kendini gerdirmekle kalmıyor kızını da gerim gerim bedavadan geriyor helal olsun teyzemeAnnem 48 yaşında ve yaşlanmaya başladığını kabul etmiyor. Dolgu,botox,fraksiyonel lazer ve en son endoskopik yüz germe,yağ aldırma,prp, titan...harcadığı para burdan aya yol olur.yol parası ve konaklama cabası. İşlemlerin çoğunu istanbula gidip yaptırıyor çünkü. Ha ben evliyim ayrı düzenim ama kardeşimi okutmak ta bana kalıyor? Bari işe yarasa. Sadece yaşının güzeli oluyor gençleşmiyor.yani bakınca kırışık sarkık yok ama ifadesi gene yaşını ele veriyor. Benim estetikten anladığım bu artık.annem kadar güzel olmadığım için üzülürdüm.ama varmış bir hayır.güzeller daha zor kabulleniyor ihtiyarlamayı. Ama gizli gizli para gönder nereye kadar. Bu sefer eşim de inattan kendi ailesine gönderiyor farkedince.imdaat biri bu kadına gerilince gençleşmediğini sadece gerildiğini anlatsınnnm..
Hiç güzel değil biz gelirlerini beğenmiyor suranda yağ var cildin bakımsız bin tane şey soyluyorOnunki güzelmiş bak.spor yapıyor dikkat ediyor ne güzel
gerdirmek mi? 37 gerilecek yaş değil ya. 60 tan önce gerdirmezdi kimse 25 yaşındaki kadınlar bile forumlarda gerdirsem mi diye sorabiliyor.sağlam dokuyu bozmaktır estetik. Bir defa eti kemikten faşan sıyırıyorlar.kesin sinir hasarı oluyor. IyyyyyAnneniz bi bana garip gelmedi. Uygun bütçem olsa göz kapaklarımı kaldırırım, dişlerimi yaptırır, dudaklarıma dolgu enjekte ettiririm. Göğüslerimi küçültüp yüzüzümü gerdiririm. Yaş 37.
gerdirmek mi? 37 gerilecek yaş değil ya. 60 tan önce gerdirmezdi kimse 25 yaşındaki kadınlar bile forumlarda gerdirsem mi diye sorabiliyor.sağlam dokuyu bozmaktır estetik. Bir defa eti kemikten faşan sıyırıyorlar.kesin sinir hasarı oluyor. Iyyyyy
ameliyat yaptırdı mı anneniz yüz germe yani?Aynı kayınvalideniz.birçok şeyden kısar estetiğe yatırır.işe yarasa gerçekten arkasında dururum.tek güzelleşsin kendini iyi hissetsin.ben cedelleşirim eşimle. Ama hem işe yaramıyor hem de etki çok kısa süreli ve yapay.
Kişiye bağlı aslında. Kiminin cildi daha hızlı kırışmaya meyilli oluyor.48 yas bu kadar yuzle ugrasilacak bir yas mi? Hala genc bana gore. Annemde 51 yasinda ama kirisigi filan yoktur.
Cok oynamak iyi degil bence. Ki yuz germe yaptirdiysa surekli tekrarlanmasi gerekiyor. Botox da oyle. Bu islemler 6aylik 1 yillik oluyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?