Annemin fazla kurban parası istemesi

Onun bunun parasiyla kurban kesenler varmis yeni cikmis bu.Boyle karmasaya girme bu sene bu cikar seneye neler cikar alin bir koyun temizinden hic orali olma .

Ay ne demek ya. Dogurdu okutacak tabi. Lutuf yapmis gibi triplere bak. Ben de anneyim. Okuturum da her ihtiyacini karsilarim da. Gorevim bu. Arsizlik yapana durumum olsa da vermiyorum ben. Verme. Zaten senin paranla ona kurban olur muymus? iIlk defa duydum boyle sey.

Ay bu başkasının sırtından geçinenleri çok gördük de bi de başkasının sırtından müslümanlık yapanlar türemiş şimdi de.Bugün başka bi konuda da kadının kayınpederi 3 oğlunun da kurbanını kesiyomuş her sene, ne saçma.Paran varsa ibadetini yaparsın yoksa yapmazsın ki zaten farz da değil.Ne biçim bi hale geldi bu insanlar bu ülke ya.

şimdi benim param var diyelim,onu borç olarak değilde kurban kesmesi için birine verdim o kurban kesemez mı o parayla
Hibe edersen gönülden sevabına ortak olur. ama senin param var diğerininde var ama o senden alıp kendisi zaruri olmayan harcamada kullanacak senden gönülden vermiyorsun verirsen zora düşeceksin o zaman farz olmayan bir durumu sırf buzluk et dolsun diye diretirsen olmaz ki

Dinen başkasının parasıyla kurban kesmek olmaz...
Yalnız bi yerde annen haklı... sizi okuttu ve karsiliginda ufak ta olsa maddi yardım talep ediyor.. bunda kirilacak bisey yok... esiniz duymadan uardim edebilirsiniz... anneniz sonuçta...

Baskasinin parasiyla kurban kesilmez.

Anladım Allah razı olsun sizden

Alo fetva hattı gibi oldu ama bir dönem kredi kartı ile satışlar vardı bak ordan aklımda kalmıştı ilgimi çekip araştırmıştım Allah senden de razı olsun
Eşim bir akrabama kurban kesmesi için para verdide ondan sorayım dedim,arastirmamistim daha önce sagol,canımsın.

Bu da yeni moda oldu; baskasinin parasiyla kurban kesmek..sacma birsey.. boyle soleseydi kendi annem dahi olsa sogurdum azda olsa.. okutmus vs ama dunyaya getiriyosan bi cocugu elinden geleni yapmak zaten zorundadir anne baba. Her seyde okuttum buyuttum derse dogdugunada buyudugunede lanet edersin...

Kim olursa olsun istenince çok çirkin oluyor. Anneye tatil yaptırmak kurban kesmek falan güzel şeyler. Ama bunlar gönül işi ile güzel.
Beni tatile götür ben de sizi okuttum o güzel kutsal anne figürüne yakıştıramıyorum

Biri isteyince talep edince zorlayınca üstümde baskı kurunca yapacağım varsa da yapmam.

Sizin paranizla kesilen kurban sizin kurbaniziz olur. Annenizin gucu yoksa kesmesin. Anne baba çocuğuna kurbam keser benim bildiğim tatile gitmek icin cocuga kurban kestirmek mantıksız geldi bana

Para talep etmesi hiç hoş değil. Durumu yoksa erzak alınır alışverişi yapılır ama tatil parası istemek nedir?

Annen neyse de elin herifinin tatilini de siz mi karşılıcaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…