Annemin biricik kızı!

canım benım annem sevgilim var diye beni dövdü lisede ablam sevgilisi ile aynı evde yaşıyor resmen ona laf yok laf etsem babama fln söylesem yüzüme bakmaz daha

kaç yaşına gelmişsin madem aileni sevmiyorsun gir işe çalış oku kendi hayatını kur uzak dur ailenden. kimin kılıcını sallıyorsan ona eyvallah diyeceksin

Gülerek deseydiniz ya "Ooo anne, butun biri babama, bir ablama, kanatlar sana. Bana da bulsun bişey yesin diyorsun. Evlat ayırmaya başlamışsın, hayırlı olsun :)" "Ay kız anne, evlada böyle yapıp boğazından nasıl geçecek, ne fenasın :)" "Ayyy anne gören annem değil kaynanam sanır böyle yapılır mı evlada ya :)" vs. İçinize atmayın. Her dediğine gülerek cevap verin. Gülerek söyleyince bir şey diyemezler. Kızarlarsa daha fazla şakaya vurun. "Aman ne narinmişsiniz :)" Veya laf sokarlarsa, "Ayy yine mi eski defterler, hadi kaçtım ben" deyip gülerek kaçın vs. Suratınız da asılmamış olur. Bir de böyle deneyin bakalım.

Bir de anneniz veya babanızla bağlantı kurabileceğiniz bir konu vardır. Onlardan bir şey öğrenmeye çalışın. Mesela babanıza soy ağacınızı sorun veya çocukluğunu, kendi anneanne veya babaannesini, iyi yaptığı o şeyi (işi, tamir vs.) nasıl yaptığını. Annenizden mutlaka öğrenebileceğiniz bir şey vardır. O böreği/tatlıyı/el işini nasıl öyle yaptığını vs. Beraber yapmayı teklif edin. Sizinle ilgili değil de kendileriyle veya bir işle ilgili konuşunca vakit daha hızlı geçer.

erkeklere genelde kadınlar servis yapar ablanızda yeni bebekli onada koymuş bence burdaki olay bulsunda yesin değil biraz bişeylere el sürsün.

tavuk için annenizden nefret etmeyin
Son cümleye yarildim

Aranizda birsey gecmedigine eminmisiniz, evde yemek pisiriyor kendileri Erol Tas gibi paylasiyorlar, O da bulsun birsey yesin mi diyor anneniz ????
Uvey falanmisiniz ? Son cocuksunuzya zorla falan mi dogurmus sizi ? Cidden anormal mis durum yani.

Butları biz yiyelim ama sen kızma. Ablanı sevelim ama odana kaçma. Oldu. Dünyaya getirdi diye istediği gibi davranamaz. Boyun eğme. Ki rock dinleyicisi boyun eğmez :) baş kaldırır!!

Yok artıkkkk. Anneye bak!!!!

Üvey değilim ama 40'ına yakın doğurmuş beni annem.Çalışıyormuş ben evde tek kalamadığım için mecbur işi bırakmak zorunda kalmış falan...Bir de küçükken bir adam benimle arkadaşımı adres sorma bahanesiyle apartmanın içine sokmuştu ama ben kaçmıştım.Ondan beri annem bana "deli,aptal" gözüyle bakıyor.Komşular sanırım muayene etmişler beni adam bir şey yaptı mı diye ona da çok bozulmuş canı sıkılınca başıma kakar

Bunlar çok kırıcı şeyler ama yaa... Sen yüzüne vuruyor musun adam beni götürene kadar nerdeydin komşular öyle yaparken nerdeydin diye?

Tamam anlaşıldı.

Genelde 40'na yakın istenmeyen gebeliklerde olabiliyor canım bu.

Bu durumla yüzleşecek kadar büyüksün . Bırak yüzleş, bazıları senin bu yaşadıklarını öyle bir içine atıyor ki hayatları boyunca geliştirdikleri saçmasapan savunma mekanizmalarının arkasına saklanarak kendilerini annelerine sevdirmeye çalışarak geçiriyorlar ömürlerini ..

Sonuç tatminsiz ve mutsuz bireyler..

Boşver; emin ol yalnız değilsin. Dünyada tek senin başına gelmiş gibi hissetme lütfen bu durumu.

Anlattiklariniz bir anneden nefret etme duygusu icin cok fazla haksizlik.
Bir donem geciriyor olabilir anneniz.ablanin ona cok daha ihtiyaci var belliki..2 gunde siz bile gidip ablanizin cocuguyla degilde yegeninizle vakit gecirip ilgilenebilirsin.

Ben merkezci geldin bana.tavuk konusunda belki senin yemek ayirimi yapmayacagini dusundu.annemde bunu yapar.kardeslerim icin ozel yemek yapar cunku herseyi yemezler.
Bigun olsun ayirim yapiyor diye dusunmedim aksine yardim ettim.
Ben uzak sehirde evliyim.annem ablam ve 2 cocuguyla ilgilenmekten beni cogu kez ihmal eder.aksine destek olurum her zaman.
Biraz yapici olun.farkli dusunun..
Iki cumle ile anlattiklariniza gore yorumum bu

Ergence düşünüyorsunuz ve abartıyorsunuz bence...

Konularını trollemeden açamıyor musun kuzum sen?
İki gün daha yeni doğmuş yeğenini sev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…