• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin bana olan davranışları

laleakat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
3
merhaba biliyorsunuz ki söz arefesindeyim bu süreçte annem sürekli olarak bi kulp buluyor başta söz tepsisini dahi oğlan alsın dedi oha dedim neyse sana telefon alsın dedi telefonum 13 telefonumu satacakmışım sözlüm bana telefon alacakmış onun dışında bunların üzerine pat diye kyk borcum geldi onu alırken bile onların faturalarını öderdim bursumdan artırıp onlara yollardım neyse babam ödedi sağolsun annemin dediği bugüne kadar hep para harcadın kimse senin paranı yemedi diyor babamın yazlık bi evi var sözlüm almanya'da oraya yerleşicez burda da bi evin olsun diyorlar ben de o yazlığı bana verin dedim biz niye milletin oğluna ev vereceğiz diyor ben bugüne bu kadar bu kadından bi fayda görmedim herkesle aramıza nifak koyar kız kardeşimi de kendi tarafına çeker gerçekten hak veriyor musunuz anneme

merhaba biliyorsunuz ki söz arefesindeyim bu süreçte annem sürekli olarak bi kulp buluyor başta söz tepsisini dahi oğlan alsın dedi oha dedim neyse sana telefon alsın dedi telefonum 13 telefonumu satacakmışım sözlüm bana telefon alacakmış onun dışında bunların üzerine pat diye kyk borcum geldi onu alırken bile onların faturalarını öderdim bursumdan artırıp onlara yollardım neyse babam ödedi sağolsun annemin dediği bugüne kadar hep para harcadın kimse senin paranı yemedi diyor babamın yazlık bi evi var sözlüm almanya'da oraya yerleşicez burda da bi evin olsun diyorlar ben de o yazlığı bana verin dedim biz niye milletin oğluna ev vereceğiz diyor ben bugüne bu kadar bu kadından bi fayda görmedim herkesle aramıza nifak koyar kız kardeşimi de kendi tarafına çeker gerçekten hak veriyor musunuz anneme
Aileniz yazlık evlerinin tapusunu neden sizin üzerinize versin ?

Haklı değil çok para isteyen az çocuk yapsın .

oğullarına her şeyi koşulsuz verirler ama iki kız kardeşiz neden her şey erkek kardeşime kalsın hak mı bu
Anne babanız hayatta; belki bir ihtiyaçları olacak ve o evi satıp parasını kullanacaklar. Neden size versinler ?
Sadece size değil hiçbir aile sağlıklarında çocuklarına tapu vb vermemeliler.

Haklı değil çok para isteyen az çocuk yapsın .
senden bir şey eksiliyor mu diyorum onun rızkına da ortakmışım diyorum sözlümün annesine anneler gününde hediye alayım diyorum daha ortada yüzük yok diyor ama önceki günlerde de daha ben konuyu bile açmadan annene ne alayım diye sordu.

Ay erkek kız ayrımı yapan annenize cadı gelin dilerim gelsin hakkindan .Bakın öylede olur siz karmaya birakin .Hayat bizden daha yaratıcı insanları yola getirmek konusunda derler .Gerçekten öyle .Ummadığın anda hiç beklemezken kalbini temiz sanırken.Siz aldırmayın .Ve sözlünuze annenizin lafına bakıp telefon bilmemne aldırıp lafını ettirmeyin.Tepsi muhabbeti ayrıca komik .Ne tepsiymis ve altından sanki

Anne babanız hayatta; belki bir ihtiyaçları olacak ve o evi satıp parasını kullanacaklar. Neden size versinler ? Sadece size değil hiçbir aile sağlıklarında çocuklarına tapu vb vermemeliler.
kendi oturdukları ev var artı bi ev paraları da var ben de çeyiz meyizle uğraşacağınıza onu verin diyorum zaten oturmayacağım erkek olunca farz oluyo

Haklı değil, senin en destek beklediğin zamanda sadece kendini düşünüyor. Yazlık ev konusu bencede olmamalı değmez elin oğluna, pişman ederler. Gerek yok. Lakin nişan tepsisini de kız babası yapsın; nişanı sen yapmayacaksın seni doğuran büyütenler yapması ve masrafını karşılamalı. Hatta sen sadece nişanına ne diyeceğini düşünmelisin, o konuda haksız annen. En ihtiyaç zamanında sana yıkmış yükü.

kendi oturdukları ev var artı bi ev paraları da var ben de çeyiz meyizle uğraşacağınıza onu verin diyorum zaten oturmayacağım erkek olunca farz oluyo
Siz 33 yaşında, yetişkin bir insan olarak ailenizden tam olarak nasıl bir çeyiz bekliyorsunuz ?

