• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNEMİN EVLAT AYIRT EDİŞİ?

Babanıza benziyor musunuz görünüş ve karakter olarak veya hala babanne gibi annenizin sevmediği birine?
İlk çocuk musunuz, size hamileyken, doğumdan sonra vs anneniz sıkıntı yaşamış mı, ailevi huzursuzluk gibi?

Yaşlarınız kaç kardeşinle? Böyle davranan insanların kişilik bozuklukları oluyor bağımlı oluyorlar birine veya birilerine. Onu daha çok sevdiğinden değil mutsuz ve mutsuzluğunu birine kafayı takarak atmaya çalışıyor

Aylar önce bir mevzu vardı. Bir anne bir kızını seviyor diğer kızını büyük olanı hiç sevmiyorum diyordu. Ona bakmak ilgilenmek bile istemiyorum diyordu. Sosyal medya acaba her anne cocuğunu sevmek zorunda mı diye ikiye bölünmüştü. O konu geldi aklıma var böyle kadınlar . Allah yardımcın olsun. Psikologa gitsen bence anneni de çağırır çünkü sıkıntı onda belki yaptığı hatayı o zaman farkeder.

Babanıza benziyor musunuz görünüş ve karakter olarak veya hala babanne gibi annenizin sevmediği birine?
İlk çocuk musunuz, size hamileyken, doğumdan sonra vs anneniz sıkıntı yaşamış mı, ailevi huzursuzluk gibi?
babama ve halarıma benzerim. Ve bebekken çok hastaymışım

Aylar önce bir mevzu vardı. Bir anne bir kızını seviyor diğer kızını büyük olanı hiç sevmiyorum diyordu. Ona bakmak ilgilenmek bile istemiyorum diyordu. Sosyal medya acaba her anne cocuğunu sevmek zorunda mı diye ikiye bölünmüştü. O konu geldi aklıma var böyle kadınlar . Allah yardımcın olsun. Psikologa gitsen bence anneni de çağırır çünkü sıkıntı onda belki yaptığı hatayı o zaman farkeder.
allah razı olsun.

Peki annenizin babanızla ve halanızla arası nasıl. Birde siz hasta olduğunuz için babanız annezi suçlarmıymuş?
hayır babama hala aşık bir kadın ama halarımıda sever. Babam asla annemi bir şey için suçlmaz. Bu kadının bana ayrı bir şeyi var ama anlamadım

Sizin eski konularinizi hatirladim. Bence psikolojik destek almaniz ruh sagliginiz icin iyi olacaktir. Kinamak veya baska bir sey icin degil butun samimiyetimle. Ya enerjinizi ya yasam tarzinizi ya da dusunmenizi degistirin. Ayni yastayiz sizinle. Arkadasinizmisim gibi dusunun bence destek alin.

vardı ve bitti. Söyledinde rahatladınmı
Rahatladım evet.
Açıkçası ben sizin hiç bir şeyi dogru yazmadıgınızı hayaller aleminden buraya katıldıgınızı düşünüyorum.
Kasım ayında askere gidecek olan sevgilin seni asker ugurlamasına davet etmiyor, sonra da davet ediyor ve sen gidip kuzeni ve ailesi ile tanışıyorsun sonra adam evli çıkıyor tabi eğer bu o sevgilinse :)

Yazık yavrum sana ya.

Son düzenleme:
Rahatladım evet.
Açıkçası ben sizin hiç bir şeyi dogru yazmadıgınızı hayaller aleminden buraya katıldıgınızı düşünüyorum.
Kasım ayında askere gidecek olan sevgilin seni asker ugurlamasına davet etmiyor, sonra da davet ediyor ve sen gidip kuzeni ve ailesi ile tanışıyorsun sonra adam evli çıkıyor tabi eğer bu o sevgilinse :)

Yazık yavrum sana ya.
O ne ya 🙁

Back
X