• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annemin eltisi ve kızı

Sivali5811

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
55
16
18
25
Merhabalar hanımlarr öncelikle mutlu günler geçirmeniz dileğiyle size azda olsa içimi dökesim var yavaştan başlayayım geçen gün yengem ve kızı bize geldi sohbet muhabbet derken konu bana geldi. benimde konuştuğum biri var 2 sene olucak genelde onunla olan fotoğrafımı atmam sosyal medyaya son 3 4 aydır arada atıyordum çok da değil 2 3 ay sonra nişanlanıcaz (inşallah) yengemde bana işte fotoğraf atma bak geçen gün kardeşim sordu kızını verdi mi fotoğraf atıyor çok rahatlar diye ,ben işte sizi kendi kızımdan ayırmam bizim komşu var 10 kişiyle konuşur ama fotoğraf atmaz bana verdiği örnekler o kadar saçma ki işte kıskandığımı düşünmeyin diyor kızı bir yandan ya ben sizin fotoğraflarınızı beğeniyorum bu da yalan kendi abisinin eşini kıskanan biri çünkü bende artık susmak istemiyorum sustukça üste çıkıyorlar bohça için abartmayın ne gerek var annemi arıyor benim çeyizime ordan karışıyor ay fazla abartmasın doldurmasın evini insanın sanane diyesi geliyor gerçekten kızıda benim burnuma takmış biraz kemiği var burnumun o da zayıflıktan olan çocuğu var onunda çocuğuda zayıf direk lafa girdi cılızlığı sana çekti allahtan burnu çekmedi diye annesi babası eşi gülmeye başladı artık tak etti canıma ben hep saygımdan sustum ama artık yeter annem babam hariç karışamaz kimse bana siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınız için çok teşekkürler.

Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadı hiç bozulmasın.. sosyal medya konusunda acı iki tecrübemiz var çok uyumlu mükemmel çift dediğim arkadaşlarım düğüne bir gün kala ortada sebep yokken ayrıldı ve ayrılık sebebini kendisi de anlamadı göze nazara inanır mısınız bilmiyorum ama ayrılık sebeplerinin nazar olduğunu düşünüyorum.. başka bir arkadaşımın da evliyken eşiyle arası bozuldu o da dışardan mükemmel görünen bir çift ve boşanma aşamasına geldi. Beni yanlış anlamayın ama iki arkadaşım da güzel anılarını paylaşıyordu bakmaya kıyamadığımız fotoğraflar atıyordu göze geldiler diye düşünüyorum. Her şeyi nazara göze bağlamak istemiyorum gerçekten ama ortada başka hiçbir sebep göremiyorum. İnsanları çoğu zaman iyi niyetli sanıyoruz ama maalesef değiller başkasının mutluluğunu görmek bile istemiyorlar. Bu nedenle fotoğraf atacaksanız da bu gibi insanlara kapatarak atmanızı tavsiye ediyorum ya da fotoğraf paylaşmak için düğün sonrasını beklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.. Diğer taraftan yenge sıkıntısı çok yaygın maalesef eltiler arasında çekememezlik olur o konuşunca He He öyle yaparız deyip geçin nişan arefesinde kimsenin ağzına laf vermeyin. Şakayla karışık ya da yüz ifadenizle onu takmadığınızı gösterin ama aranızı bozmayın derim çünkü yanınızda size yorum yapmaktan uzak durmayan bir insanın arkanızdan atıp tutacağını düşünüyorum meydan ona kalmasın. Burun konusu da burnum kemikli ama kimsenin işine karışmıyor deseydiniz. 😅 kilo almak gerçekten çok değiştiriyor burun sıkıntısı bende de vardı kilo aldıktan sonra kimse tanıyamıyor beni.

Yani orada cevaplaarnı veremedn de iş işten geçtkten sonra mı soruon 🙄 çeyz konsunda çok haklılar yalnz .. Bana o kadar çeyiz yaptılar hepsi boş boş duruo 🙄 birde işin kötü tarafo hurçlanmış dolap üstünde duruyor 😏 en sevdiğim şeydi başıma geldi.

