- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Bizde de babaya ve misafire yemegin iyi yeri verilir. Anne de kanat kemirmis yani kadin pirzola yiyip paula sakatat vermemis. Istiyo ki ablasi misafir muamelesi gormesin kucucuk torun sevilmesin tum ilgi paulun olsunIyi de kadın seninle imiş azıcık gelmiş torununu sevmiş onunla ilgilenmiş ne var bunda
Sebebini de biliyorsun o zorluk çekti diye ona şimdi iyi davranıyormuş
Baban da varsa annenin senin yanında işi ne
Bir de sen evin Asi kızıymışsın gibi bir hisse kapıldım o nedenle mi yalnız bırakmıyor
İşte annemde tıpkı sizin gibi düşünüyor...Amacım tavuğun iyi yeri kötü yeri değil ki...ablam daha bebek olmadan eniştemle geldiğinde annem bana "sen bizimle masaya oturma" derdi...ablamlar sorardı "aç değil misin?" diye annem "gitsin mutfakta yesin" derdi.Bizde de babaya ve misafire yemegin iyi yeri verilir. Anne de kanat kemirmis yani kadin pirzola yiyip paula sakatat vermemis. Istiyo ki ablasi misafir muamelesi gormesin kucucuk torun sevilmesin tum ilgi paulun olsun
Yav gogus kalmis paul begenmiyor en guzel yer bence gogus anne kanat kemirmis yazik
Masada yer yoktur ya da huysuzluk yapiyosundur ben cok objektif anlattigini dusunmuyorum askim kadin seni sevmese okudugun sehre niye gelsin seninleİşte annemde tıpkı sizin gibi düşünüyor...Amacım tavuğun iyi yeri kötü yeri değil ki...ablam daha bebek olmadan eniştemle geldiğinde annem bana "sen bizimle masaya oturma" derdi...ablamlar sorardı "aç değil misin?" diye annem "gitsin mutfakta yesin" derdi.
Kuru daha iyi bence :/haha yok yahu göğüs kuru oluyor but iyidir:))
ama kanat cidden en kötü yeri buna katılıyorum..
Beni sevdiği için gelmiyor çok para harcamayım diye geliyor.10 kişilik yemek masası?Masada yer yoktur ya da huysuzluk yapiyosundur ben cok objektif anlattigini dusunmuyorum askim kadin seni sevmese okudugun sehre niye gelsin seninle
Lohusa depresyonu olmus tedaviye ihtiyaci var, bi Allahin kulu bunu dusunmemis miasude_bahar insanın kendisi böyle değilse ve etrafında böyle anneler yoksa inanası gelmiyor ama maalesef var bunlardan..
Benim burnumun dibinde sırf erkek olmadı diye, tip olarak da kendine benzemiyor diye 1.5 yasındaki bebesini açık açık itip kakan bir anne var. Herseye inanıyorum artık
Zamanında düşünüldü tedavisini de gördü. Hoş doktorun bu yönde bir tanısı olmamış ama eşi bu niyetle götürdü doktora..Lohusa depresyonu olmus tedaviye ihtiyaci var, bi Allahin kulu bunu dusunmemis mi
Kim sana doguranin melek oldugunu soyledi? Ben soylemedim cunku de? Senin kadinin psikiyatrist tedavisine ihtiyaci var. Konu sahibinin baska dertleri var napalim simdi o kadiniZamanında düşünüldü tedavisini de gördü. Hoş doktorun bu yönde bir tanısı olmamış ama eşi bu niyetle götürdü doktora..
Değişen bir şey olmadı . Emzirmedi, bakmadı. Çocuğun psikolojisi çok bozuk şuan. Bildiğin babayı anne sanıyor. Emin ol doğurunca meleklik mertebesine ulaşılmıyor.
Sizin söylediğinizi iddia etmedim. Burda bu tarz yorumlar çok okuduğum için söyleme gereği duydum.Kim sana doguranin melek oldugunu soyledi? Ben soylemedim cunku de? Senin kadinin psikiyatrist tedavisine ihtiyaci var. Konu sahibinin baska dertleri var napalim simdi o kadini
Bir de bu türler var. Evlat evlenince kıymetli oluyor. Boşanınca yine değer kaybediyor.Olabiliyor nasıl oluyor inanın bende anlamıyorum
Ama oluyor yani.cevremizde de goruyoruz.arkadasımın annesi hiç sevmezdi kızını varsa yoksa kucuk kardeşi sen onun yerini tutamazsın derdi.kız biraz inat biraz asi birazda basına buyruktu ama evlad
Şimdi evli annesi kızım yavrum.arkadasım annecim annecim. Diyor bir yanlıs varsa ikinizde de vardır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?