Aynen ben 30'a dayanacağım nerdeyse. Ama sayesinde hangi işlemin neye ''yaramadığını" gördüğüm için bu merakım olmayacak:))Benm annemde estetik falan yaptırmaz ama yaşlandım diye çok üzülür.anne senin doğurdukların yaşlandı sende yaşlan bi zahmet diyorum geciyorum :) okadar sorun oluyosa göndermeyin bagımlılık yapmış galiba
Supersiniz cok guldum ya. Bende 46 yasindayim insan bi yastan sonra yani evlatlarini buyuttukten sonra kendine bakmak istiyor. Bende lazer epilasyonla basladim. Sonraki hedefim goz kapagi ameliyati cunku sarkti bayagi. Ve burun ucum dolma gibi toparlaticam. Sizin basligi okuyunca direk daldim konuya cunku aklima kendim geldim. Oglumda bana takiliyor guluyor yaptirmak istediklerini bir kagida yazda birikim yapayim diye. Halbuki daha bisi yaptirmadim. Sadece lafta sunu istiyorum bunu istiyorum diye :))Annem 48 yaşında ve yaşlanmaya başladığını kabul etmiyor. Dolgu,botox,fraksiyonel lazer ve en son endoskopik yüz germe,yağ aldırma,prp, titan...harcadığı para burdan aya yol olur.yol parası ve konaklama cabası. İşlemlerin çoğunu istanbula gidip yaptırıyor çünkü. Ha ben evliyim ayrı düzenim ama kardeşimi okutmak ta bana kalıyor? Bari işe yarasa. Sadece yaşının güzeli oluyor gençleşmiyor.yani bakınca kırışık sarkık yok ama ifadesi gene yaşını ele veriyor. Benim estetikten anladığım bu artık.annem kadar güzel olmadığım için üzülürdüm.ama varmış bir hayır.güzeller daha zor kabulleniyor ihtiyarlamayı. Ama gizli gizli para gönder nereye kadar. Bu sefer eşim de inattan kendi ailesine gönderiyor farkedince.imdaat biri bu kadına gerilince gençleşmediğini sadece gerildiğini anlatsınnnm..
Hehe ne yalan söyleyeyim .ben de yaptırırım diyordum ama bildiğin para tuzağıymış.neyse en azından beni yolamayacaklar.aman diyim bulaşmaya gelmiyormuş.masum Botokstan taaa nerelere geldik.ilk ınla başladı :)))İlerde annen gibi olmaktan korkuyorum.
Yaptırın canım .iyi hissetmek gibisi yok.bizimki fazla abarttı ama :))Supersiniz cok guldum ya. Bende 46 yasindayim insan bi yastan sonra yani evlatlarini buyuttukten sonra kendine bakmak istiyor. Bende lazer epilasyonla basladim. Sonraki hedefim goz kapagi ameliyati cunku sarkti bayagi. Ve burun ucum dolma gibi toparlaticam. Sizin basligi okuyunca direk daldim konuya cunku aklima kendim geldim. Oglumda bana takiliyor guluyor yaptirmak istediklerini bir kagida yazda birikim yapayim diye. Halbuki daha bisi yaptirmadim. Sadece lafta sunu istiyorum bunu istiyorum diye :))
Anneniz bayagi takmis galiba. Ama ben bu dedigim isleri hep istiyordum imkanim yoktu.Yaptırın canım .iyi hissetmek gibisi yok.bizimki fazla abarttı ama :))
Hehe ne yalan söyleyeyim .ben de yaptırırım diyordum ama bildiğin para tuzağıymış.neyse en azından beni yolamayacaklar.aman diyim bulaşmaya gelmiyormuş.masum Botokstan taaa nerelere geldik.ilk ınla başladı :)))
Kiz senin yas 24 mus daha citirsin sen benim gozumde. Hele bi 46 olda goreyim :)))Hiç estetik yanlısı değilim aslında. Fabrika çıkışı gibi oluyorlar hepsi ama bende de yaşlanma kaygısı var daha 24üme yeni basacağım. O yaşlara geldiğimde nasıl düşüneceğim hiç bilmiyorum. -.- Anneniz gercekten psikologa gitmeli bunun sonu yok çünkü hiç birzaman yeterince güzel olamayızHep şuda şöyle olsaydı deriz. Yardım şart annenize.