Öncelikle Allah mutluluğunuzu daim etsin, ağzınızın tadı hiç bozulmasın.. sosyal medya konusunda acı iki tecrübemiz var çok uyumlu mükemmel çift dediğim arkadaşlarım düğüne bir gün kala ortada sebep yokken ayrıldı ve ayrılık sebebini kendisi de anlamadı göze nazara inanır mısınız bilmiyorum ama ayrılık sebeplerinin nazar olduğunu düşünüyorum.. başka bir arkadaşımın da evliyken eşiyle arası bozuldu o da dışardan mükemmel görünen bir çift ve boşanma aşamasına geldi. Beni yanlış anlamayın ama iki arkadaşım da güzel anılarını paylaşıyordu bakmaya kıyamadığımız fotoğraflar atıyordu göze geldiler diye düşünüyorum. Her şeyi nazara göze bağlamak istemiyorum gerçekten ama ortada başka hiçbir sebep göremiyorum. İnsanları çoğu zaman iyi niyetli sanıyoruz ama maalesef değiller başkasının mutluluğunu görmek bile istemiyorlar. Bu nedenle fotoğraf atacaksanız da bu gibi insanlara kapatarak atmanızı tavsiye ediyorum ya da fotoğraf paylaşmak için düğün sonrasını beklemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum.. Diğer taraftan yenge sıkıntısı çok yaygın maalesef eltiler arasında çekememezlik olur o konuşunca He He öyle yaparız deyip geçin nişan arefesinde kimsenin ağzına laf vermeyin. Şakayla karışık ya da yüz ifadenizle onu takmadığınızı gösterin ama aranızı bozmayın derim çünkü yanınızda size yorum yapmaktan uzak durmayan bir insanın arkanızdan atıp tutacağını düşünüyorum meydan ona kalmasın. Burun konusu da burnum kemikli ama kimsenin işine karışmıyor deseydiniz. 😅 kilo almak gerçekten çok değiştiriyor burun sıkıntısı bende de vardı kilo aldıktan sonra kimse tanıyamıyor beni.
Allah razı olsun dedikleriniz için ben şu yaşıma kadar büyüklerime hep saygılı olmuşumdur ama gerçekten insanın canına tak ediyor bir yerden sonra nazara çok inanırım insan bile kendi kendine nazar değdirir rabbim nazarlardan korusun en önemlisi şeytanlaşmış insanların şerrinden güzelce ifade etse amenna bana verdiği örnekler saçma geldi yok işte abartmayın çeyizini abartma sanane diycem olmıycak bende var ki yapıyorum sen bunu evlencek kızına söyle bana karışma gel gör ki bunu bir de karşı tarafa anlat burnum konusunda bir daha bir şey derse tabiki de bu sefer altta kalmıycam olur yani tanıycağım insanların içinde söyler dikkat çekmeyen şey dikkat çekmeye başlar ama dediğiniz yorumu sevdim teşekkür ederim. :)

Yani orada cevaplaarnı veremedn de iş işten geçtkten sonra mı soruon 🙄 çeyz konsunda çok haklılar yalnz .. Bana o kadar çeyiz yaptılar hepsi boş boş duruo 🙄 birde işin kötü tarafo hurçlanmış dolap üstünde duruyor 😏 en sevdiğim şeydi başıma geldi.
sonuçta daha geçmiş değil illaki bir daha diyceğini bildiğim için yazdım zaten bende çeyizime kuru kalabalık yapmıyorum lazım olan şeyleri alıyorum konu hakkında sıfır bilgisi varken doldurmasın diyor bıraksın da buna ben karar veriyim.

Saygı, hak edilmesi gereken bir değerdir.
Büyüğü küçüğü olmaz ve benim burnumla dalga geçen kişiye ‘düşünün burnum da güzel olsa herhalde orta yerinizden çatlardınız kulp bulmak adına’ der, selamı sabahı keserdim.
Bu ne cürret...

sonuçta daha geçmiş değil illaki bir daha diyceğini bildiğim için yazdım zaten bende çeyizime kuru kalabalık yapmıyorum lazım olan şeyleri alıyorum konu hakkında sıfır bilgisi varken doldurmasın diyor bıraksın da buna ben karar veriyim.
İşte bunları burada söylediğin gibi ona söyleyeceksin

sevgiliyi sosyal medyada paylaşmak banada çok dogru gelmiyor

benım arkadaşım kına günü ayrıldı mesela nişanlanacak olman evleneceksin anlamına gelmiyor ,
ne kadar gözlerden uzak yaşarsan o kadar az hesap verirsin cahil insanlara

Saygı, hak edilmesi gereken bir değerdir.
Büyüğü küçüğü olmaz ve benim burnumla dalga geçen kişiye ‘düşünün burnum da güzel olsa herhalde orta yerinizden çatlardınız kulp bulmak adına’ der, selamı sabahı keserdim.
Bu ne cürret...
o kadar haklısınız ki insanların kalbi kırılır diye bişey diyemez olmuşum ama af yok daha allahın yarattığı şeyle böyle dalga geçemez tabiki ve hamile nasıl bu kadar rahat oluyor anlamıyorum

sevgiliyi sosyal medyada paylaşmak banada çok dogru gelmiyor

benım arkadaşım kına günü ayrıldı mesela nişanlanacak olman evleneceksin anlamına gelmiyor ,
ne kadar gözlerden uzak yaşarsan o kadar az hesap verirsin cahil insanlara
bende çok paylaşan biri değilim ki böyle nazar değdirebilcek çekemiyen insanların görmesinden de uzağım rabbim herkesin evliliği hayırla sonuçlansın ben nazardan önce bu tür şeylere hayırlı değilmiş ki rabbim benim için istememiş belki evlenene kadar çok iyi olur bir de evlendikten sonrası çok önemli her şeye nazar demekte pek doğru değilmiş yorumunuz için teşekkürler hayırlı günler.

Back
X