bende demiş. adam soguk soguk konusmaya baslamıs,sonrada sen ortada kalma hadi eyvallah demiş. bende ne bekliyodunki zaten dedim. bitti gibi gözüküyo bu kabus simdi.

cok zor bı durum allah yardımcın olsun babana soleme cunku tepkısı cok kotu olur ama bence bu evlılık devam etmesın kusura bakma annen ama bu yaptıgından snra yapıcaklarından ürktüm..

Delyy...yazdiklarin ve diger arkadaslarin yazdiklarini da okudum...biraz da annenin peceresinden bakmaya ne dersin...bile bile bu duruma dusmus olabilir mi sence?...bir cikis yolu arayisinda belli ki karisik akli,beli ki ilgiye ihtiyaci var yoksa kufur ve hakaretini kabul edermi ki o konustgu adamin...sen kadinsin,annen de kadin..onunla sen konusmalisin ve sadece siz bilmelisiniz bu olayi..anneni akrbalara babana rezil etmekle neyi tatmin edeceksin bi dusun..bir insan annesinin zayif ve dusus asagilanmis oldugunu gormek istemez ve inan bana seni en cok o yaraliycak..ayrica dinimizde birinin sucunu hatasini ortmek ahirrette bizim bir suc veya gunahin ortunmesi demek..iyi dusun sakin ol...annenle konus..ama yargilar gibi degil..lutfen...mantigini kullan duygusal hareket etme...sen ne cezasni verebilirsin ne de yargilayabilirsin,kizisin ama onu elinden tutabilirsin,yardimci ol lutfen..dogru adimi atman dilegiyle hoscakal canim.

bende senin durumundayım demiştin ben tamamıyla annemden aramızı kopardım bizimkisi kavgayla başladı herşeyi bildiğimi söyledigimde annem kendi halinden gayet rahat halada konuşuyomuş beni sildi elin adamıyla yoluna devam ediyor ama sen benim gibi yapma güzel güzel konuş ama kalbin kırıldı bir kere

iğrenç bir durum.şu bilgisayarlar eve girdi millette fırsat gözlüyormuş karısını kocasını aldatmaya.işte cesareti olmayan bunu sanalda yapıyor.allah islah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…