Annemin biricik kızı!

Iyi de kadın seninle imiş azıcık gelmiş torununu sevmiş onunla ilgilenmiş ne var bunda

Sebebini de biliyorsun o zorluk çekti diye ona şimdi iyi davranıyormuş

Baban da varsa annenin senin yanında işi ne

Bir de sen evin Asi kızıymışsın gibi bir hisse kapıldım o nedenle mi yalnız bırakmıyor

Bizde de babaya ve misafire yemegin iyi yeri verilir. Anne de kanat kemirmis yani kadin pirzola yiyip paula sakatat vermemis. Istiyo ki ablasi misafir muamelesi gormesin kucucuk torun sevilmesin tum ilgi paulun olsun

Bizde de babaya ve misafire yemegin iyi yeri verilir. Anne de kanat kemirmis yani kadin pirzola yiyip paula sakatat vermemis. Istiyo ki ablasi misafir muamelesi gormesin kucucuk torun sevilmesin tum ilgi paulun olsun
İşte annemde tıpkı sizin gibi düşünüyor...Amacım tavuğun iyi yeri kötü yeri değil ki...ablam daha bebek olmadan eniştemle geldiğinde annem bana "sen bizimle masaya oturma" derdi...ablamlar sorardı "aç değil misin?" diye annem "gitsin mutfakta yesin" derdi.

Masada yer yoktur ya da huysuzluk yapiyosundur ben cok objektif anlattigini dusunmuyorum askim kadin seni sevmese okudugun sehre niye gelsin seninle

Lohusa depresyonu olmus tedaviye ihtiyaci var, bi Allahin kulu bunu dusunmemis mi

Lohusa depresyonu olmus tedaviye ihtiyaci var, bi Allahin kulu bunu dusunmemis mi
Zamanında düşünüldü tedavisini de gördü. Hoş doktorun bu yönde bir tanısı olmamış ama eşi bu niyetle götürdü doktora..

Değişen bir şey olmadı . Emzirmedi, bakmadı. Çocuğun psikolojisi çok bozuk şuan. Bildiğin babayı anne sanıyor. Emin ol doğurunca meleklik mertebesine ulaşılmıyor.

Olabiliyor nasıl oluyor inanın bende anlamıyorum
Ama oluyor yani.cevremizde de goruyoruz.arkadasımın annesi hiç sevmezdi kızını varsa yoksa kucuk kardeşi sen onun yerini tutamazsın derdi.kız biraz inat biraz asi birazda basına buyruktu ama evlad
Şimdi evli annesi kızım yavrum.arkadasım annecim annecim. Diyor bir yanlıs varsa ikinizde de vardır diye düşünüyorum.

Kim sana doguranin melek oldugunu soyledi? Ben soylemedim cunku de? Senin kadinin psikiyatrist tedavisine ihtiyaci var. Konu sahibinin baska dertleri var napalim simdi o kadini

seni dizlerime yatirip popisine 2 saplak atasim geldi.
sende az degilsin bence, itiraf et ailenin kucuk asi yaramaz ufakligisin dimi :)

annen buyuk ihtimalle ablanin ezilmisliginden dolayi biraz abartiyor durumu.
dogru mu yaptigi degil ama kotu niyetli gelmedi bana.
aksi olsa yaninda olmaya calismazdi.

Son düzenleme:
Bilmeden yargilamamak gerek. Hani konu sahibi icin demiyorum ama komsumuzun iki kizi vardi. Biri bosbeleslikten okumadi evde yatar arkadaslariyla gezer tozardi. Surekli para harcar borc cikarirdi. Onun yuzunden surekli eve icra kagitlari geliyordu kadincagiz aglayip duruyordu. Kucuk kizi digerinin borclarini odemek icin lisede okulu yarim birakip calismaya baslamisti. Simdi bu kadinda anneme filan surekli buyuk kizi yerip kucuk kizini ovuyodu bizim onumuzde digerini daha cok sevdigini soyluyordu filan. Tabii ki dogru degil kizin psikolojisini iyice bozdular ama kadina o kdr aci yasatti ki kadin bi anda cokmustu yani. Ne zaman gelse agliyordu. Simsi bu kadina nasil kalkip dicen ayrimcilik yapma diye..

Kim sana doguranin melek oldugunu soyledi? Ben soylemedim cunku de? Senin kadinin psikiyatrist tedavisine ihtiyaci var. Konu sahibinin baska dertleri var napalim simdi o kadini
Sizin söylediğinizi iddia etmedim. Burda bu tarz yorumlar çok okuduğum için söyleme gereği duydum.

Konu sahibine yanlı anlatıyorsun dediğiniz için size bir örnek verdim kendi çevremden..

Bizim annenin ise psikiyatrlık bir durumu yok zira kaç doktor değiştirdi. Doktorlar vicdan sahibi yapamıyor.
iyi akşamlar size

Benim ablam farklı bir tür. Masayı kurmada,toplamada yardım etmez. Hep ben yapıyorum. Anneme diyorum yardım etsin her zaman o oturuyor ben iş yapıyorum diye o da bilmiyor musun yap diyince sinirlenir diyor. Sadece bu değil daha bir çok konu var böyle hanfendi kızmasın,rahatsız olmasın diye yaptığım şey. Ben de bıktım artık. Evde kimse ile ilgilenmemeye çalışıyorum. Annem çalışıyor yardımcı olmak için yemek yapıyorum,alışverişe ben gidiyorum, evi ben topluyorum ama ablam hiçbir şey yapmamasına rağmen en değerli o.

Bir de bu türler var. Evlat evlenince kıymetli oluyor. Boşanınca yine değer kaybediyor.

Anneden nasil nefret edilir bilemem ama anlayabiliyorum. Benimde halam hep kizini erkek cocugundan daha cok sevmistir. Buna bende sahidim. Kizini cok iyi besledi buyuttu oglu ise cocuklugunda hep kara kuru birseydi. Halam kaynanasindan hala nefret eder, kuzemini az cok kaynanasi buyuttu sevmemesi de bu yuzden sanirim. Simdi öyle mi hala bilmiyorum cok yakin degiliz ama olabiliyor. Yazik tabiki evlat ayirmak. Ablanizi da anlamadım evli cocuklu hala ne kiskancligi? Ben kardeslerim tok olsunda ac kalayim hic farketmez. Birsey alacak olsam onlara da bakarim ki onlar evli ben bekarim.

Her turlusu var iste ama kardes deyince benim icim titriyor, kiskanmak ne demek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…