- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
zaten çıldırmak üzereyim ablamda destek olmasa ne yapardım bilmemaile de sülale de enteresan, arkadaşım paranı biriktir, ayrı bir eve çık, kendi düzenini kur. en yakınların böyle yaparsa, sinir stres sahibi olursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten çıldırmak üzereyim ablamda destek olmasa ne yapardım bilmemaile de sülale de enteresan, arkadaşım paranı biriktir, ayrı bir eve çık, kendi düzenini kur. en yakınların böyle yaparsa, sinir stres sahibi olursun.
belli zaten annen dolduruşa gelmişo kız yüzünden yaptı annem bunları
annemdir dedim anlattım annemede güvenemeyeceksem kime güveneneceğim değilmi bana şu yaptığına bakBende boşandım ve çocuğumda var, valla beni karısı ölmüş 7 çocuklu biri almayacak...
Hatta başından hiç ewlilik geçmemiş biri alacak (onların ağızınlan konuşuyorum)
Yanii bu işler belli olmaz, cahil insanlarla uğraşmak zordur..
Ve ayrıca annenin size karşı bir garizi olduğu kesin ya da aşhırı fesat cahil bir kadın..
Bence bundan sonra anneniz dahi olsa hiç bişi paylaşmayın haketmiyor...
bende bunu diyorum annem neden cevap vermiyor otorite konusunda ise hafta içi işe gidiş geliş saatim belli hafta sonu annem yanımda olmadan kuaföre bile gidemiyorum adımız analı kızlıya çıkmış yapışık geziyoruz ya hep
HANİ DERLERYA BOYUNUN ÖLÇÜSÜNÜ ALMIŞSIN DİYE, SENİNKİDE ÖYLE OLMUŞ CANIM..annemdir dedim anlattım annemede güvenemeyeceksem kime güveneneceğim değilmi bana şu yaptığına bak
bende gerçekten o evden gitmeyi düşünüyorum hatta adım kötüye çıkacak diye korkuyorum evlenmeyi bile düşünüyorumdiyosun ki dayımın kızı anamın kızı anam beni yaptı el kızı..
ne eve para getiririm ne de o evde kalırım paramı da kazanıyorum s..tr olup giderim kaba tabirle..
ne bu şımarık karıların arasında itilip kakılacam..dayının karısıda tam bir gerizekalıymış hiiiç kimse kusura bakmasın sidik mi yarıştırıyormuş..
bu kadar büyük lafa söyleyeyim bu kadar yüzsüz dünürlere o kızın evliliğine 3 ay veriyorum...
zaten sadece o kadın bunu yapıyor ama beni en cok annemin attığı iftira korkutuyorotorite derken sana demedim çevreye...
ben de boşandım ama bir Allahın kulu yüzüme bişey diyemedi arkamdan kesin demişlerdir o ayrı
sebep benden önce babam gereken cevabı fazlasıyla verirdi.
madem ailenden fayda yok böyle insanlardan uzak dur polemiğe girme kendini kendin koru
konuşmuyorum zaten yaptıkları beni çok yaraladıBu ne dallas dizisi gibi
Arkadaş annen adını çıkarıyorsa mesafeni koyup çizgini çekeceksin.
Çalışıyorsun paranı biriktir ve mümkün mertebe kimseyle muhattap dahi olma
Sonra evine geçersin.
zaten çıldırmak üzereyim ablamda destek olmasa ne yapardım bilmem
babam annemi çok sever şöyleki bi konuda tartışsalar babam haklı olsa dahi sonradan annemden özür diler
sanırım öyle olacak yani yapamıyorum her lafı söylüyor sonrada ben ne yaptım ki ben ne dedim ki diyor ya fıttırıyorummadem ablanız destek, onun desteğiyle, ona yakın bir yerlerde tek göz bir oda dahi olsa, kendi hayatınızı kurun, çalışıyorsunuz da. azıcık aşım, kaygısız başım.
kız evladı baba evinden çıkınca bir daha oraya malesef ki sığmıyor.
gerçekten çok zorKusura bakmayın ama aileniz yaşanılası zor insanlar.
Bir an önce kendinize bir yaşam kursanız iyi olacak.
Sinir kaldırmaz her gün böyle tartışmaları..