- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Ya yuh artik sizde yani niye masaya oturma git mutfajta ye diyodu peki bence abartarak kendi tarafinizdan anlatiyosunuz nedenlerinide anlatin.İşte annemde tıpkı sizin gibi düşünüyor...Amacım tavuğun iyi yeri kötü yeri değil ki...ablam daha bebek olmadan eniştemle geldiğinde annem bana "sen bizimle masaya oturma" derdi...ablamlar sorardı "aç değil misin?" diye annem "gitsin mutfakta yesin" derdi.
Seninki de birsey mi?Belki defalarca...Sürekli bana ablamı savunur kendince neden çok sevdiğini anlatır ve konu kapanır.
Şu yorumu okumuyor mu bazıları çok merak ediyorum.Üvey değilim ama 40'ına yakın doğurmuş beni annem.Çalışıyormuş ben evde tek kalamadığım için mecbur işi bırakmak zorunda kalmış falan...Bir de küçükken bir adam benimle arkadaşımı adres sorma bahanesiyle apartmanın içine sokmuştu ama ben kaçmıştım.Ondan beri annem bana "deli,aptal" gözüyle bakıyor.Komşular sanırım muayene etmişler beni adam bir şey yaptı mı diye ona da çok bozulmuş canı sıkılınca başıma kakar
Üvey değilim ama 40'ına yakın doğurmuş beni annem.Çalışıyormuş ben evde tek kalamadığım için mecbur işi bırakmak zorunda kalmış falan...Bir de küçükken bir adam benimle arkadaşımı adres sorma bahanesiyle apartmanın içine sokmuştu ama ben kaçmıştım.Ondan beri annem bana "deli,aptal" gözüyle bakıyor.Komşular sanırım muayene etmişler beni adam bir şey yaptı mı diye ona da çok bozulmuş canı sıkılınca başıma kakar
Ohooo sizinkide dertmi benmkinin yaninda diyesim geldi
Benim annemde sirf erkek olduğu için abime hep herseyin en iyisini yedirir alir bana tavugun kemikleri abimin artanlari kalır di
Liseyi sehirde yurtta okudum 2000 li yillarda abimde ayni sekilde bi erkek yurdunda kaldi abime 1000 tl para ve her ihtiyaci alindi bana da sen kızsın para lazm degil diye 2.5 tl verildi ve bana yurt Müdürümüz acıdıda burs verdi
Simdi evliyim abim bekar şükür mitluyum ama icimden hiç cikmaz annemin keşke dogmasaydn keske gidisin olurda şu evden dönüsün olmaz neden dogurdumki seni laflari
Haa bunlarn sebebide benm asi olusum falan da değil sırf kız olmam yani yoksa evin her işini ben yapardm calistim bütün paramı eve verdim yaranamadım abimse evde ne var ne yok somurdü bi sürü borç yapti ama ben kötü evlat oldum o iyi evlat çünkü o soyisimlerini devam ettirecek ben elin kapısına gidecektm
Konu sahibi üzülme derim boşver sen kendi hayatini kur okulunu oku isini eline al boşver annen seni masaya oturtmasn yani en azından mutfakta ye diomus benim annem soğuk karlı gecelerdebi tabak corbayla bahcede yedirirdi bana sırf abim rahat rahat otursun sofraya ben kalabalk etmeyeym diye
Şimdi de ayni devam ama benim mesafm var artık eşim hayatmn merkeznde ve oğlum gerisi hikaye
Benm bi çocuğum daha olsa ayırırmıym asla ama evet evlat ayiranlar da var napalm bu da vizim kaderiniz
E insan yikiliyo ama annedir oda öyle gormüstür diyorum şükür atlattım kolay olmasadaGözüm doldu okurken. Hele şu erkek ayrımından iyice tiksiniyorun. Doğurmasaydın ulan kız olduğunu görünce oracıkta boğuverseydin daha az canı acır insanın..
Para meselesine gelince esas kız evladın eline çok para vericen ki cebinde 3 kuruş parası olan erkeği halt sanıp peşinden gitmesin. Esas erkeğin paraya ihtyacı olmaz. kızın ağdası var kuaförü pedi. Türlü kişisel bakım ihtiyaçları. Değişik giyinmek ister.. Ne demek parasız başka şehre göndermek..
