Geri ödemeyecek, durumu yoksa farz degil kurban Kızını zora sokacağına kesmesinNiye kesilmesinde başkasının parasıyla kurban
şimdi benim param var diyelim,onu borç olarak değilde kurban kesmesi için birine verdim o kurban kesemez mı o paraylaGeri ödemeyecek, durumu yoksa farz degil kurban Kızını zora sokacağına kesmesin
Hibe edersen gönülden sevabına ortak olur. ama senin param var diğerininde var ama o senden alıp kendisi zaruri olmayan harcamada kullanacak senden gönülden vermiyorsun verirsen zora düşeceksin o zaman farz olmayan bir durumu sırf buzluk et dolsun diye diretirsen olmaz kişimdi benim param var diyelim,onu borç olarak değilde kurban kesmesi için birine verdim o kurban kesemez mı o parayla
Baskasinin parasiyla kurban kesilmez.merhaba kk. Annemlerle birlikte kurban keseceğiz annem :" durumunuz iyi ,bir sürü tatil yapıyorsunuz ;benim hissemi de siz verin de biz de tatil yapalım "diyor.annem evli işe yaramaz bi kocası var. Eşime de direkt söyledi o pek sıcak bakmadı ne yapaçağımı şaşırdım. Annem çok talepkar ,maddi olarak hep ona destek olmamızı istiyor. iki kardeşiz evliyiz ikimize de öyle. Vermeyince tavır yapıyor; ben sizi okuttum işe girdiniz bana bi yararınız dokunmadan evlendiniz diye. Eşime karşı annemi savunmak zorunda kalıyorum; haklı bizi okuttu beklemesi doğal diye ama içten içe hoşuma da gitmiyor
Anladım Allah razı olsun sizdenHibe edersen gönülden sevabına ortak olur. ama senin param var diğerininde var ama o senden alıp kendisi zaruri olmayan harcamada kullanacak senden gönülden vermiyorsun verirsen zora düşeceksin o zaman farz olmayan bir durumu sırf buzluk et dolsun diye diretirsen olmaz ki
Alo fetva hattı gibi oldu ama bir dönem kredi kartı ile satışlar vardı bak ordan aklımda kalmıştı ilgimi çekip araştırmıştımAnladım Allah razı olsun sizden
Eşim bir akrabama kurban kesmesi için para verdide ondan sorayım dedim,arastirmamistim daha önce sagol,canımsın.Alo fetva hattı gibi oldu ama bir dönem kredi kartı ile satışlar vardı bak ordan aklımda kalmıştı ilgimi çekip araştırmıştımAllah senden de razı olsun
Hibe ederse ne ala etmezse borç olur Allah kolaylıklar versin bu kurban meselesi aile ilişkileri zor işlerEşim bir akrabama kurban kesmesi için para verdide ondan sorayım dedim,arastirmamistim daha önce sagol,canımsın.
Eşim bir akrabama kurban kesmesi için para verdide ondan sorayım dedim,arastirmamistim daha önce sagol,canımsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?