Nikahta imza atılana kadar annen böyle başında kaynanalığa devam eder, nikahtan sonra az durulur, sonra eşinin ailesine kinlenecek konu bulur yine kaynanalığı tutar. Evlenene kadar bir kulağını kapat annene. atsan atılmaz satsan satılmaz. Sen keyfine bak. Karaca'da güzel tepsiler vardı söz-nişan için.

Son düzenleme:
Ay erkek kız ayrımı yapan annenize cadı gelin dilerim gelsin hakkindan .Bakın öylede olur siz karmaya birakin .Hayat bizden daha yaratıcı insanları yola getirmek konusunda derler .Gerçekten öyle .Ummadığın anda hiç beklemezken kalbini temiz sanırken.Siz aldırmayın .Ve sözlünuze annenizin lafına bakıp telefon bilmemne aldırıp lafını ettirmeyin.Tepsi muhabbeti ayrıca komik .Ne tepsiymis ve altından sanki
hiç sorma hallettim ama inan utancımdan hiç böyle konuları açamıyorum çünkü henüz zamanı değil iş düğüne geldiğinde zaten elinden geleni yapacaktır buna eminim.
kendisi dün tutturmus kıyafet için para göndermem lazım sana diye ben sana böyle bir konu açtım mı diyorum rahat edemiyorum diyor yeri geldi mi el oğlu oluyor işte

erkek kız ayrımı hoş değil de sizin de yazlık isteyerek fazla dürttüğünüzü düşünüyorum. vermek istemiyor demek ki, borcunuzu harcınızı ödemişler okutmuşlar minnet etmeye zorlamayın. babanız da vermek istemiyorsa o hak işi sizin dediğiniz gibi olmuyor maalesef. haa ama evi çalışıp alan kişi babanızsa ve size vermek istiyorsa başka kimseye söz düşmez.

Söz tepsisinin falan da hesabı yapılmasın artık bu devirde ya. Bu tip saçma sapan ufak şeyler için zaten stresli bir süreç daha stresli bir hale getiriliyor hayatı bu kadar zorlaştırmanın ne anlamı var? Ayrıca telefonunuzu satmanızı ve sevgilinizin size yeni telefon almasını istemesi de çok saçma. Anneniz bu konularda haksız bence. Ama siz de tapu konusunda haksızsınız 3 kardeşsiniz sanırım, sizin üstünüze yapamazlar yazlığı. Erkek kardeşinize sürekli bir şey vermeleri ise başka bir konu, yazlığın sizin üstünüze yapılmasına sebep değil.

Siz 33 yaşında, yetişkin bir insan olarak ailenizden tam olarak nasıl bir çeyiz bekliyorsunuz ?
isterse 45 yasında olayım ne alakası var bununla tamamen kirli zihniyetlerinin eseri bunlar kız evden çıkınca naparsa yapsın ama oğlan hep yanı başı
evlendikten sonra hiç baba evine gelmeyen kuzenlerim var ben de buna tutuluyorum işte buna izin vermicem
annemin bir kadın olarak beni bu kadar aşağılamasına deliriyorum ben sanki ben ha deyince olacakmış gibi

erkek kız ayrımı hoş değil de sizin de yazlık isteyerek fazla dürttüğünüzü düşünüyorum. vermek istemiyor demek ki, borcunuzu harcınızı ödemişler okutmuşlar minnet etmeye zorlamayın. babanız da vermek istemiyorsa o hak işi sizin dediğiniz gibi olmuyor maalesef. haa ama evi çalışıp alan kişi babanızsa ve size vermek istiyorsa başka kimseye söz düşmez.
aynen öyle

Üzülmeyin kolay değil ama bosvermeye çalışın.En güzel günleriniz ilerde böyle sıkıntı ile hatirlamayin bence .

Söz tepsisinin falan da hesabı yapılmasın artık bu devirde ya. Bu tip saçma sapan ufak şeyler için zaten stresli bir süreç daha stresli bir hale getiriliyor hayatı bu kadar zorlaştırmanın ne anlamı var? Ayrıca telefonunuzu satmanızı ve sevgilinizin size yeni telefon almasını istemesi de çok saçma. Anneniz bu konularda haksız bence. Ama siz de tapu konusunda haksızsınız 3 kardeşsiniz sanırım, sizin üstünüze yapamazlar yazlığı. Erkek kardeşinize sürekli bir şey vermeleri ise başka bir konu, yazlığın sizin üstünüze yapılmasına sebep değil.
sözlüm almanya'da oraya yerleşeceğiz diyor trde işim yok diyor ama bunlar madem öyle burda bi ev alsın çeyizini koysun öyle gidin diyorlar sözlümün arkasında kimse yok baba 80 yasında

Back
X