Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Annemin diktatör yapısı evde huzursuzluk yaratıyor
Abiniz nasil bakiyor olaya? O da o evde sonuçta, anneniz haber vermeden çıktığında , telefonu açmadığında ister istemez endiselenir. Ya da sürekli kavga istemez.
Ve belki anneniz onunla paylaşmıştır bir derdi , üzüntüsü falan varsa.
Kızım hayal dünyasında yaşama bizim kızlar evlenir evlenmez hemen hamile kalıyor, aldıkları adam ne yemek yapıyor nede çocuk bakıyor, hepsini kadından bekliyor sende de farklı olacağını sanmıyorum
İşte sırf bu yüzden uzunca bir süre evlenmeyi dusunmuyorum acikcasi ayrıca herkes aynı olacak diye birşey yok kuzenim evlendi mesela eşi çalışmıyor ama oda annem gibi ne yemek ve temizlik yapıyor çocuğun bile coğu isini kuzenim yapıyor mecbur yardımcı tuttular imkanlar elverişli olunca sıkıntı yok ama elverişli değilse zor o yüzden ne zaman iyi bir kariyer sahibi olurum o zaman düşünürüm evliliği :)
Hem çalışmayayım hem ev işlerine el atmayayım diye bir olay yok. Çalışan kişi kadın olsa çalışmayan erkek olsa o zaman da erkek yapmalı ama burda çalışmayan kişi kadın olduğuna göre bir zahmet yemeği de o yapsın sürekli dışardan yemek mi söylenir fiyatlardan haberiniz yok galiba?
Aynen öyle maalesef fiyatlar almış başını gidiyor ben, babam ve abim çalışınca mecbur disardan yiyoruz zaten annem evde tek olunca sıkıntı olmuyor ya atistiriyor ya pratik birşey yapiyor ya da uygun birşey söylüyor ama akşam kurtarmaz yani her gün :)))
Kadin erkek ayrimi yapmadan evde oturan mecbur yapacak. Hastalik vs. olur yapmaz o ayrı ama keyif çatmak olmaz.
Baban iyi dayanmış. Ben bu tür bir hayatarkadaşi istemem şahsen. Hem çalışım buzdolabini doldurim evdeki haziri pişirmeye üşensin
Benimde en uyuz olduğun tipler hem çalışmaz bütün gün evde gezmeye gitmeye üşenme ama temizlik için eve temizlikçi çağırır birde yaptığı temizliği beğenmez sanırsın ki kendinin üstün vasıfları var, kendinde olanlar ise özenti başka bir vasfı yok
Abiniz nasil bakiyor olaya? O da o evde sonuçta, anneniz haber vermeden çıktığında , telefonu açmadığında ister istemez endiselenir. Ya da sürekli kavga istemez.
Ve belki anneniz onunla paylaşmıştır bir derdi , üzüntüsü falan varsa.