Yaşlılık kaygısı için çok erken. 32 33 e kadar gençtir bence.bir 8 sene var kafadan :) hoş sonra da takmaya gerek yok doğal süreç hastalık değil. Keşke yaşlanabilsek.bence nimettir yaşlanacak kadar yaşamakHiç estetik yanlısı değilim aslında. Fabrika çıkışı gibi oluyorlar hepsi ama bende de yaşlanma kaygısı var daha 24üme yeni basacağım. O yaşlara geldiğimde nasıl düşüneceğim hiç bilmiyorum. -.- Anneniz gercekten psikologa gitmeli bunun sonu yok çünkü hiç birzaman yeterince güzel olamayızHep şuda şöyle olsaydı deriz. Yardım şart annenize.
Kendi bütçemize göre çok. Kendi parasını da vermesini istemiyorum aslında .çünkü gerçekten pek çoğu yalan.kanı santrifüj edip yüze sürmek nasıl gençleştirir mesela allasen..Estetik botox prp vs bınlar çok para değil aya falan yol olmaz
Kendi karşılıyosa yaptırsın sizden alıp yaptırıyosa vermeyin
Aynı kayınvalideniz.birçok şeyden kısar estetiğe yatırır.işe yarasa gerçekten arkasında dururum.tek güzelleşsin kendini iyi hissetsin.ben cedelleşirim eşimle. Ama hem işe yaramıyor hem de etki çok kısa süreli ve yapay.Elbetde estetik yapmak kotu birsey degil ben sanirim hic yaptirmam ama kardesiniz icin para ayiramayip kendisine harciyorsa buyuk hata sizde kardesinize kiyamiyorsunuz para yolluyorsunuz zor durum... benim kaynanam da oyle sanirim oda estetik tieyakisi oldu gogsunu karnini burnunu kasini yuzunu dudagini da yaptirdi ama cocuklarini hic duzgun giydirmez eksiklerini almaz evde dolap bos babalarindan alsin para der. Sanirim estetik tiryakileri birakmiyor bu isi hep devam hep devam
Aynı kayınvalideniz.birçok şeyden kısar estetiğe yatırır.işe yarasa gerçekten arkasında dururum.tek güzelleşsin kendini iyi hissetsin.ben cedelleşirim eşimle. Ama hem işe yaramıyor hem de etki çok kısa süreli ve yapay.
Nasıl kötü degıl Allah aşkına herkes zamanla yaşlanır bunu kabul etmek lazım .. yüzüne orasına burasına dolgu madde koymanın neresi iyiannenizin yaptığı kötü bişey değil ... ama siz niye para gönderiyosunuz orasını anlamadım
Kendi bütçemize göre çok. Kendi parasını da vermesini istemiyorum aslında .çünkü gerçekten pek çoğu yalan.kanı santrifüj edip yüze sürmek nasıl gençleştirir mesela allasen..
YAşlanmayı hangimiz isteriz? Ama doğal bir süreç anne karnındaki bebek bile yaş alma sürecine girer. Bu bir hastalık değil. Size tamamen katılıyorum. Ayrıca cidden annemin yaptırdığı hiçbir işlem mucize yaratmadı.aynaya bakıp ne güzel olduğunu düşünüyor ama ağzı iki yana çekildi.gözlerin yanında potluk oluştu .tepsi gibi kontörsüz bir surat.ha gerildi evet. Ama gençleşemedi sadece değişti.sarkık olmasa da kırışıklığı botoksla açsan da tipinden herşey belli. Kabullenmek yoluna bakmak lazım. Ölümlüyüz yaşlanma ne ki?Yaşlanmak istememeyi anlarım da gerçekler var. Kesinlikle dolgu botoks yaptıranların yaşlılığı daha çok göze batıyor bence.
Hem daha çok yaşlılık belli oluyor hem de gercekleri kabullenme açısından psikolojik bir sorun olduğu da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?