Evet,kötü bir adam değil aslında ama bi yararı da olmuyor :/Annen neyse de elin herifinin tatilini de siz mi karşılıcaksınız?
Benim de kızım var,bir sürü harcamamız oluyor haliyle..annemin çok mülkü var ama satmıyor onları,paraya sıkışık değil diyememKurban islerini bilmem de ben olsam anneme yardim ederdim, daha o istemeden her ay belli bir miktar verirdim, kurbanini da keserdim nolacak.
Bir kez alış veriş yapmıştım;bir daha bana alış veriş yapma para ver ben ne ihtiyaçım varsa alırım demiştiPara talep etmesi hiç hoş değil. Durumu yoksa erzak alınır alışverişi yapılır ama tatil parası istemek nedir?
Azar azar verin siz de. Anneye yardim illa para yoklugundan yapilmaz ki. Her ay 100 lira koysaniz kenara,sonra bayramda seyranda toplu halde verirsiniz hem sizin de aile butcenize zarar vermez bu durumBenim de kızım var,bir sürü harcamamız oluyor haliyle..annemin çok mülkü var ama satmıyor onları,paraya sıkışık değil diyemem
Bilmiyorum ki valla anlamam bu islerden. Durumları yok onlarn esimde para verdi kurban kesmeleri için borç olarak değil ama.Olur sevabı ikinize..
Vekâlet filan veriliyor o sekilde mi?
Güzel fikirmişAzar azar verin siz de. Anneye yardim illa para yoklugundan yapilmaz ki. Her ay 100 lira koysaniz kenara,sonra bayramda seyranda toplu halde verirsiniz hem sizin de aile butcenize zarar vermez bu durum
Çok ilginçBir kez alış veriş yapmıştım;bir daha bana alış veriş yapma para ver ben ne ihtiyaçım varsa alırım demişti
Sen o kocadan boşan söz sana yardım yapacağız deyinmerhaba kk. Annemlerle birlikte kurban keseceğiz annem :" durumunuz iyi ,bir sürü tatil yapıyorsunuz ;benim hissemi de siz verin de biz de tatil yapalım "diyor.annem evli işe yaramaz bi kocası var. Eşime de direkt söyledi o pek sıcak bakmadı ne yapaçağımı şaşırdım. Annem çok talepkar ,maddi olarak hep ona destek olmamızı istiyor. iki kardeşiz evliyiz ikimize de öyle. Vermeyince tavır yapıyor; ben sizi okuttum işe girdiniz bana bi yararınız dokunmadan evlendiniz diye. Eşime karşı annemi savunmak zorunda kalıyorum; haklı bizi okuttu beklemesi doğal diye ama içten içe hoşuma da gitmiyor
Şuan ücretsiz izindeyim.. birikmişim var ama şuan ben de o birikmişle idare ediyorum eşten para istememek için
Bence çok saçmaEvet,kötü bir adam değil aslında ama bi yararı da olmuyor :/
+1Annenizin savunulacak bi yanı yok ki, damadının parasıyla mı kurban kesecek?
Durumu yoksa kurban kesmesin. Adam vermek zorunda değil, haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?