Hepsini atlatmışsın çok şükür. Geçmişler olsun..
ben annenin yerinde olsam kızım öyle bir olayla karşılaştığında üzüntümden kahrolur unutması için elimden geleni yapardım komşularıma da bir carlardım siz benden habersiz nasıl kızımı muayane edersiniz kafanızca diyeÜvey değilim ama 40'ına yakın doğurmuş beni annem.Çalışıyormuş ben evde tek kalamadığım için mecbur işi bırakmak zorunda kalmış falan...Bir de küçükken bir adam benimle arkadaşımı adres sorma bahanesiyle apartmanın içine sokmuştu ama ben kaçmıştım.Ondan beri annem bana "deli,aptal" gözüyle bakıyor.Komşular sanırım muayene etmişler beni adam bir şey yaptı mı diye ona da çok bozulmuş canı sıkılınca başıma kakar
Bu tür vakalarda mutlaka altından bi yaşanmışlık çıkıyor malesef canım. Her anne kendi canının parçası olan evladını sever. Ama yaşanmışlıklar işi bozuyor. Benim annemde benden 3 yaş küçük kızkardeşimi çok daha sever. Ve ben anneme ev işlerinde ne kadar yardım etsemde asla yaranamadım. Kardeşim biraz asidir. Anneme küfreder hakaret eder. Ama annem hala onu alttan alır. Ergenlik döneminde diye bişey demek istemez. Her zaman bana neden böyle davrandığını düşündüm. Ve eskiden annem ben 5-6 yaşlarındayken beni dövdüğü için babamdan dayak yemişti. Ve babam anneme ilk defa el kaldırmıştı. Annemde ben sebep olduğum için bana gıcık kaptığını düşünüyorum. Belki mantıksız ama aklıma başka birşey gelmiyor. Bende asla annemle münakaşaya girmemeye çalışıyorum. Soru sorunca evet hayır derim o kadar. Arkadaşlarımı ilişkilerimi de paylaşmam. Çünkü sır anlatacak kadar anneliğini görmedim!!Merhaba Sevgili Hanımlar,
Bazen keşke hiç doğmasaydım diyorum.KISS'i hatırlayınca bu düşüncemden vazgeçiyorum.
Bayanlar,benim sorunum annemle.Yıllardır,çocukluğumdan beri yapmadığı kalmadı bana ama sanırım halâ hırsını alamıyor.
Ablam 4 ay önce doğum yaptı.Annem benim üni okuduğum şehirde benimle kalıyordu.Tatilde geldik şimdi bebeğe annem bakıyor.Annem bu ablamı her zaman kayırır.Ablamın üzerimdeki emeklerini inkar edemem ama kendisinin bazı huylarından nefret ediyorum.Büyük ablamın maddi durumu iyi.Bana hep hediyeler alır.Aynı şekilde diğer ablamada alır ama ablam bana alınanları kıskanır.Büyük ablam bana ne yaptıysa ne aldıysa daha fazlasını kendi çocuğunada yapsın istiyor.Annemle aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz.Geldiğinden beri yüzüme dahi bakmadı.Hep torunuyla hep kızıyla.Aklı sıra beni kıskandırmaya çalışıyor.
Buraya bu konuyu açmama sebep olan olay,annem tavuk pişirdi bütün tavuk.Butun birini ablama diğerini babama verdi iki kanadıda kendi yedi.Bana "Paul de bulsun bişey yesin" dedi.
Annemden nefret ediyorum.Hemde bütün kalbimle.Annedir falan diye demeyin sakın!!!
Size sorum şu,onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Suratım asılıyor babam kızıyor.Odama gidincede kızıyor.
Iki gün daha burdalar napıcam ben????!
Ben inanamıyorum böyle anneleri duyunca ama var işte çok yazık çoook,Annenin evladı açken, nasıl boğazından geçer o yemek hiç anlamam. Sonra da haktan hukuktan dem vururlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?