- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi inciliboncuklu
Arkadaşlar bir ay önce yeni bir eve taşındık. Ailelerimizden farklı şehirde yaşıyoruz. İl dışı başka yere taşındık ve annemle babam yardıma geldi sağolsunlar. Ev yerleştikten sonra annem banyolar ve yatak odam da dahil evimin her noktasının fotoğrafını çekip kardeşime ve akrabalara göndermiş. Ben bunu başkalarından duydum ve benden izinsiz göndermesinden çok rahatsız oldum. Sizce abartıyor muyum? Siz olsanız rahatsız olur muydunuz?
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
Güncelleme: arkadaşlar bir husus yanlış anlaşıldı sanırım. Ben insanlar benim yatak odamı görürse hayal kurarlar filan demiyorum. Ben sadece benim evimin fotoğraflarının bana sormadan çekilip en az 15 kişi olan whatsap grubunda paylaşılmasından rahatsızım. Sizin yatak odanız özel olmayabilir ama benim için özel. Annem de bu düşüncemi biliyor. Bu duruma saygı duyulması gerekirdi diye düşünüyorum.
Son düzenleme: