Annemin fazla kurban parası istemesi

Kurban islerini bilmem de ben olsam anneme yardim ederdim, daha o istemeden her ay belli bir miktar verirdim, kurbanini da keserdim nolacak.

Kurban islerini bilmem de ben olsam anneme yardim ederdim, daha o istemeden her ay belli bir miktar verirdim, kurbanini da keserdim nolacak.
Benim de kızım var,bir sürü harcamamız oluyor haliyle..annemin çok mülkü var ama satmıyor onları,paraya sıkışık değil diyemem

Para talep etmesi hiç hoş değil. Durumu yoksa erzak alınır alışverişi yapılır ama tatil parası istemek nedir?
Bir kez alış veriş yapmıştım;bir daha bana alış veriş yapma para ver ben ne ihtiyaçım varsa alırım demişti

Benim de kızım var,bir sürü harcamamız oluyor haliyle..annemin çok mülkü var ama satmıyor onları,paraya sıkışık değil diyemem
Azar azar verin siz de. Anneye yardim illa para yoklugundan yapilmaz ki. Her ay 100 lira koysaniz kenara,sonra bayramda seyranda toplu halde verirsiniz hem sizin de aile butcenize zarar vermez bu durum

Azar azar verin siz de. Anneye yardim illa para yoklugundan yapilmaz ki. Her ay 100 lira koysaniz kenara,sonra bayramda seyranda toplu halde verirsiniz hem sizin de aile butcenize zarar vermez bu durum
Güzel fikirmiş

Sen o kocadan boşan söz sana yardım yapacağız deyin
Bir daha söylemez

Bu kurbanda ne cok kayinpederim kurban paramizi vermiyor?
Annem kurban parasi istiyor konulari cikti ayyuka.

Ete zam geldikce millet kafayi siyirdi.

Baskasinin parasiyla kurban kesilmez.
Borcun varsa kurban kesilmez.

Annenizi alin bir muftuye goturun.
Anlatsin izah etsin.

İmkanı yoksa kesmesin bu bir. İkincisi, ben olsam eşime duyurmadan arada sırada annemin gönlünü hoş tutarım. Erkekler kendi ailelerine rahat rahat para harcayabilirken, kadınların bunu yapamaması üzücü.
Üçüncüsü haklılık payı var okutmuş bu günlere getirmiş, evladı da onun gönlünü hoş etsin ne olur

Şuan ücretsiz izindeyim.. birikmişim var ama şuan ben de o birikmişle idare ediyorum eşten para istememek için

Sen eşinden para iste bence senin ihtiyaçlarını karşılasın. Annenle de konuş tatile gitmek istiyorsan kurban kesme o zaman de. Ya sa kurban kesmek istiyorsa tatile gitmeyecek. Hepimizin ihtiyaçları sınırsız ama kısıtlı para ile önemli olanları bir şekil karşılıyoruz.

Birikiminine de dokunma. Daha önemli şeyler için harcarsin

Annenizde cok acik sozluymus para istemek falan cok garip geldi.Esiniz hakli bendende kayinvalidem acik acik para istese gonlum olmaz vermeye.

Uslubu yanlis ve cirkin bu kesin.

Durumu tam bilemem
Ama ben annem refah icinde degilse ve kendim rahattaysam annecigimi o demeden tatile gotururdum giydirir kusatirdim ve gezdirir eglendirirdim.

Yapmaya calisiyorum da elimden geldigince.

Kendisi benim yedigime gezdigime giydigime laf etse itici bulurum o ayri mesele

Eşim ayrı dert annem ayrı,çalışıyorken ben de yetişebildiğim kadar yardımcı oldum ama bir yerde artık istek de kalmadı

Kurbanı ibadet değil, tüm sene için et stoklamak olarak görmek, böyle saçma taleplere zemin hazırlıyor sanırım.
Başkasından kurban parası istemek nedir allasen? Birine ısmarlatıp hacca gitme olayı kadar komik.

Benim yerime zekatımı alt komşu ödesin, namazlarımı da mahalle imamı toptan kılıversin, ohh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…