Annemin bana karsi tutumu :(

Bi an önce iş bulup tekrar calışmaya başlasanız..evdesiniz dahada cok üstünüze gelir.
Bende yıllardır calışırım ve aileme cok destegim var. Gecen annem dayımın eşi yengeme bana hiç para vermio. Hiç görmedim 1kuruşunu. Evlenmek için biriktiriyo herhalde falan demiş. Öyle cok üzüldümki. Ceyizimi kendim yapıyorum.üstüne babamada para veriyorum. Daha birde annemin evde ihtiyacı olan ne gelirse aklına alırım. Yaranılmıo yinede...

Valla kimseye bir şey vermeyeceksin aslında :(
babam da 9 aydır benim evimde kalıyor annem hasta diye, maddi belki çok şey yapamıyorum ama annemin bakımında elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. ama babam herkese ne 1 kuruşunu ne 1 yardımını görüyoruz diyor. artık yaranmaya çalışmayı bıraktım. odama kapanıyorum sadece anneme yardımcı olmam gerektiği zaman çıkıyorum.

konuyu açan arkadaşım, bir iş bul bence, paranı da artık bi taksite mi girersin araba vs. mi alırsın bişey yap ki annen el koyamasın. borcum var der vermezsin. annenin önüne dünyayı da sersen yaranamayacaksın belli

babam da 9 aydır benim evimde kalıyor annem hasta diye, maddi belki çok şey yapamıyorum ama annemin bakımında elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. ama babam herkese ne 1 kuruşunu ne 1 yardımını görüyoruz diyor. artık yaranmaya çalışmayı bıraktım. odama kapanıyorum sadece anneme yardımcı olmam gerektiği zaman çıkıyorum.

konuyu açan arkadaşım, bir iş bul bence, paranı da artık bi taksite mi girersin araba vs. mi alırsın bişey yap ki annen el koyamasın. borcum var der vermezsin. annenin önüne dünyayı da sersen yaranamayacaksın belli

Aynen öyle. İnsanogluna yaranılmıo. Ne kadar cok verirsen o kadar alıolar.
Gectigimiz ekimde nişanım oldu. Ne bi mekan tuttular nede eve koydular. Aşagıda dükkan var orda yaptılar nişanı. Lafada gelince bizim bitek kızımız kıymetlimiz.
10yıldır calışıyorum... kazandıgımı hep verdim... asla verirken canımı sıkmadım aksine vermem hoşuma gidiodu ama öyle degilmiş... acıyorum kendime.

Bi an önce iş bulup tekrar calışmaya başlasanız..evdesiniz dahada cok üstünüze gelir.
Bende yıllardır calışırım ve aileme cok destegim var. Gecen annem dayımın eşi yengeme bana hiç para vermio. Hiç görmedim 1kuruşunu. Evlenmek için biriktiriyo herhalde falan demiş. Öyle cok üzüldümki. Ceyizimi kendim yapıyorum.üstüne babamada para veriyorum. Daha birde annemin evde ihtiyacı olan ne gelirse aklına alırım. Yaranılmıo yinede...

Evet yaranilmiyor kesinlikle bi tesekkur bile etmiyorlar herseyim sorun suc oluyor.
Insan kendi evinde mutlu olamayacakmi rahat edemeyecek mi?

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Ben kendim icin biseyler yapmak istiyorum bu zamana kadar yapmadim.
En cok zoruma gidende ne yaptiniz ki yapiyorsunuz soyluyorsunuz ne anlami kaliyor ki diyorlar.
Yada bisey yapicam dedigimde he sen yaparsiniz sen hic bisey yapamazsin diyor tum sevkim kiriliyor :(

Aynen öyle. İnsanogluna yaranılmıo. Ne kadar cok verirsen o kadar alıolar.
Gectigimiz ekimde nişanım oldu. Ne bi mekan tuttular nede eve koydular. Aşagıda dükkan var orda yaptılar nişanı. Lafada gelince bizim bitek kızımız kıymetlimiz.
10yıldır calışıyorum... kazandıgımı hep verdim... asla verirken canımı sıkmadım aksine vermem hoşuma gidiodu ama öyle degilmiş... acıyorum kendime.

