Annemin Davranışları :(

meLike_18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
275
0
96
Çankırı
Merhabalar :) Hemen konumu anlatıyorum,Beniim erkek arkadaşım var ve şuan askerde :) Asker yareniyim.. Annem erkek arkadaşımı istemiyor sürekli sevmediğini dile getiriyor.Aslında bir işi var bir matbaada mı,nalburdamı ne çalışıyor.Ama annem onu iş olarak görmüyor.İşi olmayan birini napıcaksın,sen niye buna bu kadar bağlısın falan diyo.Benim daha önceden bi sevdiğim vardı ama o beni sevmedi.Ondan sonra ilk defa sevdim,sevildim.Beni anlıyor,dinliyor ve destekliyo fikirlerimi.Olursa ciddi olsun dedik şu saatten sonra dalga için olmasın.Ciddi düşünüyoruz ama annem yemin ediyo asla vermem seni ona diye dün birsürü bağırdı çağırdı.Çarşı iznine çıktı konuştuk nette,annem ona bile kızdı bağırdı kaç saattir konşuyosun bu kadar konuşma yeter falan gibisine.Ona bu iş konusundan sorun olduğunu güzel bir dille açıkladım.Bana dedi ki küçük bir iş için seni bırakacak değilim,ben seni o kadar az sevmedim dedi.Ve devlete ait işe girmek için elimden geleni yapıcam,senin için tekrar üniversite sınavına gircem barajı aşarsam beden eğitimi öğretmenliği için okuycam,Daha olmadı senn gittiğin üniversiteye geçiş yaparım.Ben seni bırakmak istemiyorum dedi.Bende bende seni seviyorum biz birlikte olursak herşeye katlanırsak bunlarıda atlatırız bunun içinde çaba sarf etmeliyiz dedim.Pes etmek yok dedik.Dün annem epey kızdı bağırdı.Karşıma aldım annemi neden bunu yapıyosun dedim,niye hiç anlayış göstermiyosun dedim.İlk defa sevdim,sevildim ama sen olmaz diyosun.Evlenirsenz eşya falan almam diyosun anne neden dedim.Bilmiyorum istemiyorum daha çok küçüksün bu yaşta evlilik mi olur dedi.Yaşım 18 evet erken bi yaş ama ben hemen evleniyim demiyorum ki sadece erkek arkadaşımı sevsin kabul etsin ve ona bi şans versin.En azından üniversiteyi bitirdiğimde nişan olur diye düşünüyoruz.Annem ben istemiyorum diyo elin hizmetçiliğini mi yapıcan diyo babası ev eşyası alıp borcu size yıkarsa ikinizinde tam mesleği yok napıcan diyor.Tamam haklı ama beni hep babamla tehdit ediyor.Babana söylüycem diyo,baban bu yaptığını duysa kızım bunu bana niye yaptın,güvenimi sarstın ben senden bunu beklemezdin niye yaptın söle dese ne dersin diyo.Hep beni bu şekilde azarlıyo tehdit ediyo.Ağlamaktan bişey yapamıyorum.Karşıma alıp konuşuyorum 1-2 gün düzeliyo sonra gene başa sarıyo.Napıcam ben sizce neden bunu yapıyo annem ? :/:2::2:

ohohoooooo daha doğmamış çocuğa don biçiyorsunuz.
dur bi hele. annenin bu işlere karışması için daha erken.
ilk önce bir gelsin askerden işe başlasın. eline ekmeğini alsın sonra ciddi düşünüp annen araya girer.
sen ilk önce sanki normal bir arkadaşmışsınız gibi devam et, sonra ciddileştirin.

"Aslında bir işi var bir matbaada mı,nalburdamı ne çalışıyor" Sende pek bilmiyorsun sanırım nerede çalıştığını. Pek belli ciddi olduğunuz. Önce okulunuzu bitirin, mesleğinizi elinize alın herşey sırasıyla. Bembeyaz güzel bir gelinlik giymek istemez misin? Bunların hepsi parayla o da işle oluyor annen haklı.

Daha çok küçüksün ki zaten...
Hem niçin böyle bir beklentidesin? Niçin annen sevsin ki?

Sen daha sevgilinin nerde çalıştığını, ne iş yaptığını bilmiyorsun,
annenin nasıl davranmasını bekliyorsun ki?

Son düzenleme:
Ooo üniversite bitene kadar, kim öle kim kala canım.
Şimdiden düşünme bunları. GÜnü gelince, olacağına varır her şey.

:) daha çok var
şımdılık bunları düşünmek ıçın çok erken
ne sen kendını üz, ne de annenı
zamana bırak daha 18 yaşındasın belkı başkaları çıkar karşına

hem cıddı anlamda sevgılının ne ış yaptığını bılmıyor musun?
Ne zamandır berabersınız

Canım senin ki şartlandırma annenin tepkisi ile inatlaşma olmuş ki sen bile net olarak ne iş yaptığını bilmiyorsun. Yaşın genç daha üniversiten bitecek bu zaman zarfında düşünce yapın yaşam biçimin değişecek o insanı belki beğenmeceksin uyuşmadığını göreceksin. Bu yaşta ciddi ilişkiler evlilik ile sonuçlansa da genel olarak pişmanlık yaratıyor.

Simdi herseyden once bir karar verelim "MATBAA" mi "NALBUR" mu? Sen once sevgilinin(!ki buyuk ihtimal nette bulunmus ve daha yeni gorusulmeye baslamis -sevgili-) ne is yaptigini ogren ondan sonra diger konulari irdeleriz... Nisan dugun evlilik okul o bu ..... O konulara daha cok var

var bir matbaada mı,nalburdamı ne çalışıyor
ne demek canm
sevgilinin işini tam olarak bilmiyormusun
Biliyorum o gün tam aceleyle yazdım.Matbaada çalışıyor.
İşi var ama annem devlet işi değil diye kabullenmiyor işini.
Haklısınız okulumu bitiricem :) Matbaada çalışıyor eminim :)

Ooo üniversite bitene kadar, kim öle kim kala canım.
Şimdiden düşünme bunları. GÜnü gelince, olacağına varır her şey.
Öyle hayırlısı :)
Biliyorum o gün aceleylee konumu açıp netten kalkmak zorunda kalmıştım,Matbaada çalışıyor :) 4 ay oldu.
bilmiyorum ki hayrılısını diliyorum
Matbaada çalışıyor evet netten tanıştık ama 5-6 kere buluştuk,şuan zaten askerde kendisi .

Birkaç yıl sonra görüşlerin bile değişebilecekken neleri neleri planlıyorsun..

İlerisini bilemem hayallerindeki gibi mi ilerler ama..

Bence sen erken yaşlanacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…