annemin estetik bağımlılığı

kendini gerdirmekle kalmıyor kızını da gerim gerim bedavadan geriyor helal olsun teyzeme

Ben annemden para esirgemem.kirada evim var babamın hediyesi..gerekirse oradan veririm. Eşim gıkını çıkaramaz.Ama işlemlerin ardı arkası kesilmiyor. Beğendiği çantayı ayakkabıyı almayıp estetiğe veriyor. Annem genç kız değilse de piri fani de değil. 48 yaşında elini eteğini çekecek değil.baksın kendine ama yararsız olduğu ayan beyan belli olan işlemleri de yaptırıyor. Ondan çok ben araştırıyorum zaten.

Derde bak...sanırım zenginsiniz ki bunca şeyi ödemişsiniz, ödemek zorunda değilsiniz, daha evladını okutamıyorsa anneliğinden şüphe ederim. bırakın allahaşkına insanlar ne acayip.

Anneniz bi bana garip gelmedi. Uygun bütçem olsa göz kapaklarımı kaldırırım, dişlerimi yaptırır, dudaklarıma dolgu enjekte ettiririm. Göğüslerimi küçültüp yüzüzümü gerdiririm. Yaş 37.

gerdirmek mi? 37 gerilecek yaş değil ya. 60 tan önce gerdirmezdi kimse 25 yaşındaki kadınlar bile forumlarda gerdirsem mi diye sorabiliyor.sağlam dokuyu bozmaktır estetik. Bir defa eti kemikten faşan sıyırıyorlar.kesin sinir hasarı oluyor. Iyyyyy

Yani lafın gelişiydi o, botoks ve dolguyla da gergin bir görüntü elde ediliyor ya o hesap. Zaten yüzümde deformasyon yok, sadece gö kapağım düşük. Biraz para biriktiteyim onu halletmek istiyorum.

ameliyat yaptırdı mı anneniz yüz germe yani?

Bence bunu kafanıza takmayın belkide bu şekilde mutlu oluyor.. siz sanırım hem yaptırmasını istemiyorsunuz hemde yaptırması için para veriyorsunuz bende bunu anlamadım

48 yas bu kadar yuzle ugrasilacak bir yas mi? Hala genc bana gore. Annemde 51 yasinda ama kirisigi filan yoktur.

Cok oynamak iyi degil bence. Ki yuz germe yaptirdiysa surekli tekrarlanmasi gerekiyor. Botox da oyle. Bu islemler 6aylik 1 yillik oluyor genelde.

Kişiye bağlı aslında. Kiminin cildi daha hızlı kırışmaya meyilli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…