Su yazdigin hepsine katiliyorum millete tek kizimiz var vs vs diyorlar ama evdr zehir ediyorlar :( o kadar calistim kendime ait biseyim yok

Evet yaranilmiyor kesinlikle bi tesekkur bile etmiyorlar herseyim sorun suc oluyor.
Insan kendi evinde mutlu olamayacakmi rahat edemeyecek mi?

Su yazdigin hepsine katiliyorum millete tek kizimiz var vs vs diyorlar ama evdr zehir ediyorlar :( o kadar calistim kendime ait biseyim yok

Güya calıştın... sonuc yine sıfır...
Memur olup uzakta olmak vardı. Kendi evin... ohhh misss...
Yada kocişininde oldugu bi ev....
Offf offf efkarlandımmmmm

Güya calıştın... sonuc yine sıfır...
Memur olup uzakta olmak vardı. Kendi evin... ohhh misss...
Yada kocişininde oldugu bi ev....
Offf offf efkarlandımmmmm

Bendeeee

Yasadiklarimdan ders cikariyorum cocuklarima yapmayacagim ileride onu bu duruma sokmayacagim :( psikolojisini altust etmeyecegim

Bendeeee

Yasadiklarimdan ders cikariyorum cocuklarima yapmayacagim ileride onu bu duruma sokmayacagim :( psikolojisini altust etmeyecegim

Onunda isteklerine düşüncelerine kulak vericem...
Nişanlı olmama ragmen 14yaşındaki kızdan farkım yok gözlerinde. 26yaşındayım oysaki...

Onunda isteklerine düşüncelerine kulak vericem...
Nişanlı olmama ragmen 14yaşındaki kızdan farkım yok gözlerinde. 26yaşındayım oysaki...

Bende 25 yasindayim.
Mesela heves ediyorum konusuyorum annem sonucta iste nisanimda boyle yapicam dugunumde soyle yapicam diye yapamazsin edemezsin diyor.
Surekli yok sunun cocugu sunu yapmis siz biseye sahip olamadiniz cevap verdigim zamanda konusmuyorlar sanki hic biseye hakkim yok gibii

Bende 25 yasindayim.
Mesela heves ediyorum konusuyorum annem sonucta iste nisanimda boyle yapicam dugunumde soyle yapicam diye yapamazsin edemezsin diyor.
Surekli yok sunun cocugu sunu yapmis siz biseye sahip olamadiniz cevap verdigim zamanda konusmuyorlar sanki hic biseye hakkim yok gibii

En güzel düşüncelerini isteklerini paylaşıpda şevkini kırmazlarmı...ayyyyyy....
Bende annemle herşeyimi paylaşırdım. Dinlerdi ama yapınca sanki dinleyen o degil..
Acaba yinede sorun bizdemi dersin... biyerde yanlışlık yapan bizlermiyizdir?

Son düzenleme:
En güzel düşüncelerini isteklerini paylaşıpda şevkini kırmazlarmı...ayyyyyy....
Bende annemle herşeyimi paylaşırdım. Dinlerdi ama yapınca sanki dinleyen o degil..
Acaba yinede sorun bizdemi dersin... biyerde yanlışlık yapan bizlermiyizdir?

Evet sorun bizde her istediklerinde yaptik sorun etmedik ailemiz dedik kendi isteklerimizi erteledik onlara guvendik.
Simdi salak gibi kaldik ne oldu? Yaptiklarimizin karsiligini alabildik mi hadi aldik desek burnumuzdan gelir yada cok dil dokeriz.

Evet sorun bizde her istediklerinde yaptik sorun etmedik ailemiz dedik kendi isteklerimizi erteledik onlara guvendik.
Simdi salak gibi kaldik ne oldu? Yaptiklarimizin karsiligini alabildik mi hadi aldik desek burnumuzdan gelir yada cok dil dokeriz.

Aynen vallaa....
Aile olmak böyle olmamalı... itirazım var hakim bey :P

Aynen vallaa....
Aile olmak böyle olmamalı... itirazım var hakim bey :P

Yasadiklarimdan ders aliyorum ama benim kurdugum aile boyle olmayacak.

Bi soz var
Ailenin fakir olmasi senin kaderindir.
Ama esinin ailesinin fakir olmasi senin secimindir.
Tabii bizimki duygu fakirligi

Yasadiklarimdan ders aliyorum ama benim kurdugum aile boyle olmayacak.

