Merhabalar :) Hemen konumu anlatıyorum,Beniim erkek arkadaşım var ve şuan askerde :) Asker yareniyim.. Annem erkek arkadaşımı istemiyor sürekli sevmediğini dile getiriyor.Aslında bir işi var bir matbaada mı,nalburdamı ne çalışıyor.Ama annem onu iş olarak görmüyor.İşi olmayan birini napıcaksın,sen niye buna bu kadar bağlısın falan diyo.Benim daha önceden bi sevdiğim vardı ama o beni sevmedi.Ondan sonra ilk defa sevdim,sevildim.Beni anlıyor,dinliyor ve destekliyo fikirlerimi.Olursa ciddi olsun dedik şu saatten sonra dalga için olmasın.Ciddi düşünüyoruz ama annem yemin ediyo asla vermem seni ona diye dün birsürü bağırdı çağırdı.Çarşı iznine çıktı konuştuk nette,annem ona bile kızdı bağırdı kaç saattir konşuyosun bu kadar konuşma yeter falan gibisine.Ona bu iş konusundan sorun olduğunu güzel bir dille açıkladım.Bana dedi ki küçük bir iş için seni bırakacak değilim,ben seni o kadar az sevmedim dedi.Ve devlete ait işe girmek için elimden geleni yapıcam,senin için tekrar üniversite sınavına gircem barajı aşarsam beden eğitimi öğretmenliği için okuycam,Daha olmadı senn gittiğin üniversiteye geçiş yaparım.Ben seni bırakmak istemiyorum dedi.Bende bende seni seviyorum biz birlikte olursak herşeye katlanırsak bunlarıda atlatırız bunun içinde çaba sarf etmeliyiz dedim.Pes etmek yok dedik.Dün annem epey kızdı bağırdı.Karşıma aldım annemi neden bunu yapıyosun dedim,niye hiç anlayış göstermiyosun dedim.İlk defa sevdim,sevildim ama sen olmaz diyosun.Evlenirsenz eşya falan almam diyosun anne neden dedim.Bilmiyorum istemiyorum daha çok küçüksün bu yaşta evlilik mi olur dedi.Yaşım 18 evet erken bi yaş ama ben hemen evleniyim demiyorum ki sadece erkek arkadaşımı sevsin kabul etsin ve ona bi şans versin.En azından üniversiteyi bitirdiğimde nişan olur diye düşünüyoruz.Annem ben istemiyorum diyo elin hizmetçiliğini mi yapıcan diyo babası ev eşyası alıp borcu size yıkarsa ikinizinde tam mesleği yok napıcan diyor.Tamam haklı ama beni hep babamla tehdit ediyor.Babana söylüycem diyo,baban bu yaptığını duysa kızım bunu bana niye yaptın,güvenimi sarstın ben senden bunu beklemezdin niye yaptın söle dese ne dersin diyo.Hep beni bu şekilde azarlıyo tehdit ediyo.Ağlamaktan bişey yapamıyorum.Karşıma alıp konuşuyorum 1-2 gün düzeliyo sonra gene başa sarıyo.Napıcam ben sizce neden bunu yapıyo annem ? :/:2::2: