- 9 Ekim 2019
- 55
- 16
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sivali5811
Merhabalar hanımlarr öncelikle mutlu günler geçirmeniz dileğiyle size azda olsa içimi dökesim var yavaştan başlayayım geçen gün yengem ve kızı bize geldi sohbet muhabbet derken konu bana geldi. benimde konuştuğum biri var 2 sene olucak genelde onunla olan fotoğrafımı atmam sosyal medyaya son 3 4 aydır arada atıyordum çok da değil 2 3 ay sonra nişanlanıcaz (inşallah) yengemde bana işte fotoğraf atma bak geçen gün kardeşim sordu kızını verdi mi fotoğraf atıyor çok rahatlar diye ,ben işte sizi kendi kızımdan ayırmam bizim komşu var 10 kişiyle konuşur ama fotoğraf atmaz bana verdiği örnekler o kadar saçma ki işte kıskandığımı düşünmeyin diyor kızı bir yandan ya ben sizin fotoğraflarınızı beğeniyorum bu da yalan kendi abisinin eşini kıskanan biri çünkü bende artık susmak istemiyorum sustukça üste çıkıyorlar bohça için abartmayın ne gerek var annemi arıyor benim çeyizime ordan karışıyor ay fazla abartmasın doldurmasın evini insanın sanane diyesi geliyor gerçekten kızıda benim burnuma takmış biraz kemiği var burnumun o da zayıflıktan olan çocuğu var onunda çocuğuda zayıf direk lafa girdi cılızlığı sana çekti allahtan burnu çekmedi diye annesi babası eşi gülmeye başladı artık tak etti canıma ben hep saygımdan sustum ama artık yeter annem babam hariç karışamaz kimse bana siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz biraz uzun oldu kusura bakmayın yorumlarınız için çok teşekkürler.