Bi soz var
Ailenin fakir olmasi senin kaderindir.
Ama esinin ailesinin fakir olmasi senin secimindir.
Tabii bizimki duygu fakirligi

Rabbim duygu fakirliği vermesin...

valla aynı benim annem.sürekli elestiri.
ama benim annem babam sesesiyle cok zoor bi hayat gecirdi.yine de insan katlanamiyor
cok sinirli alıngan tahammülsuz.yine de onsuz bi hayat düşunmek bile istemem.

Bu konuda ne yaparsan yap degistiremezsin.bence psikolojik bi sorun.
Mesela abim cok sabırlidir.bazen bu kadar lafa karsı nasil susabilir sasarim ama o bile bazen dayanamiyor.alip bsaşini cukiyor evden.
kizlar için bu herzaman mümkun olmuyor tab8.
benim tavsiyem calısman yönünde...
evde oldukca bununla basetmek zorundasin.
Anca evlenince duymamazliktan gelip kafaya takmamayi başarabilirsin

Merhaba arkadaslar,

Bu aralar beni ciddi anlamda zorlayan bir konu var.Aslinda bu durum cok onceden beridir devam ediyordu ancak bu kadar zorlanmamistim.
Sorunum annem,
Biz uc kardesiz abim ben ve bide erkek kardesim var.Abim ne istediyse yapildi ama ben bisey istedigimde yok denildi yada cok yalvarmam gerekti.
Ben ailem icin defalarca kredi cektim abim evlenecek esya alinacak diye (bana sen cek biz odeyecegiz demelerine ragmen kredi cekildikten sonra odemeyi gectim sormadilar bile odeyebiliyormusun vs diye)
Elbette ki ailem icin biseyler yapmayi istedim ama ne yapiyorsun diye sorulmadi bile.
Hep calistigimda tum parami eve veriyordum zor durumda kalmasinlar diye sesimi fazla cikarmiyordum (babam asla bana para konusunda bisey demez parami bile almaz parami alan kisi annem)
Annem surekli ustume geliyor herseyime laf soyluyor yatmama kalkmama telefonla ugrasmama disari cikmama.Suan calismiyorum evde annemi dinlemekten biktim.
En son tartismamiz dun oldu sabah kalkmis durup dururken bana bagirmaya basladi ne oldu diyorum devam ediyor gencligin icin benimle konusma delirmissin sen dedi bende sizin yaninizda delirdim evet siz bu hale getirdiniz konusmam dedim.Konusmuyor benimle geberip gitsem umurlarlarinda degil.Onceden bunun gibi cok tartismamiz oldu cok anlatacaklarim var ama artik dayanamiyorum cok doluyum.Ve surekli benim ustume geliyor her ne olursa olsun ayni evde tatsizlik olmasin diye hakli bile olsam gidip ozur diliyorum.
Konu nereden aciliyorsa ne zaman evleniceksin evlen kurtulursun seni ne zaman istemeye gelecekler diyor.
Cok daraldim lutfen bi fikir verin hep ayni seyi yasamaktan hakli olupta ozur dilemekten :((

valla aynı benim annem.sürekli elestiri.
ama benim annem babam sesesiyle cok zoor bi hayat gecirdi.yine de insan katlanamiyor
cok sinirli alıngan tahammülsuz.yine de onsuz bi hayat düşunmek bile istemem.

Bu konuda ne yaparsan yap degistiremezsin.bence psikolojik bi sorun.
Mesela abim cok sabırlidir.bazen bu kadar lafa karsı nasil susabilir sasarim ama o bile bazen dayanamiyor.alip bsaşini cukiyor evden.
kizlar için bu herzaman mümkun olmuyor tab8.
benim tavsiyem calısman yönünde...
evde oldukca bununla basetmek zorundasin.
Anca evlenince duymamazliktan gelip kafaya takmamayi başarabilirsin

Calismayi cok istiyorum basvurular yapiyorum.
Ama bu durum bunaltiyor beni bugun neye soylenecek neyi sorun edecek diye soruyorum kendime.
Maalesef ki biz erkekler gibi cikamiyoruz disari cok kotuuu

Back
X