Babamdan paparayı yiyor çünkü.bir iki işlemine verdim mutlu olsun iyi hissetsin diye ama arkası kesilmiyor sonuç alamadıkça.bir mucize olacak ve o saçmalıklar sayesinde 25/30falan mı olacak nedir?Neden para gönderiyorsun? Gönderme o zaman, çekirdek gibi bu estetik başladın mı bırakamazsın ve ciddi anlamda psikolojik bir sorun. Para verceksen estetisyene gitsin diye değil iyi bir psikoloğa gitsin diye ver.
Bana şahane kıyıyor :)ay Kıyamam ona ben
Eşime kardeşimi okutamayacak mıyım diyorum. O daha çok kardeşime verdiğimi sanıyor. Bir bakıma doğru ama estetik yaptırmasa benim göndermeme ihtiyaç kalmayacak.ki en son germe işlemine yardım ettimTeyze beni de gerdicanim neden kocanda gizli para gonderiyorsun cok yanlis yapiyorsun Esim benim parami yada kendi kazandigini annesinin estetik masrafina harcasin cinnet geciririm
Bana şahane kıyıyor :)
Hehe ben bile kendimi genç bulmuyorum artık beaBenim annemin estetik yaptırma gibi bişeyi olmadı ama benim annemde kabul etmez yaşlandığını 46 yaşında hala dar paça değişik değişik giyinir yakışanı yakismayani alıp giyer kabullendik artık
Hehe ben bile kendimi genç bulmuyorum artık bea
Hayatta şükür de ondan alamıyorBaban hayatta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?