• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemin beni umursamayışı, bağırıp küfürler etmesi

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
Bunu yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım. Ama verdiğiniz tavsiyeleri açıp açıp okumak için yazacağım
Ben istediği başarıyı elde edememiş biriyim üniversite sınavında. Çevresel faktörlerle fazla ilgilendim. İstediğim yeri kazanamayınca da sürekli geçmişe dönük yaşadım. Şöyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım vb.

Annemle bunu paylaşmak istedim. Bütün ihtimalleri değerlendirelim diye. Ki annem sınav zamanı ona sarıldığımda beni itip eeeeh ... git başımdan diyen biriydi. Şimdi de bu okul konularını açtım. İstediğim yerde olmadığımı bana yol göstermesini istedim. O da bana "yeter artık sen benim tansiyonumu şekerimi yükseltiyorsun bıktım senden" diye bağırmaya başladı. Param olsa terapiye giderdim ama yok. Babamı kaybettiğim için yetim aylığı alıyorum o da kiraya anca yetiyor.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Annem bir an önce işe girip sonra da evlenmemi istiyor. Bana hiç yardımcı olmuyor sadece hakaret ediyor.

Bunu yazıp yazmamak arasında çok kararsız kaldım. Ama verdiğiniz tavsiyeleri açıp açıp okumak için yazacağım
Ben istediği başarıyı elde edememiş biriyim üniversite sınavında. Çevresel faktörlerle fazla ilgilendim. İstediğim yeri kazanamayınca da sürekli geçmişe dönük yaşadım. Şöyle mi yapsaydım böyle mi yapsaydım vb.

Annemle bunu paylaşmak istedim. Bütün ihtimalleri değerlendirelim diye. Ki annem sınav zamanı ona sarıldığımda beni itip eeeeh ... git başımdan diyen biriydi. Şimdi de bu okul konularını açtım. İstediğim yerde olmadığımı bana yol göstermesini istedim. O da bana "yeter artık sen benim tansiyonumu şekerimi yükseltiyorsun bıktım senden" diye bağırmaya başladı. Param olsa terapiye giderdim ama yok. Babamı kaybettiğim için yetim aylığı alıyorum o da kiraya anca yetiyor.

Ne yapmalıyım bilmiyorum. Annem bir an önce işe girip sonra da evlenmemi istiyor. Bana hiç yardımcı olmuyor sadece hakaret ediyor.
Anneniz belli ki biraz hayal kırıklığı yaşamış ama bu sadece sizinle ilgili değildir.. Onu şimdilik hezeyanlarıyla başbaşa bırakın ve öyle kabul edin..

Bir gelecek istiyorsanız şu andan itibaren oturun sosyal hayatı bırakın ders çalışın. Dersaneye gidemiyorsanız Belediyelerin ücretsiz kurslarından faydalanın. Bütün Dersanelerin ,kursların ücretsiz denemelerine mutlaka katılın.

Ve lütfen bol bol soru çözün. Bütün boş anlarınızda abartı gelebilir belki ama gerçekten bütün boş anlarınızda soru çözün..

Anneniz çabanızı artık görsün..

Bana özelden herhangi bir adres bilgisi verin size Alanınızla ilgili soru bankası göndermek istiyorum.. Gerçekten çok samimiyim bir Öğretmen olarak bir Öğrenciye küçük de olsa faydam olsun.

Yeter ki isteyin inanın yaparsınız..

Anneniz belli ki biraz hayal kırıklığı yaşamış ama bu sadece sizinle ilgili değildir.. Onu şimdilik hezeyanlarıyla başbaşa bırakın ve öyle kabul edin..

Bir gelecek istiyorsanız şu andan itibaren oturun sosyal hayatı bırakın ders çalışın. Dersaneye gidemiyorsanız Belediyelerin ücretsiz kurslarından faydalanın. Bütün Dersanelerin ,kursların ücretsiz denemelerine mutlaka katılın.

Ve lütfen bol bol soru çözün. Bütün boş anlarınızda abartı gelebilir belki ama gerçekten bütün boş anlarınızda soru çözün..

Anneniz çabanızı artık görsün..

Bana özelden herhangi bir adres bilgisi verin size Alanınızla ilgili soru bankası göndermek istiyorum.. Gerçekten çok samimiyim bir Öğretmen olarak bir Öğrenciye küçük de olsa faydam olsun.

Yeter ki isteyin inanın yaparsınız..
İlginiz için çok teşekkür ederim. Yeterli kaynağım var sağ olun <3

Kaynağınız mutlaka vardır. Adres herhangi bir kargo adresi olabilir. Lütfen size dolu dolu, hatta istediğiniz bir yayının da olabilir..

Öğrenci adamın her daim farklı soru kitaplarına ihtiyacı olur çekinmeyin lütfen.

beni yanlış anlamayın
muhtemelen sizde elinin altında kaynağı vs olup aldırmayan yani çalışmayan sonra da oturup ah vah edenlerdensiniz

inanın bir büyük olarak insanın sabrı tükeniyor bir zaman sonra
birde annenizi dinlemek lazım

öğretmen arkadaşın dediği gibi sosyal hayatı bırakıp soru çözüp ders çalışacak mısınız?

Hiçbir anne bu hale kolay gelmez diye düşünüyorum. İnsan ilişkilerinde de 3 kere nasihat edersin bir arkadaşına dostuna hadi hatırı gönlü vardır 5 kere dinler kendince temennilerde bulunursun sonra da insan silkelenir yeter artık der bir daha bulaşmaz.
Anneniz eminim ki son raddeye kadar dayanmıştır. Şimdiden sonra yapacağınız kendi hayatınızı inşa etmek adına sadece çalışmak.

bir cok ebeveyn cocuklarina ders calis kizim/oglum der calismazlar, sosyal medyada veya disarda vakit gecirmek islerine gelir sonra istedigi basariyi elde edemeyince de sizlanirlar. Muhtemelen sizin durumunuzda boyle, haliyle annenizde bikmistir calis dedim zamaninda calismadin simdi ne dememi bekliyosun diye dusunmustur. Artik kendini kapatip calisma zamani tabi eger gercekten basarili olup iyi bir bolum kazanmak istiyorsan..

Bazen anne babalar da cok fazla dusunceli olmaktan sorunlarla bogusmaktan sıkılabilirler ve boyle tepkiler verebilirler uygun olmasa bile.Lutfen siz onunuze bakin. Derslerinize iyi calisin. Annenizi de boyle durumlarda cok takmayin. Bunalmis kadın da galiba ☺

Back
X