- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
delil derken ne bekliyorlarmış allahım ya. siz tekrar arayın şikayet hattını. iş yerinde kamera vs vardır illaki delil bulunur.
Bimer e yazin ama isten ciktigini degil cikartildigini ve bu donem icinde maas ve prim odemesi yapilmadigini belirtin. Bu iki ay boyunca anneniz muhtemelen birkac kisi ile tanismis isimlerini biliyordur. Daha once sikayet hattini aradiginizi ama sonuc alamadiginizi delil istediklerini ancak orda calisanlarin disinda elde bir delil bulamayacaginizi kamera kayitlarinda annenizin varligini ispatlanabilir oldugunuda belirtin
Direk bimere çalışma ve sosyal güvenlik kurumuna şikayet edin. En geç 2 hafta içinde müfettişler denetlemeye giderler . Öyle şikayet hattıyla falan olmaz
Aradigimiz sgk nin sikayet hatti ama avukata danis dediler
Ulasirlar ayni seyi yasadim mufettisler yapilan incelemede hakli oldugumu isyeri ile iletisime gecip ucret odemesi almami soyleyen bir belge gonderdi. Onlarada yuklu meblag ceza kesildi ancak ben hala birikmis odemeleri alamadim :) 4.yildayizElimizde bi kamera kaydi yok ama isyerinin kamera kaydina ulasabilme sansimizda yok bimere sikayet edip arastirma yapildiginda o kayitlara ulasirlar mi acaba ?
Bimer başka bir kurum. Mail yoluyla iletişim kuruyorsun. Tavsiye ederim. Şimdiye kadar kimi şikayet ettiysem lehime sonuçlandı. Orda senin hakkını savunmaktan çok işlerin nasıl işlediğine bakıyorlar.
Delili onlar temin eder merak etme sen. Annen tek değil ya, parasını alamasa bile karşı tarafı zor durumda bırakırEvet biliyorum bende ama delil olmayinca bi ise yaramaz diye düşünmüştüm
şikayet hattı kafayı yemiş.
evrak kayıttan şikayet dilekçesini geçirsinler sgk bırakmaz o işyerinin yakasını.
İcraya verin .Ulasirlar ayni seyi yasadim mufettisler yapilan incelemede hakli oldugumu isyeri ile iletisime gecip ucret odemesi almami soyleyen bir belge gonderdi. Onlarada yuklu meblag ceza kesildi ancak ben hala birikmis odemeleri alamadim :) 4.yildayiz
Icra tebligi yapildi ancak isyerini terkettikleri icin bikac adres daha bulundu onlarada teblig cikarildi. O da olmazsa ilanen teblig yapilip ihtiyati koyucak avukatimiz. Isci alacaklari 1.sirada alacakli oldugundan iflas dahi gostermis olsalar ilk alacakli biziz diyor ama benim artik hic umidim yok.İcraya verin .
4 yılda isyeri sahibinin üstine araba vs birsey bulamadı mı avukat .Icra tebligi yapildi ancak isyerini terkettikleri icin bikac adres daha bulundu onlarada teblig cikarildi. O da olmazsa ilanen teblig yapilip ihtiyati koyucak avukatimiz. Isci alacaklari 1.sirada alacakli oldugundan iflas dahi gostermis olsalar ilk alacakli biziz diyor ama benim artik hic umidim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?