annemin evindeyim çocuklarimi yine benden aldi

kaibo01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
109
127
103
40
Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur

Cok gecmis olsun gercekten cok uzuldum. Ne pis bir kadinmis ki size bunu yapiyor. Cidden kadinin kocasina ulasin ve durumu iletin. Ve hatta aldatildiginiza dair delil toplayin. Artik o pis kadin bile yaptiginin bedelini oduyor.

Ancak ikinci bir perde acarak ve hatta belki haddim olmayarak birsey soracagim; sizi 5 yildir aldatan adamdan 4 cocuk neden??? Heleki birde 8 aylik olan varmis. Calismiyorum diyorsunuz birde. Dogurmak kolayda insanca yasatmak zor olan. Saglikli guzel bol sansli uzun omurler dilerim bebeklerinize...

5 yildir aldatiliyorsun. 5 yildir biliyorsun. Hazmediyorsun. Hazmetmekle kalmayip sevişmeye tam gaz devam ediyorsun. Üstelik bebek yapiyorsun..8 aylik bebegin var. 4 cocugun var. Kuvvetle muhtemel korundugun halde hamile kaldin ! Barışırsin merak etme. Velayet falan sorma utancindan boşancam vs diyorsun. 5 sene bile bile hazmeden bir ömür hazmeder zannımca. Geçmişler olsun

Uzuldum..sana nacizane tavsiyelerim:
Ilk is olarak bulundugun sehirdeki adliye binasina git adliye binasinin icinde adli yardim diye bi bolum var hic bir kurus paran olmasa dahi sana adli yardim burosu ucretsiz avukat verip hic para odemeden davayi acman cocuklarini da alman icin yardim ediyor yani suan hic gelirin yoksa dahi hem cocuklarini hemde adamin sana gecimini saglayacak nafakayi vermesini saglayabilirsin bi yerden baslaman lazim cocuklarin icin mucadeleci ve guclu ol pes etme derim..seni aldattigini kanitlayacak resim mesaj ne bi kanitta bul sonra dogru git adliyeye ara hakkini..
Dava acacak avukat tutacak gucu olmayan kadinlara adli yardim burosu yardimci oluyor her adliyenin icinde bu bolum var adli yardima basvurmadan once muhtara gidip ikametgah kagidi ve fakirlik belgesi alirsin sonra yaklasik 20 gune kadar sana avukat verirlir davan acilir sadece kararli ol hem sana bunca seyi yapan adamdan nafakani alirsin hem cocuklarinin tum masraflarini alirsin hemde cocuklarin yaninda olur
PARAN OLMAYABILIR CAHIL YOL IZ BILMEYEN BIRIDE OLABILIRSIN SUC DEGIL AMA BI 5 SENE DAHA BOYLE GECIRMICEK KADAR ONURLU OLMALISIN

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum

Aldattığı bu kadar ortadayken yine de çocukların velayetini adama verirlerse yuh artık diyorum.
Avukat olan arkadaşlar inş. konunu okur da yardımcı olur canım,Allah yardımcın olsun. Bir de işe filan başlasan gelirin olsa belki daha kolay alabilirsin ama o kısmı dediğim gibi bir avukata danışmalısın

Delilim var ama ailem kadini koyma isin icine diyor anlasamadik bosanacagiz soyle kadin benimde esiminde yakin akrabasi gelinimizinde teyzesi anlayacaginiz soylersen birbirimize girecegiz ama ben biktim artik yasamak istemiyorum
Bugune kadar hatani yapmissin zaten. Kesinlikle kat kadini isin icine. Sana bunu bile bile yaparken o utanmiyorda sen mi utanacaksin. Sen bedel oduyorsan o kadinda odesin. Ama sizin oyle birseye cesaret edebileceginizi sanmiyorum. Anlasamadik der gecersiniz gibime geliyor.

Cesaretli olun!

Önceki konumu okuyanlar bilir 5 yildir aldatiliyorum kadinin kocasi calismaya gitti bizimki her gece orda en son bu sabah saat 6 da kadinin evinden geldi dusa girdi yikandi bende sordum nerden geliyorsun nerden geldigimi bilmiyormusun dedi bende cocuklari aldim o saatte ciktim 15 dakka sonra annemi arayip hakeretler etti cocuklari aldi simdi bosanma davasi acacagiz benim hic gelirim yok cocuklarimi bana verirlermi 4 cocugum var kucugu 8 aylik onu bile benden kopardilar ben ne yapayim ne olur cocuklarim icin bana dua edin bana versinler ben cok cektim dayanamadim artik yaptiklarina resmen bana iskence ediyordu dilerim allahtan bana bunu yapan kadin daha beter olur
Sana bunu kadın yapmıyor, 4 çocuk yaptığın kocan yapıyor. Heralde bunu sadece kadına mal ettiğin için 5 yıldır duruma göz yumabiliyorsun.
Aileni de dinleme tabi ki aldatıldığını dilekçende belirtmelisin.

O kadını düşüneceklerine sizi düşünsünler..
Daha mı az kıymetlisiniz aileniz için..
Sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin..
Hale bak..
Aldatan yuva yıkan kadın korunuyor..
Haklı olan susturuluyor..

Anlasmali bosanmayi kabul etme dedigim gibi git adli yardim iste adliyeden..sonrada cekismeli dava ac cunku aldatma kanitlanirsa yuklu nafaka alirsin olmeyi dusuncegine 4 cocugumu nasil alirim bu adamin donuna kadar alip tum hakkimi nasil ararin diye dusun akrabalik iliskisiymis te millet birbirine girermiste birak girsin onlar yaparken utanmadida sen ortaya dokerken mi utancan herkes yaptigi pisliklerin bedelini odesin sende biraz yurekli ol hakkini ara cocuklarin icin savas yok daha cooookkk 5 senen gecer boyle

Annemin dirdiri bir yandan evlat biryanda sen benim oglumu öldùrteceksin diyor benim bunca zaman katlanmamda hep ailemin yuzunden sus kizim sakinsoyleme bana sahip cikmadilarki hicbir zaman ustume daha fazla gelirlerse siginma evine gidecem

Annemin dirdiri bir yandan evlat biryanda sen benim oglumu öldùrteceksin diyor benim bunca zaman katlanmamda hep ailemin yuzunden sus kizim sakinsoyleme bana sahip cikmadilarki hicbir zaman ustume daha fazla gelirlerse siginma evine gidecem
4 çocuk neden ben anlamadım

Oğlunu siz öldürtmeyeceksiniz..
Evli kadınla yaşadığı yasak aşk öldürtür..
Nasıl ailesiniz siz böyle..
Yapan edene bişey olmasın diye haklı olanın susması gerektiği..
Hiç mi sizi düşünen yok iki ailede de..

Back
X